פורומים חדשים בתפוז
אנשים

MaStuLa76

New member
גמאני פעם ראשונה שלא אהבתי..

תאמיני לי הוא יכל לקחת שיר מזרחי אחר להפוך אותו לרוק כמו שלומי , או אדיר , והיה יוצא לו הרבה יותר יפה .

../images/Emo135.gifמסכמת על כוכב נולד :]

אדיר אוחיון - שונאת אותו . שלומי בראל - מהממם + קול יפה . אליסה - יש לה קול חזק ! חן אהרוני - כפרה עליו ועל הקול היפה הזה ! מארינה - אכזבה. דורון רוקח - יש לו קול מהממם. דניאל - אין אין עליו. נדב קדמון -לא אוהבת בכלל אבל יש לו קול חבל על הזמן. עדן אמזלג - אחד הביצועים ה-גרועים שלה וחבל כי יש לה קול מושלם. מרים - יש לה קול מדהים ואני מתה עליה. בועז - לא משהו אבל איזה גווווווף מאממאמאמא

../images/Emo210.gif בנות ?! אני רואה יש כאלה חדשות שהגיעו..

אז אני פותחת לכל אמצע החודש [ ה-15] שרשור הכרות :] אני חושבת זה מאוד יעזור לבנות החדשת .. דיברתי על זה עם נופר והיא גם חושבת על זה .. אז.. ברוכות הבאות לחדשות :] תכף אני אפתח שרשור .. D: ,

ובנות אני מבקשת

שמים תמונה , לא אומרים אחר כך אחמ אחמ אוראל זה מה שמבלגן אהה כןן ולא אומרים כפרה עליך וכאילו אם אתן רוצות להגיד אז יש את האופ והאיסי . שזה יהיה שירשור מסודר !

../images/Emo210.gif אבל אין לי כוח עכשיו לשים תמונה .. D=

עד שזה נכנס להוספת תגובה ועד שזה שולח ת'הודעה, אני מתעללפת D:

../images/Emo141.gifנכון גמאני!!!

בגלל זה רשמתי סורי למעלההה אבלל דילבבב תמיד רוצים להגיב וכבר נועלים=\\אז לא מגיבים אבל פה זה שרשור קצררר אני לא חושבת שהיא היתה צכה לנעולל

דילב כנסי

יש תגובות ממש מיותרות שם של ספיר שהיא הגיבה וספיר אל תגיבי לי ודילב אם את רוצה הוחכות אני יבוא יעשה לך צילום מסך ותיראי |; "דילבב גם את אוהבת את דניאלל כפרה עליו " זהה אחת התגובות המיותרות . ואם את רוצה לענות על הזה של כוכב נולד תעני . למרות שנעול . אבל כאילו תגובות ממש ממש מיותרות וספיייר אל תגיבי לי !!! אני מזהירה אותך אל תגיבי !

למעלה