שוג'ו-איי *-*
איזה פרק מלא שוג'ו-איי ^_^ וגם שאורן/סאקורה... יש פרקים כל כך טובים בזמן האחרון ^_^ "וחוץ מזה... אני מרגישה שאני תמיד אהיה מוגנת כשאני לידך." אווו!! כדורסל! את זה הכי אהבתי בשיעור ספורט מהמשחקים D: אריאול נגד שאורן: שאורן כזה מתוק!! איך הוא מסתכל על סאקורה כל הזמן ^__^ הקטע שאריאול עזר לו היה מגניב, אבל הוא כזה מתנשא >.> הדיבוב של אריאול השתפר. יוקיטו נשמע כמו יואה כשהוא עייף *-* (אבל איזה מסכן ;; ) חשבתי שאריאול עומד ללטף את יואה בפנים לפני שהוא גרם לו להתעלף o.o; .... הוא באמת עשה את זה!!! *____________* (לא, אני לא מתלהבת מאריאול/יואה... ;; ) "האדם המתאים נמצא לצידך. אם אתה מרגיש אחרת מהדמות המושאלת שלך, זה יכניס אותך לצרות, יואה, אבל זה מעניין מאוד בשבילי. העניינים התפתחו בצורה שמעולם לא ציפיתי שתקרה. אבל בנקודה זו, אסור לי לתת לך להבין שאני עדיין בחיים. אז תשכח את זה לכמה זמן." דבר ראשון - אריאול תומך בטויה/יוקי. *____* דבר שני - *עדיין*? קלואו *מת*, אריאול הוא גלגול נשמות שלו, אין פה שום *עדיין*. דבר שלישי - זה משפט גאוני אחרי שיודעים למה הוא מתכוון. o.o "הא? איך עברתי בכלל לצד הזה?" *מטפס על הגדר כאילו זה מדרגות* XDD "יוקי!!!" "מה קרה, טויה?" *טויה עם פרצוף מסכן* "דאגתי לך, נעלמת פתאום לכל כך הרבה זמן." אוו, איזה מתוק *-* "מה קרה לך, לי? אתה חושבת על סאקורה, נכון?" "מה!?!? אני לא בכלל!" XDD "סאקורה לא ממש שמה לב, אז היא לא תנחש את זה עד שתלך ותגיד לה בעצמך." so true >.> טומויו. גאונה. היא כל כך יודעת לקרוא אנשים שזה מדהים! (אבל למה ללי היא אומרת "מחבב" ולאריאול "מאוהב"? >.>) בכל מקרה, זה טוב שהיא אמרה לו, עכשיו יש לו עם מי לדבר על זה. ^^ "אתה יכול לשמור את מה שאתה מרגיש בלב שלך, וזה ישאר שם כמו איזה זיכרון מושלם. השאלה היא אם זה מה שאתה מעדיף לעשות. לא חשוב איך אתה מרגיש, האדם שאליו יש לך רגשות לא ידע את זה אם לא תגיד לו." אוו :/ זה כל כך מייאש לראות אותו מת להגיד לה ולדעת שזה לא הולך לקרות >.< "את אכלת ממתקים מאחורי הגב שלי?!" XDDD "אני לא שם בשבילה." אווו!! קלף הדרך? מה זה? אני כל כך אוהבת את הדיבוב של אורלי. *_* החיבוק *_* זה נראה כאילו הן הלכו להתנשק. יו זה כזה פרק שוג'ו-איי. מסכן לי-קון ^^;;;; פעמיים הוא ניסה להגיד לה...