כוכב נולד ../images/Emo6.gif
אדדיר אווי אדייר חש בצווורהה ענקיית הוא חושב שהוואא הכי טוב מכולם "פשוט מאוד לישמוע לשירים ולשמוע את המילים וזהווו" ככה הוא אומר בחדשות כוכב נולד , איייכ שונאת אותו הוא דומה לבבון +חזיר . משהו לא ידוע . הוא מתלהב מיזה שהוא הוריד 30 קילו . הוא חש דוגמן צריך עוד 30 !!! מרים איך היא שרה "חלילללל חליייללל ליילדי הקטטטןן" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני יודעת לחקות אותה קיצר שתיברח לשפרעם , או לכפר שבאה ממנוו שלומי אווי הוא הגרוזיני אחמ אחמ מיכאל חן הראשון שראיתי הכי יפפפה בעולם שמע ישראל הוא חתיך רק שיש לוו כזה כמו זיקית כל הזמןן הוא מוציא תלשון ,אבל הוא שר יפה כפרה עליו איזה עיינים נדב-אדישש שמע ישראל איזה אדישות יוצאת ממנו הוא לא מחייך הכל רציני זה מציייק אבל מלבישים אותו סוף סופני דורון-גורילהה אשש אמא הוא אמר הוא ירד 14 קילו . הוא הוריד 14 קילווו חחחח זה כמו שאני יוריד קילו ,.. מסכן .\ : אבל הוא שר מושלם כפרה עליו הוא שר מזרחית
אליסה-אליייסה אוויי היא שרה יםפה ואחותי אמרה שהיא מה זה חברותית

מארינה-סתם דפוקה , חשהה .. והיא גורילה כזאת אבל היא יפיייפיההה ממש יפה לא הטעם שלי השירה שלה חן-איייזה חמווד הוא יוו אני מאוהבת בוו הוא כזה יפפה עדןן טוב שהלכה מלבישים אותה כמו זונה!! ממש ככה .\; מתלבשת כמו זונה עם החזה בחוץ לא יפה לא צנוע ! אהה והיא לא שרה יפה היא חחחשההה יותר מידיי ! אהה ותיראו חדשות כוכב נוללד זה שמראיין אותם קרוב משפחה שליי