פרק 33

Leemon

New member
המממ... בעיקרון גם בטמפ' של

מינוס עשר מעלות לא אמורים להתכסות בקרח ולקפוא (תראו למשל את האנשים ברוסיה שחיים במזג אוויר של מינוס עשרים מעלות וזה עוד נחשב חם). אבל מה לעשות, גם בדרך-כלל במציאות מקל עם כנפיים לא אמור לעוף...

שסק לבן

New member
אבל את זה אפשר להסביר,

הם לא קפאו בגלל שהטמפרטורה הייתה נמוכה. הם קפאו בגלל קלף הקלאו. מהסיבה הזו לי וסאקורה לא קפאו- להם יש כוחות קסם, וקלף הקלאו לא השפיע עליהם. לכן די מוזר שהם קפאו ולא נהרגו מזה... הרי אם, למשל, הם היו נופלים, היינו מצפים שהם ימותו. אז למה שלא נצפה שהם ימותו מהקיפאון?

SailoR VenuS

New member
נכון, אבל...../images/Emo47.gif

זה לא ממש נכון שהם קפאו בגלל הטמפרטורה שירדה אלא בעיקר בגלל שהקלף קלאו הקפיא אותם... לא?

Death Girl

New member
חחח...כל הפרק התפקעתי מצחוק...

פרק חמוד...התפקעתי מצחוק מכל הפעמים שלי החליק ונפל...! לי וסאקורה כל כך חמודים ביחד....אני מחכה שהם יבינו שהם אוהבים אחד את השני...איזה חמודים...גרמו לצחוק מלא פעמים...בעיקר לי כשסאקורה חייכה אליו והוא הסמיק ונפל...חחחח...קטעים קורעים...!

Konchi

New member
../images/Emo4.gif

פיספסתי את הפרק של היום, זה מראה שאסור לך לסמוך על השעון במחשב שלך.. במיוחד שהוא דפוק, כיוונתי אותו 20 פעם לשעון קיץ והוא עדיין חוזר שעה אחורה -_____- KSU! XD

OFIRB9

New member
מישו יכול להסביר לי את הקטע למעלה?!

אמרו לי שהם לא יתנשקו אז מה זה היא מגלה לו סוד!? תמונות מהפרק

S.Riddle

New member
-.-; ../images/Emo58.gif

הם באמת לא מתנשקים, זה בפרק של החזרות למחזה שהם מעלים, אז הם בכאילו מתנשקים... וגם זה לא ממש כי איזה קלף טיפש מפריע להם באמצע ~_~;;

Yosh Yosh

New member
כן >< ../images/Emo58.gif

עם הפרק הזה התחלתי במנגה (טיהי
). וכאילו, אז מה עם לי קפץ פתאום כי הוא התבייש (חמווד! ^-^)? אם הקלף לא היה מפריע הם באמת היו עושים את זה XD זה בפרק הזה שסאקורה שעה חושבת: "חושך...חושך... מה יגרש את החושך?" אור! אור, טיפשה!!!! >< אתם רואים מה קורה כשאנשים לא יהודים ולא שרים שירי חנוכה? הם לא יודעים מה יגרש חושך >.>

^-^ אבל סאקורה היא ישראלית!

כי ככה סופי צדקה אמרה
אוו הם מתנשקים?!!?!?! יאאאאאמי! מתי יוקי וטויה ?!? *צפיה צפיה צפיה*

OFIRB9

New member
הקלף שהפריע....סנד...../images/Emo58.gif

שימו לב לתנוחות, יש לי גם כמה דקות לפני

nolee232

New member
אגב המחזה ..

אני לא מבינה מה יש להם עם המחזות שבנים הם בנות ובנות הם בנים *פלש בק לפרק שטויה היה סינדרלה ויוקי פיה של שימורים יאפי*

למעלה