פורומים חדשים בתפוז
אנשים

חן XD

New member
../images/Emo180.gif חן בכה כמו כ-ו-ס-י-ת

מה הוא היה בלחץ?ממה הרי הוא ידע שהוא יעבור ! בעע חוץ משהוא שר יפה כלום אין בו :] אהה ושמתם לב שהוא החליף עגיל בגבה?

כןן כפרה עליוווו

חחחחח מהה אז למה יש כוכב נולד<? בשביל השירה מה זה חוץ מיזה שהוא שר יפה אין בו כלום אז למה על דורון אמרת שהוא חמוד למה דורון חתיך ? מה כן יש בדורון חוץ מישומן .? עשי טובה
חן חתיךך והוא היה בלחץ מה את רוצה מסכןן חחחח זה מפחיייד לעמוד ככה ליד שרמיטה אווי אני שונאת את עדןן

חן XD

New member
../images/Emo180.gif אין על דורון

אז מה אם הוא שמן ? יש לו עצמות רחבות D; דניאל מושלם - שר יפה נראה מדהים אין אין על הבן אדם הזה חן שר יפה. חוצמזה הוא דומה לבצל

../images/Emo141.gifסורי שאני מגיבה עכשיו!!!!

אני חיבתת אבל חחחחחח עדין לא נהלתם אבל לא משנההה חחחחח אני חיבתת וואי חן יש לציין שקרעת אותי עכשיווו
כול מילה שלך היתה נכונהה עאלקקקק מארינה שתחנק משניצל חחחחחחחחחחחחחח
איזה קרועהה חח כפרעל דניאל היכ מושלםםםםםם וחן דווקא חמוד חחח מה את רוצה ממנו סה"כ בן 17 חחח חמוד וגמאני ריחמתי על עדן מסכנה אבל חן יותר טוב שעבר!!!=]חחחח עם באלך תגיבי לי באוף של היום!!=]

../images/Emo141.gifמסכמת גם על כוכב נולד=]

דניאל?!
כוכב נולד הבא שלנו
אין עליווו פשוט כישרון בהתגלמותו חחח אדיר אוחיון-ממש לא אוהבת כמו שחן אמרה דומה לחזיר
מרים-לא אוהבת היא חושבת היא באומקונטום איך שלא אומרים את זהה חח לא אוהבת תקול=\\ שלומי-חמוד מאוד קול יפה=] נדב קדמון-ממש לא הסגנון שלי לא אוהבת אדיש=\חחח קול נחמדדד דורון רוקח-קול מהממם לא יותר מיזה!!! אליסה-קול יפה וחמודה=] מארינה-בעעעעע לא אוהבת אותה בכלל=\\\ חן-כפרעליו חמודד ילד מוכשר ! עדן-טיפה סנובית אבל קול מהמם בכול זאת חבל שהלכה=\\ אני חשבתי עדן דניאל וחן יהיו בגמר אבל כנראה שלא עדן הלכה חחח

כוכב נולד ../images/Emo6.gif

אדדיר אווי אדייר חש בצווורהה ענקיית הוא חושב שהוואא הכי טוב מכולם "פשוט מאוד לישמוע לשירים ולשמוע את המילים וזהווו" ככה הוא אומר בחדשות כוכב נולד , איייכ שונאת אותו הוא דומה לבבון +חזיר . משהו לא ידוע . הוא מתלהב מיזה שהוא הוריד 30 קילו . הוא חש דוגמן צריך עוד 30 !!! מרים איך היא שרה "חלילללל חליייללל ליילדי הקטטטןן" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני יודעת לחקות אותה קיצר שתיברח לשפרעם , או לכפר שבאה ממנוו שלומי אווי הוא הגרוזיני אחמ אחמ מיכאל חן הראשון שראיתי הכי יפפפה בעולם שמע ישראל הוא חתיך רק שיש לוו כזה כמו זיקית כל הזמןן הוא מוציא תלשון ,אבל הוא שר יפה כפרה עליו איזה עיינים נדב-אדישש שמע ישראל איזה אדישות יוצאת ממנו הוא לא מחייך הכל רציני זה מציייק אבל מלבישים אותו סוף סופני דורון-גורילהה אשש אמא הוא אמר הוא ירד 14 קילו . הוא הוריד 14 קילווו חחחח זה כמו שאני יוריד קילו ,.. מסכן .\ : אבל הוא שר מושלם כפרה עליו הוא שר מזרחית
אליסה-אליייסה אוויי היא שרה יםפה ואחותי אמרה שהיא מה זה חברותית :D מארינה-סתם דפוקה , חשהה .. והיא גורילה כזאת אבל היא יפיייפיההה ממש יפה לא הטעם שלי השירה שלה חן-איייזה חמווד הוא יוו אני מאוהבת בוו הוא כזה יפפה עדןן טוב שהלכה מלבישים אותה כמו זונה!! ממש ככה .\; מתלבשת כמו זונה עם החזה בחוץ לא יפה לא צנוע ! אהה והיא לא שרה יפה היא חחחשההה יותר מידיי ! אהה ותיראו חדשות כוכב נוללד זה שמראיין אותם קרוב משפחה שליי

MaStuLa76

New member
ראיתן כוב נולד? =מסכמת=

אדיר אוחיון - איןןןןן . פשוט אין עליו. מילה. שלומי בראל - מה אני כבר יכולה לומר ? ה-ת-א-ה-ב-ת-י . :) אליסה - מדהימה !!!!!!! ^^אלה שלישיית הגמר שלי והם הוכיחו היום עד כמה . נדב קדמון גם באופציה אבל אחרי הביצוע שהיום אני לא חושבת כ"כ. |: חן אהרוני - תתאבד. מארינה - אכזבת. דורון רוקח - חמוד. דניאל - זה היה נחמד \: . נדב קדמון - לא משהו ב-כ-ל-ל ,אכזב. עדן אמזלג - הביתה !!!!! מהר!!!!!!! מרים - איכס פשוט א-י-כ-ס. בועז - לא היה משהו , נחמד. זהו . מקווה שעדן או חן או מרים יעופו. משאירים את מרים רק בגלל פוליטקה, אם יעיפו-יגידו גזענים, אם ישאירו-יגידו אפליה. יאלה . \: מה אתן חושבות?

למעלה