פרק 59

Yosh Yosh

New member
אהבתי! *-*

אוי, זה היה כזה פרק חמוד! *-* זה יכול להיות ממש נחמד עם לי ינסה להגיד לסאקורה שהוא אוהב אותה כל הזמן
אריאול... דווקא די אהבתי אותו בקטע של הכדורסל. למרות שאם הייתי לי הייתי מתחילה לפחד XD קרו הפריע להם ;-;

Sakura K

New member
ב-20 ביוני...

סאקורה נגמרת ! לפי חישוב שלי... הייתי בדיכאון כמה ימים בגלל זה... אני עדיין בדיכאון בגלל זה... ה-20 ביוני זה יהיה בשבילי יום זיכרון לסאקורה... בקשר לציורים... אני מצליחה לצייר רק ציורים מעוותים של סאקורה... קרו כ"כ מעצבן ... הוא תמיד נתקע בכל מקום, ועוד עם הקול הציף ציף שלו... ולי החמוד שמתייסר מאהבה... אל סאקורה שלא קלטה אותו... למישו יש מושג איך קוראים לשיר של סאקורה של עונה 2 באנגלית ? וגם... יש לכם מושג על השמות בעברית ? ואיפה אפשר להוריד ? ***קצת על מה שיקרה ... אז אם אתם לא רוצים לדעת לא לקרוא !!!!*** בפרק 70 לי יגיד לסאקורה שהוא אוהב אותה... וסאקורה תיזכר לענות לו בסרט 2 !!! זה קצת הרבה זמן לא ?!?!?!? אני הייתי מנצלת תזמן בשביל לחזר אחריה ולא לחזור להונג קונג כמו שעושה לי... אבל מה שכן ביום ראשון הזה לי הולך להזמין את מיילין ולהגיד לה שהוא אוהב מישהי אחרת !!! אה... ואם אתם מתפלאים על מי אני ומה אני עושה פה ??? אז קודם כל... אני חדשה... ו... ? אני אוהבת סאקורה למרות שאנשים עושים לי פרצופים על זה ...

star_female

New member
אממ, ההודעה למעלה מכילה ספוילרים

תסמני יותר ברור פעם הבאה, עם סימן של
ורווח של כמה שורות אם את לא מסמנת בנושא :X לשיר פתיחה השני קוראים Tobira wo Akete, והוא ביפנית, לא אנגלית (אם היו לך ספיקות). אסור לדבר על הורדות בפורום. וכמובן, ברוכה הבאה! ^^

למעלה