קבוצת ערות (2)

Talia E

New member
תגובה ליעקוב של הצאט

"יעקוב של הצאט" כתב הודעה במקום לא מתאים בשרשור, ולכן אני עונה לו כאן: אני לא מסכימה אתך שלפתוח קבוצה חדשה זה "דומה ללהגיד שאנחנו כבר ערים". אין שום בעיה לפתוח שרשור בפורום תוך שינה... לדעתי, כדי להתעורר יש לפעול ולעשות ולא רק לחשוב ולדבר על זה. לגבי התקשרות שהיא רק לחברי הקבוצה - מה היתרון שלה על פני המצב הנוכחי? אני חושבת שהמצב הנוכחי עדיף, כי כך יותר מידע נגיש לכולם וגם מי שלא שייך לקבוצה יכול להנות במקצת מפירותיה.

שאלות ביחד למי שמתעניין

כיצד הביחד מתקיים בשבילך? האם חשוב לך להכיר את המשתתפים בקבוצה מחוץ לפורום הוירטואלי? אם כן ואם לא, אשמח אם תשתף/י אותי בסיבה. תודה

Talia E

New member
../images/Emo42.gifחתימה על ההסכם../images/Emo42.gif

מי שמעוניין להצטרף לקבוצת הערות בארגוני מתבקש כעת לקרוא שוב בעיון (בבקשה לא לרפרף
) את כל ההנחיות בנוגע ליצירת הקבוצה (החל בכותרת "קבוצת הערנות יוצאת לדרך" ואילך) ובפרט את ההסכם בניסוחו של בן. כדי לוודא שההסכם הובן כהלכה, נבצע את התהליך הבא לפני החתימה: לאחר שקראתם, אנא כתבו את ההסכם עליו אתם חותמים - במילותיכם שלכם - תוך שאתם כוללים בו את כל הסעיפים החשובים. אני אקרא את הנוסח שכתבתם ואוודא ששום דבר לא נשמט / סולף ואז אפשר יהיה לחתום עליו, או לחילופין לחזור להכין טיוטה נוספת... שימו לב: כל אחד שכותב את הטיוטה להסכם במילותיו שלו, יכתוב בכותרת ההודעה שלו את הניק שלו+מס' הטיוטה (ולשרשר את זה רק להודעה הזו, זוכרים?
). הנה דוגמא: נוכח - טיוטה מס' 1 לאחר מכן, נמשיך את הדיאלוג עם אותו אדם בשרשור שייצא מאותה טיוטה (כלומר, לא לשרשר את הטיוטה השנייה, אם תהיה כזו, להודעה הראשית של חתימה על הסכם). גם אם ההנחיות האלה נראות מסורבלות בתחילה - הן נועדו רק כדי שיהיה לנו כמה שיותר קל ונוח להתנייד בתוך השרשור ולהבין מה קורה בו. אני בטוחה שזה יהיה מאד ברור ופשוט כשנכנס לזרימה של עשייה

who is in

New member
חותמת על ההסכם ב../images/Emo62.gif ו../images/Emo23.gif

הנני מתחייבת לשמור כמיטב יכולתי על הכללים הבאים:
לדווח במקום המיועד לכך, לאחר השלמת כל שלב/משימה.
לוודא שכל מידע שאעביר אל המרחב של "קבוצת הערות" יהיה מדוייק, כנה ואמיתי לחלוטין.
במידה ואחליט לפרוש מהקבוצה, אודיע על כך מפורשות במקום המיועד לכך. בהודעה זו אכלול את הסיבה לפרישתי.
ידוע לי כי פרישה מ"קבוצת הערות" הינה סופית.
כל עבודתי במסגרת "קבוצת הערות" תיעשה מעתה תחת הניק "who is in". אני לוקחת אחריות מלאה על השימוש בניק זה במסגרת הקבוצה.
אני מתחייבת להתאים עצמי ולהישמע להוראות מארגנת הקבוצה (גם אם אתקל בקשיים ו/או התנגדויות), בכל הקשור לעבודת "קבוצת הערות".
אני מודעת כי למארגנת שמורה האפשרות להדיח אותי מן הקבוצה. במקרה כזה, מתחייבת לקבל הדחה זו ללא קובלנות. תדה, who is in?

זה קל זה פשוט - טיוטה מס' 1

הסכם כניסה לקבוצת ערות: 1. אני משתפת בשקיפות לגבי השלמת כל אחת מ-12 המשימות; 2. אני מספקת מידע מדויק בלבד ונמנעת מלשקר; 3. אני מודיעה במקרה של פרישה ומציינת את הסיבה לכך; 4. אני מודעת לכך שאם וכאשר אפרוש, אז פרישה זו היא סופית ולא ניתן יהיה לחזור ולהשתתף בקבוצה; 5. אני מתמידה בניק - זה קל זה פשוט, לכל אורך ההשתתפות בקבוצה; 6. אני נשמעת להוראות המארגן כפי שיוגדרו על ידו ומתאימה את עצמי אליהן;

Talia E

New member
שיפורים ../images/Emo13.gif

חסר לי סעיף הנוגע לכך ששמורה למארגן הקבוצה הזכות להדיח אותך מהקבוצה, ושההישמעות למארגן תהיה ללא טענות וערעורים. והערה שלא קשורה: איזה כיף שאת מצטרפת לקבוצת הערות

