קלאמפ. זה באמת כל ההסבר :x
R rocket New member 25/4/04 #13 פרק מקסים ! (חבל שפספסתי חמש בדקות בהתחלה) בכל מקרה , מיילין הזכירה לי את עצמי היום - גם לי כל הזמן קר ^^;; לי היה חמוד עם ההסמקות שלו התפיסה הייתה יפה אבל הקלף אכזרי כזה .. לא ממש אהבתי
פרק מקסים ! (חבל שפספסתי חמש בדקות בהתחלה) בכל מקרה , מיילין הזכירה לי את עצמי היום - גם לי כל הזמן קר ^^;; לי היה חמוד עם ההסמקות שלו התפיסה הייתה יפה אבל הקלף אכזרי כזה .. לא ממש אהבתי
H haunter New member 25/4/04 #19 סאקורה: "קר מאוד היום" אז אולי תלבשי חצאית ארוכה יותר (לא יזיק גם להיות טיפה יותר צנועים..!) ולא הבנתי באמת מה קארו אמר שם... מה זה היה?
סאקורה: "קר מאוד היום" אז אולי תלבשי חצאית ארוכה יותר (לא יזיק גם להיות טיפה יותר צנועים..!) ולא הבנתי באמת מה קארו אמר שם... מה זה היה?
ו ו ו י ז י ת New member 25/4/04 #21 תגידו זאת רק אני או שאתם ממש לא מבינים?? זה תלבושת בית הספר שלהם! הן לא יכולות לא להיות בחצאית הזאת! הן יכולות לשים גרבים ודברים חמים והן שמו (הבנות)... מה לעשות?!
תגידו זאת רק אני או שאתם ממש לא מבינים?? זה תלבושת בית הספר שלהם! הן לא יכולות לא להיות בחצאית הזאת! הן יכולות לשים גרבים ודברים חמים והן שמו (הבנות)... מה לעשות?!
H haunter New member 25/4/04 #25 אז... זו לא ביקורת עליהן, זו ביקורת על בית הספר! התלבושת האחידה של הבנות חייבת להיות חצאית באורך של שני מילימטרים
אז... זו לא ביקורת עליהן, זו ביקורת על בית הספר! התלבושת האחידה של הבנות חייבת להיות חצאית באורך של שני מילימטרים
O OFIRB9 New member 25/4/04 #32 אתה רוצה ../images/Emo58.gif? (יש בפנים) כן זה שמו של השומר השני ויש עוד משו לגביו אבל את זה אתה בטח לא רוצה לדעת...
אתה רוצה ../images/Emo58.gif? (יש בפנים) כן זה שמו של השומר השני ויש עוד משו לגביו אבל את זה אתה בטח לא רוצה לדעת...
R rocket New member 25/4/04 #26 תודיעו בבקשה לפחות שבוע מראש לפני שיתחילו התרקים איתו. אני צריכה להכין קלטת וידאו ^^
S S.Riddle New member 25/4/04 #28 בואי נראה... היום היה 33. בהנחה שמשדרים כל יום מעכשיו, הייתי אומרת ש.... פרק 45 יהיה... *מחשבת* ביום רביעי עוד 3 שבועות
בואי נראה... היום היה 33. בהנחה שמשדרים כל יום מעכשיו, הייתי אומרת ש.... פרק 45 יהיה... *מחשבת* ביום רביעי עוד 3 שבועות
Y Yosh Yosh New member 25/4/04 #30 תחשבו, יפנים היו צריכים לחכות שבוע לפרק, ואנחנו מתבכיינים שאין יומיים