פרק 59

lazy Gi®l

New member
../images/Emo41.gif פרק 59 ../images/Emo41.gif

אוף.. איך שהזמן רץ..
לא נורא הפיצוי הוא פרק יפההה! כל ההסמקות של לי
חחח כל הפרצוף שלו נהייה אדוםם! זה היה כל כך צפוי יהיה עם אריאול בכדורסל... טומויו חטטנית ^-^ "היא חכמה כל כך, ונראית טוב.." "אני יודע.." חיחי ^^ אוף הוא כמעט אמר לההה :(( "אכלת ממתקים???" "אממ.. אהה כן" "מההה?!!?! אכלת ממתקים מאחורי הגב שלי?!?" פעם ראשונה שאני כותבת שרשור פרק!! תגידו לי מזל טוב.. ! סתםם

יאווווווווווווווווו

עם הקרו הזה.. אבל זה היה ברור שהוא לא אמר לה יש לי סירטון במחשב שהוא אומר לה וזה באיזה פרק אחד XD אז אני אדע באיזה פרק הוא אומר לה XD איזה חכמה טומויו איך היא התחילה לשירררררר

ערן1987

New member
היה אחלה פרק

איך אני אוהב את זה שטומויו יודעת מה לי מרגיש.. זה מצחיק.. אהבתי את הקטע של קארו עם הסוכריות,חח.. "אכלת ממתקים מאחורי הגב שלי?!?"

lazy Gi®l

New member
אני ידעתי שהוא לא יגיד לה

פשוט רציתי .. אני יודעת מתי הוא אומר לה ^-^

metuka15

New member
חח ראיתי מהאמצע..

אותי אישית הרג סיוראן.."את צריכה לחשוב על הדרך בה תוכלי להגיע לכיתה ה'2..לא יודעת זה היה מצחיק ^^ או שקרו המאעפן הזה "סאקורה בואי לעשות איתי פוזות!" ואיזה חמוד יוקי! אין הוא כזה מתוקק =] קיצר אחלה פרק למרות שלא ראיתי הכל

amitasafzabida

New member
אהבתי..

לי גם אמר ביפנית שהוא "מחבב" את סאקורה? וטומיו לא אוהבת את סאקורה?.. לא יודע זה פשוט נראה כך.. איך לי צעק על סאקורה: "את שומעת אותי עכשיו?!.." אריאול היום קצת התוודה.. ולא ראו את טויה.. וממזמן לא שמעתי את טויה קורא לסאקורה 'מפלצת'..

הההה..^___^../images/Emo87.gif

פרק נחמד ביותר.
קרו-צ'אן היה די מעצבן בסוף. הוא עמד להגיד לה!;;

ALiCiA SpInNeT

New member
איזה מעצבן קרו!!! ><

למה הוא היה חייב להיתקע בסוף??! אני כזה יושבת ואומרת - נו תגיד לה.. תגיד לה...!!! ופתאום הקרו הזה!! ארג עליו..
למרות שזה היה צפוי שמישהו יפריע
. הפרק היה ממש ממש יפה..!

פרק גדול.....

קרו היה מצחיק(ומעצבן) לי היה חמוד.....ונורא אהבתי איך שיואה התעלף לו...... אבל אריאול עיצבן אותי: "כדאי שתשכח עכשיו הכל" או איך שהוא אמר את זה

lazy Gi®l

New member
מה שהיה ..

אני אנסה להסביר
: -שיעור התעמלות- לי משחק נגד אריאול כדורסל אחד על אחד ואריאול אומר ללי "אתה צריך להיות יותר מרוכז.. ככה תהייה הרבה יותר חזק". והוא מרוכז יותר בסאקורה מאשר במשחק .. ^-^ -חצר בית הספר- אריאול נתקל ביוקיטו שמזהה אותו ... הוא משתנה ליואה אבל אריאול מרדים אותו וגורם לו לשכוח מה קרה.. -הבית של טומיו- טומויו אומרת ללי שהוא צריך לומר לסאקורה מה הוא מרגיש בקשר אליה, בזמן שהיא מודדת תלבושת חדשה .. טומויו יוצאת מהחדר ולי אומר (צועק) לסאקורה: "תקשיבי!! אני.." והם מרגישים את קלאו ריד מבי"ס וכמובן שלי לא מספיק לומר לסאקורה מה הוא מרגיש!
-בית הספר- (בלילה..) סאקורה, לי, טומיו וקרו נכנסים לבי"ס ועוקבים אחרי כדור כדורסל. הם נכנסים לכיתה ה'2 וכשהם מנסים לצאת הם רואים שהדלת מובילה לחדר אחר! טומויו ננעלת בכיתה בזמן שקרו, לי וסאקורה כבר יצאו. הם מנסים לחשוב איך להגיע אליה. סאקורה שומעת את טומיו שרה, ונזכרת איך היא לכדה את קלף הצל... לי מדליק את כל האורות בבי"ס וסאקורה משנה את קלף הצל לקלף סאקורה. הצל מוצא את טומויו, וכשהם פותחים את הדלת, הכל חוזר לקדמותו. -שביל כלשהו :)- סאקורה מודה לטומויו ולי שעזרו לה... קרו עושה פוזות למצלמה של טומויו ("לא הספקתי לצלםםםםם"), ולי מנסה להגיד שוב לסאקורה שהוא אוהב אותה, וכמובן שקרו מפריע באמצע!! כדי לשכנע את סאקורה שתעשה פוזות גם! חח
מקווה שהבנתם משהו!

lazy Gi®l

New member
כמה רווחים יצאו לי..

לא ראו את זה בהודעה.. טוב נו הנה לי במצב הסמקה!

lazy Gi®l

New member
אריאול מרדים את יואה

שכחתי לציין שהוא גם גורם לו לאבד את הזיכרון.. איזה חמוד

למעלה