פרק 9!

Slow Cheetah

New member
../images/Emo41.gifפרק 9!../images/Emo41.gif../images/Emo58.gif

טוב, בטח לא יפתחו עד מחר בבוקר, אז אני פותחת עכשיו
אין לכתוב ספויילרים/מש"שים/שאר ירקות ללא לסמן!! צפייה נעימה.

Slow Cheetah

New member
כן, מה אתה אומר את זה באחד וחצי בלילה? ../images/Emo6.gif

הפרק יוצא בערך בארבע בבוקר

jermioo1

New member
הוא יוצא בימי שני בלילה?

לא ידעתי חשבתי שלישי..... למישהו יש לינק לפרק באיכות טובה? זה פרק 9 עונה שניה נכון? ______________________________________________________________ yadle crew we deyah! עורך דין - גן אירועים - פרחים

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo26.gif../images/Emo58.gif../images/Emo36.gif

אוף רציתי שבנט ימות >< אבל כלוא זה גם טוב D: שישאירו אותו שם! אהבתי שאל חיבקה את מוהינדר כזה ואמרה
He's adorable! Can I keep him איזה מלכה היא
. אני יודעת שבנט אמור להיות טוב וזה אבל אל ומוהינדר גורמים לי לאהוב את הרעים. יהה בייבי
כאלה סקס ביחד! ווסט מעצבן אותי! ומה נראה לנח שהוא יורה באל :::O סה"כ היה פרק טוב, ההתחלה קצת חלשה אבל הסוף שלו טוב. שוב, כמובן הקטעים עם הירו, גם בהווה משעממים. מזל שקאיטו נשאר מת, אין לי כוח אליו בסדרה >< אהבתי את הקטע עם אנג'לה ומאט. גם הכח החדש של מאט שווה. מתחילים סוף סוף לראות מה הכח של אנג'לה, כמה כאן הציעו שיש לה כוח לגרום לאנשים לעשות דברים אבל מסתבר שיש לה הכח לבטל או לחסום בצורה מסוימת כוחות. חסרים לי- ניקי, ניית'ן וקייטלין. לא הופיעו בפרק- פיטר, מאיה, אלחנדרו, סיילר ואדם. מיותרים- קאיטו, אנדו, ווסט, נח והירו. ציון לפרק- 8\10

LeAnnDylan

Well-known member
אגב משהו שהציק לי../images/Emo58.gif

נח הרי מת, אני די בטוחה שכדור לראש הרג אותו, איך הדם של קלייר יכול לרפא אותו? הרי הוא יכול לרפא מי שחולה\גוסס\נגוע בוירוס או וואטאבר אבל הוא לא מרפה מתים. אם היה לה את היכולת לרפא מתים זה קצת מוריד מהערך של הסדרה שבסוף אפשר להחיות את כולם לא?

GaLmgnT

New member
../images/Emo58.gif אממ.. כן ../images/Emo8.gif

בגלל זה אני חושב שקלייר הולכת למות בסוף העונה, לא הגיוני שהיא תוכל להחיות את כולם מתי שבא לה. ואי אפשר לקרוא לזה יכולת נוספת, זה פשוט שימוש אחר בדם שלה שנראה שהוא יכול להחיות כל דבר.

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo58.gif

אני לא חושבת שיהרגו אותה כי היא פצצת רייטינג. מכמה סקרי דעת קהל שנערכו בקרב צופים בגילאי 16-24 היידן פנטייר היא הדמות הכי פופלארית ואם זכרוני אינו מטעני 57% מהצופים טענו שיפסיקו לצפות אם יהרגו את הדמות של קלייר. אחוז די גדול אתה לא חושב?
אגב סתם בשביל הרקורד אולי זה מענין מישהו "רק" 46% מהצופים טענו שיפסיקו לצפות בסדרה אם יהרגו את דמותו של פיטר. ואם למישהו יש ספק, הסקרים האלה באמת קובעים משהו לפני שמחליטים להרוג דמות. כי לא במפתיע הדמויות ה"ראשיות" שמתו בסדרה הן אלה הכי פחות פופלאריות. ופתאום אני קולטת שמה שכתבתי זה לא ספוילר בכלל אבל אין לי כח לחשוב על נושא אז אני אשאיר את הספוילר

GaLmgnT

New member
../images/Emo58.gif חח באמת בדקת לעומק האא?

