DDDD:
כמה שאורן/סאקורה! ~פעמיים~ הוא הסתכל עליה והסמיק ^__^ יוקיטו~ ^_^ הוא לבש חולצה ורודה! XDD "יוקיטו נשאר לישון אצלנו הלילה" - שוב ^_^ ואבא שלה לא נמצא XDD (אבחנה יפה לירון XD) "הוא בא הנה ללמוד למבחן שלהם, נכון? אז אם הוא יאכל יותר מדי הוא יהיה ישנוני" XDDDD "ללמוד למבחן"... "אני אכין להם קנקן תה חם וככה יהיה להם נעים" - אני בטוחה שיש להם דרכים אחרות להתחמם... הי הי. טויה עייף?... "כבר ממש מאוחר, ילדים בגילך צריכים לישון בשעה כזאת" - ומה עם "ילדים" בגילך? :X *בררר* עלי סאקורה עפים ברוח... O_O;; (לא, עוד לא עבר לי >>; ). @_________@ "יואה"???!! קרו אמר יואה!!! *___* *אהם* כן. איזה חמודים לי ומיילין עם המעילים הגדולים האלה XDD השיר פתיחה אמור להיות בפרק הזה?... :X "זה כואב וזה קר כל כך!" *מזדהה עם הפעם הראשונה והאחרונה שאני החלקתי על קרח* איזו חמודה מיילין היתה XD איזה חמוד לי היה כשהוא נתן אגרופים לקרח בשביל לעזור לסאקורה o.o (עוד שאורן/סאקורה ^_^) ואממ, אני לא יודעת על מה אתם מדברים, אבל קאהו בקושי הופיעה בפרק הזה, מה כל כך עצבן אתכם? o.o לסיכום, פרק חמוד~~ ^_^ קלף הקיפאון מגניב ויכול להיות שימושי (כמו כל קלף התקפה ^^")