פרק 33

פרק מצחיק

סאקורה מזה חמודה עכשב אני מרגיש כמו לי שהוא מיסטקל על קהו מיזוקי היא באמת ניראת מוזרה קלף הקרח פצצה איך שהוא מתכיף ןשוכה

Vegeta fanatic

New member
המפף... אה... לא כ"כ אהבתי... ^^;

לא יודעת. לא אהבתי את הפרק. הוא היה קר מדי, יבש מדי, קאהו מגעילה אותי משום מה ולא היה כ"כ מצחיק. >>; אבל יוקיטווווו!!!
וטויה!!! *______* הוא ישן אצל.. נמממ.. הממ.. יאו, הם הצילו את הפרק. *_*;

HuGo Hell

New member
ושוב פספסתי... ../images/Emo1.gif

הכל בגלל מריאנה! היא גורמת לי לפספס! אבל לא נורא. העיקר שאני נהנה איתה ^^

h p g i r l

New member
פרק ממש נחמד^^../images/Emo82.gif

"אה, אל תדאגי, זו ארוחת הצהוריים שלי" XXXXD שאורן כזה חמודדדדד
מילין טיפשה
לא זוכרת את הפרק במדויק אבל היה פרק טוב

star_female

New member
DDDD:

כמה שאורן/סאקורה! ~פעמיים~ הוא הסתכל עליה והסמיק ^__^ יוקיטו~ ^_^ הוא לבש חולצה ורודה! XDD "יוקיטו נשאר לישון אצלנו הלילה" - שוב ^_^ ואבא שלה לא נמצא XDD (אבחנה יפה לירון XD) "הוא בא הנה ללמוד למבחן שלהם, נכון? אז אם הוא יאכל יותר מדי הוא יהיה ישנוני" XDDDD "ללמוד למבחן"... "אני אכין להם קנקן תה חם וככה יהיה להם נעים" - אני בטוחה שיש להם דרכים אחרות להתחמם... הי הי. טויה עייף?... "כבר ממש מאוחר, ילדים בגילך צריכים לישון בשעה כזאת" - ומה עם "ילדים" בגילך? :X *בררר* עלי סאקורה עפים ברוח... O_O;; (לא, עוד לא עבר לי >>; ). @_________@ "יואה"???!! קרו אמר יואה!!! *___* *אהם* כן. איזה חמודים לי ומיילין עם המעילים הגדולים האלה XDD השיר פתיחה אמור להיות בפרק הזה?... :X "זה כואב וזה קר כל כך!" *מזדהה עם הפעם הראשונה והאחרונה שאני החלקתי על קרח* איזו חמודה מיילין היתה XD איזה חמוד לי היה כשהוא נתן אגרופים לקרח בשביל לעזור לסאקורה o.o (עוד שאורן/סאקורה ^_^) ואממ, אני לא יודעת על מה אתם מדברים, אבל קאהו בקושי הופיעה בפרק הזה, מה כל כך עצבן אתכם? o.o לסיכום, פרק חמוד~~ ^_^ קלף הקיפאון מגניב ויכול להיות שימושי (כמו כל קלף התקפה ^^")

S.Riddle

New member
XD

רק אני לא שמתי לב לצבע של החולצה שלו?
תודה תודה, אני אעשה מזה כסף יום אחד ^^ נו, בטח שהם באו ללמוד למבחן... למה את חושבת שטויה לא נותן לו לאכול הרבה? הוא צריך להיות עירני בשביל ה"לימודים" שלהם...
הרגת אותי עם הקנקן תה XDDDDDDDDDDD "כבר ממש מאוחר, ילדים בגילך צריכים לישון בשעה כזאת"- הדוגמא הקלאסית של טויה לומר "לי וליוקי יש דברים לעשות, לכי לישון"
די, בקטע עם העלי סאקורה כמעט התחלת לבכות ;-; אשכרה כמעט קפצתי כשהראו את האישה ההיא, חשבתי עוד שניה סיישירו קופץ מאיפשהו והורג את סאקורה ;; קאהו... אה... לא יודעת, הציק לי שהיא לא קפאה XD *מתוסבכת* נאם, שאורן\סאקורה רוקס

HuGo Hell

New member
אוו!! אני אראה מחר! ../images/Emo1.gif

אין לי מחר בי"ס ואני חייב לראות את יוקיטו בחולצה ורודה XD

OFIRB9

New member
סורי, מחר אין שידורים רגילים...

יש כל היום שידורי יום הזיכרון ומחרתיים הכל תוצרת הארץ, סוף סוף נהנים מחופש ואין סאקורה ;.;

OFIRB9

New member
מה אני אומרת מחר?

היום!! מפגרת כבר יום שני! *מכה את עצמי בפטיש*

Leemon

New member
קאהו באמת מעצבנת

כי היא התחבאה והציצה עליהם (לי וסאקו) מאחורי הקיר, ולא גילתה להם איזה מין כוחות יש לה שהיא לא קופאת, אם בכלל יש לה כוחות קסם.

nolee232

New member
אוופ לא ראיתי את כל הפרק

אני לא ראיתי את כל הקטעים השווים אוווף הפסקתי לראות מתי שהם הגיעו לאולם ההחלקה בוו לא הבנתי מילה ממה שקארו אמר כי אחותי הקטנה התחילה לצרוח (הוא אמר יואה יש...) אבל ראיתי את החולצה של יוקי (וורוד יפה לו)כמה הוא אוכל אפשר להאכיל 10 אנשים בזה וזה רק ארוחת צהריים לומד עם טויה "למבחן"..... מה היה בפעם קודמת ....אה כן "מפגש ספורט" טוב אם הם קוראים לזה "ספורט".. זה רק אני ששמתי
שיוקי מגיע למשקוף וסאקו בקושי מגרדת לו את הברכיים (נראה כמו עמוד חשמל ומתחתיו נמלה) מסכנה סאקו אני הייתי מתה מפאדיחה אם יוקי היה תופס אותי עם פיג'מה מוזרה כזאת (בטח טומויו תפרה לה אותה בהשראת תלבושת בית הספר) ונכון לה היה מזיק להם ללבוש גרביים כשיש קרח על הכביש איזה כיף להם גאמני רוצה להחליק על הקרח הייתי בפסח אבל אני רוצה שוב...

למעלה