מה שהיה ..
אני אנסה להסביר
: -שיעור התעמלות- לי משחק נגד אריאול כדורסל אחד על אחד ואריאול אומר ללי "אתה צריך להיות יותר מרוכז.. ככה תהייה הרבה יותר חזק". והוא מרוכז יותר בסאקורה מאשר במשחק .. ^-^ -חצר בית הספר- אריאול נתקל ביוקיטו שמזהה אותו ... הוא משתנה ליואה אבל אריאול מרדים אותו וגורם לו לשכוח מה קרה.. -הבית של טומיו- טומויו אומרת ללי שהוא צריך לומר לסאקורה מה הוא מרגיש בקשר אליה, בזמן שהיא מודדת תלבושת חדשה .. טומויו יוצאת מהחדר ולי אומר (צועק) לסאקורה: "תקשיבי!! אני.." והם מרגישים את קלאו ריד מבי"ס וכמובן שלי לא מספיק לומר לסאקורה מה הוא מרגיש!
-בית הספר- (בלילה..) סאקורה, לי, טומיו וקרו נכנסים לבי"ס ועוקבים אחרי כדור כדורסל. הם נכנסים לכיתה ה'2 וכשהם מנסים לצאת הם רואים שהדלת מובילה לחדר אחר! טומויו ננעלת בכיתה בזמן שקרו, לי וסאקורה כבר יצאו. הם מנסים לחשוב איך להגיע אליה. סאקורה שומעת את טומיו שרה, ונזכרת איך היא לכדה את קלף הצל... לי מדליק את כל האורות בבי"ס וסאקורה משנה את קלף הצל לקלף סאקורה. הצל מוצא את טומויו, וכשהם פותחים את הדלת, הכל חוזר לקדמותו. -שביל כלשהו

- סאקורה מודה לטומויו ולי שעזרו לה... קרו עושה פוזות למצלמה של טומויו ("לא הספקתי לצלםםםםם"), ולי מנסה להגיד שוב לסאקורה שהוא אוהב אותה, וכמובן שקרו מפריע באמצע!! כדי לשכנע את סאקורה שתעשה פוזות גם! חח
מקווה שהבנתם משהו!