זה קל זה פשוט - טיוטה מס' 2

הסכם כניסה לקבוצת ערות: 1. אני משתפת בשקיפות לגבי השלמת כל אחת מ-12 המשימות; 2. אני מספקת מידע מדויק בלבד ונמנעת מלשקר; 3. אני מודיעה במקרה של פרישה ומציינת את הסיבה לכך; 4. אני מודעת לכך שאם וכאשר אפרוש, אז פרישה זו היא סופית ולא ניתן יהיה לחזור ולהשתתף בקבוצה; 5. אני מתמידה בניק - זה קל זה פשוט, לכל אורך ההשתתפות בקבוצה; 6. אני נשמעת להוראות המארגן כפי שיוגדרו על ידו וללא טענות וערעורים, גם במידה ויחליט להדיח אותי מהקבוצה; שמחה גם יקירתי

חותמת על ההסכם בשמחה ../images/Emo13.gif

הסכם כניסה לקבוצת ערות: 1. אני משתפת בשקיפות לגבי השלמת כל אחת מ-12 המשימות; 2. אני מספקת מידע מדויק בלבד ונמנעת מלשקר; 3. אני מודיעה במקרה של פרישה ומציינת את הסיבה לכך; 4. אני מודעת לכך שאם וכאשר אפרוש, אז פרישה זו היא סופית ולא ניתן יהיה לחזור ולהשתתף בקבוצה; 5. אני מתמידה בניק - זה קל זה פשוט, לכל אורך ההשתתפות בקבוצה; 6. אני נשמעת להוראות המארגן כפי שיוגדרו על ידו וללא טענות וערעורים, גם במידה ויחליט להדיח אותי מהקבוצה;

שוקט

New member
שוקט - ניסוח ראשון.

* אני, שוקט, מתחייב בזאת לקיים את הנגזר מן הכתוב בהסכם שכתבתי בהודעה זו: - אדווח בפורום על מצב התקדמותי בביצוע המשימות. - דיווחי יהיו אך ורק כנים. - אם אפרוש מן הקבוצה, אודיע על הסיבה שבגללה אעשה זאת בפורום. - ברור לי שפרישה מהקבוצה היא סופית וחד-כיוונית (בלי יכולת להצטרף שוב לקבוצה). - הניק שלי בקבוצה יהיה: "שוקט". - כמו כן, אני מתחייב להישמע להוראותיה של Talia E, מארגנת קבוצת התעוררות זאת. תודה באהבה.

Talia E

New member
מקצה שיפורים ../images/Emo13.gif

ראשית, אני מביאה לתשומת לבך כי לא דייקת בכותרת להודעתך (ראה ההנחיות). לגבי ההסכם עצמו: חסרים לי: 1. התחייבות לשמירה על הניק 2. כי למארגנת שמורה הזכות להדיח אותך מהקבוצה 3. כי ההישמעות למארגנת תהיה ללא טענות וקובלנות לגבי ההתחייבות לשיתוף בנוגע לביצוע המשימות: ברצוני להבהיר כי ההתחייבות היחידה הנדרשת ממך היא שתודיע כאשר אתה משלים שלב. אינך חייב לדווח אודות החתירה שלך מעבר לכך. מהניסוח שלך בטיוטה הראשונה משתמע כי אתה מתחייב לדווח על כל התקדמות שהיא... אתה מוזמן לשקול שינוי הניסוח הנ"ל. מלבד זאת, לדעתי המילים "הנזר מן" בתחילת ההסכם שלך הן מיותרות. אני חושבת שכדאי פשוט לכתוב "אני מתחייב בזאת לקיים את הכתוב בהסכם הבא".

kung fu

New member
kung fu - טיוטה מספר 1

אני מתחייבת: 1. לכתוב בשקיפות היכן אני עומדת בכל משימה. 2. לספק מידע מדוייק בלבד ולהימנע משקרים. 3. לכתוב על הודעה על פרישה, כולל סיבה לפרישה, במידה והחלטתי לפרוש. 4. במידה ואני פורשת אז זה סופי 5. להתמיד בניק הזה (kung fu) 6. להישמע להוראות המארגן/ת (המארגנת הנוכחית היא Talia E), יהיו אשר יהיו. -------------------------------------------------------------------- אני חותמת על ההסכם בתנאי ש: המארגנת עצמה מתחייבת לרציפות ולאי-נטישה של הקבוצה, אלא אם כן היא ממנה לעצמה תחילה מחליף/ה.

kung fu

New member
kung fu - טיוטה מספר 2

אני מתחייבת: 1. לכתוב בשקיפות היכן אני עומדת בכל משימה. 2. לספק מידע מדוייק בלבד ולהימנע משקרים. 3. לכתוב על הודעה על פרישה, כולל סיבה לפרישה, במידה והחלטתי לפרוש. 4. במידה ואני פורשת אז זה סופי. 5. להתמיד בניק הזה (kung fu). 6. להישמע להוראות המארגן/ת (המארגנת הנוכחית היא Talia E), יהיו אשר יהיו. - שמורה למארגנת הזכות להדיח אותי מהקבוצה - עלי להישמע להוראות המארגנת ללא טענות או ערעורים. -------------------------------------------------------------------- אני חותמת על ההסכם בתנאי ש: המארגנת עצמה מתחייבת לרציפות ולאי-נטישה של הקבוצה, אלא אם כן היא ממנה לעצמה תחילה מחליף/ה.

Talia E

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

התחילי את השתתפותך האקטיבית בקבוצה בכך שתכתבי את תאריך תחילת המסע שלך ואת מצבך מבחינת השלבים (אילו שלבים השלמת ולאיזה שלב את חותרת) במקום המיועד לכך.

למעלה