לא יודע.. אני לא מאמין באמת שחצי מהצופים בסדרה יעזבו אם פיטר ימות, ובטח שלא בגלל קלייר. גם אם היא הכי פופולארית (למרות שאני לא מוצא לזה סיבה, היא לא כזאת שחקנית גדולה) אני לא חושב שזה מה שיגרום לטים קרינג להשאיר אותה. בכל מקרה תסכימי איתי שאי אפשר להשאיר את זה ככה, כשאדם וקלייר יכולים לרפא כל אדם ולהציל כל אחד ממוות. עם אדם זה פחות בעיה, הוא מ"הרעים", את לא יכולה לצפות ממנו שיפרוץ לבית חולים בדרמה, יעבור חדר חדר ויזריק את הדם שלו לכולם. חח האמת שאני יכול לצפות לזה מקלייר
וזו הבעיה פה. למרות שבינתיים זה לא מדאיג, כי קלייר עצמה לא יודעת שהיא מסוגלת לרפא כל אחד, אני מניח שזה יקרה בפרקים הבאים שהיא תגלה שאבא שלה חי. ולדעתי הפיתרון הכי הגיוני הוא להרוג אותי (למרות שאין לי מושג איך), אבל אי אפשר לדעת על מה היוצרים חושבים
חח ותמיד טוב לסמן ספויילר בנושאים כאלה את לא יכולה לדעת מתי תכתבי איזה משהו, אפילו הכי קטן

Slow Cheetah

New member
החתימה שלך לא נכונה.

פיטר אפילו לא רואה את קלוד בחלום שלו בפרק 11.

Slow Cheetah

New member
ד"א, אם פיטר או קלייר ימותו (טוב, זה כבר קרה)

אז המון צופים יעזבו, אני רצינית. חוץ מזה הם כבר מתו כמה פעמים

LeAnnDylan

Well-known member
כוחן של גרופיות בארה"ב...../images/Emo58.gif

אני בטוחה שימצאו תירוץ ללמה היא לא יכולה לרפא את המתים או משהו. לא נראה לי שיהרגו אותה.

אם יש לך משאלות אובדניות לך לישראבלוג../images/Emo3.gif

"ולדעתי הפיתרון הכי הגיוני הוא להרוג אותי (למרות שאין לי מושג איך)"

../images/Emo58.gif למה שקלייר לא תדע שהיא יכולה לרפא? בוב אמר לה שהוא לוקח את הדם שלה לרפא.. שהדם שלה יכול לעזור להרבה אנשים..

אנה92

New member
../images/Emo41.gifלא הבנתם פה משהו..../images/Emo58.gif../images/Emo41.gif

בנט לא מת! הוא פצוע קשה!

mushimushi16

New member
../images/Emo58.gifלא נכון

בנט מת! לא נפצע קשה! ירו לו כדור בראש (!!!), הוא היה מ-ת... וגם בסצנע שהחיו אותו עם הדם של קלייר רואים אותו לוקח נשימה גדולה כזאת, כאילו הוא הרגע חזר לחיים (והוא גם בהלם, ואל תשכח שהוא ראה הרבה כשעבד בחברה...).

DarkMagic18

New member
הרבה אנשים לא מתים מכדור בראש.../images/Emo28.gif

יש אנשים שהופכים להיות צמח, יש אנשים שאפילו חיים אבל עם נכות. המוח זה לא כמו הלב, כשהלב מפסיק לעבוד אז מתים. (חוץ מהשתלה וכאלה שטויות נו..) אבל למוח יש כל מיני חלקים, והוא יכול לתפקד בלי חלק מהם... האמת שרוב המוח לא חיוני לצורך חיים ממש, רק חלק קטן שנמצא מאחורה למטה, שזה לא איפה שירו בנוח.

למעלה