אדיר אוחיון - שונאת אותו . שלומי בראל - מהממם + קול יפה . אליסה - יש לה קול חזק ! חן אהרוני - כפרה עליו ועל הקול היפה הזה ! מארינה - אכזבה. דורון רוקח - יש לו קול מהממם. דניאל - אין אין עליו. נדב קדמון -לא אוהבת בכלל אבל יש לו קול חבל על הזמן. עדן אמזלג - אחד הביצועים ה-גרועים שלה וחבל כי יש לה קול מושלם. מרים - יש לה קול מדהים ואני מתה עליה. בועז - לא משהו אבל איזה גווווווף מאממאמאמא
../images/Emo210.gif בנות ?! אני רואה יש כאלה חדשות שהגיעו..
אז אני פותחת לכל אמצע החודש [ ה-15] שרשור הכרות :] אני חושבת זה מאוד יעזור לבנות החדשת .. דיברתי על זה עם נופר והיא גם חושבת על זה .. אז.. ברוכות הבאות לחדשות :] תכף אני אפתח שרשור .. D: ,
שמים תמונה , לא אומרים אחר כך אחמ אחמ אוראל זה מה שמבלגן אהה כןן ולא אומרים כפרה עליך וכאילו אם אתן רוצות להגיד אז יש את האופ והאיסי . שזה יהיה שירשור מסודר !
יש תגובות ממש מיותרות שם של ספיר שהיא הגיבה וספיר אל תגיבי לי ודילב אם את רוצה הוחכות אני יבוא יעשה לך צילום מסך ותיראי |; "דילבב גם את אוהבת את דניאלל כפרה עליו " זהה אחת התגובות המיותרות . ואם את רוצה לענות על הזה של כוכב נולד תעני . למרות שנעול . אבל כאילו תגובות ממש ממש מיותרות וספיייר אל תגיבי לי !!! אני מזהירה אותך אל תגיבי !