פורומים חדשים בתפוז
אנשים

עדידוש42

New member
אני מכירה את אדיר אז כל הזמן אני מצביעה רק לו

את מי אתן הכי אוהבות? אני הכי אוהבתאת נדב קדמון

נדב קדמון כוכב נולד הבא :)

גם שהביצוע שלו לא היה משהו משהו, קיבל חסינות :) חמוד כזה. והדואט עם אליסה יא אלוהים, שתיהם בעזרת השם בגמר. אדיר הביתה, דניאל ביייייייייי, חן גם, הוא סנוב כזה לא יודעת S: כל השאר בסדר. קיצר אליסה נדב ובועז לגמר. :) כל השאר זבלD: שבוע הבא ספיישל רוקנרולללללללללללללללללללללל
.

חן XD

New member
../images/Emo180.gifבעיה רצינית מאוד :)

אל תגיבי לי אין לי עצבים אלייך דניאל הוא מושלם :)

../images/Emo210.gif ../images/Emo99.gif דניייאאאלל ../images/Emo99.gif

וחן היה חמוווד כשהוא בכה מה אתן מקשקשות P:
עדן -טוב מאוד שהיא הלכה , בעע שנאתי אותה מההתחלה \ = דורון - יש לו קול מושלםםם , לא פלא שהוא נשאר עד הלום P= מרים - איככ שתחזור מאיפה שהיא באה, אין לה קול בכלל ! ולא מבינה מילה מהשירה שלה \ = נדב - לא משו בועז - מממ.. נחמד . ! מארינה - לא משו :| . ממ.. זהו [: חיחי D:

lililulu

New member
בועזזז../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif

צודקת נדב קדמון ממש איכזב איך נתנו לו חסינות לא הבנתי
ומרים טוקאן! מתי היא תעוף הערבייה הזאת?! לא סובלת אותה! דווקא פעם ראשונה שאהבתי ביצוע של מרינה חחחחחח אהבתי "חן אהרוני - תתאבד" אמא שלי עושה לי "הוא יעוף היום" אני כזה "נראה לך?! הקהל אוהב הומואים"

לא אהבתי את הסולו של נדב -_- פעם ראשונה..

אבל זה קורה לפעמים, הוא יגיע רחוק.. אליסה עיצבנה |||: מה זו ההתחנפות הזאת למרגול ><" מארינה מעצבנת. עדן, טוב שהלכה. !!! בועז החתיך D: אני אוהבת אותו. חן ההומו D: יש מצב שבוע הבא עף. מרים שרה יפה, גם תגיע רחוק.. וזהו.. נדב,אליסה,ובועז לגמר. ואולי דניאל יתפוס את המקום של בועז -___- לא בגלל שהוא יותר טוב ממנו, בגלל כמות מעריצות מטורפת..

לא להתעצבן עליי D:

כולה אמרתי את דעתי.. ותשימי לב ששבוע שעבר ארלין הזאת וסיוון עמדו יחד, ואחת מהן כאילו הולכת.. וארלין הלכה. והשבוע סיוון. אז לאדעת ניראלי חן יילך השבוע כי הוא נשאר אחרון S:

אולי. אז אם לא חן, אז אדיר. S:

אדיר ומארינה!!!!! אבל איזה, בחלומות שלי אולי..

למעלה