עידכונים, 21.8

brit is my love

New member
איזה מין משפחה יש לה?..

גועל נפש. מה רע להם בחיים, אני מקווה מאוד שהם יתמכו בבריטני במשפט.

תגובה

אלה הנכדים שלו.גם אם בריטני והוא רבו,אלה עדיין הכנדים שלו ואני מניח שהוא(וגם אבא שלהם...אבל קצת בספק הפעם) אוהב אותם.אם בריטני לא הוציאה נגדו צו הרחקה וקווין מאפשר לראות אותם,אז כל סבא היה קופץ על זה.בכלל מישהו יודע אם מה שקרה בין בריטני למשפחה שלה אמיתי? ואגב עוד דבר קטן-אני חושב שמכון הגמילה עשה רק טוב לבריטני,כי רק אחרי שהיא התמידה בו המגה מגה מגה מגה מגה מגה מגה מגה שערוריות סוף סוף הפסיקו(ואותן החליף שקט מסתורי ולא רשמי).העולם כבר לא מדבר עליה כל כך הרבה(ותעזבו את האתרים,פעם היו מפנים מהדורות חדשות שלמות בשבילה).היא אולי רואה את זה בדרך אחרת,ואולי בצדק,אבל אי אפשר להכחיש שמאז הכל נראה יותר שלו.

shir spears

New member
חח אלי..../images/Emo6.gif

באולפן הקלטות משהו מסריח עם האלי הזאת אני רק מקווה שהיא לא התקרבה לבריטני בשביל לעזור לעצמה

0rin

New member
../images/Emo210.gifדווקא נראה שממש כן...

אני למשל, לא הכרתי את אלי, רק בגלל שהיא מסתובבת עם בריטני אני יודעת מי זו. והיא רוצה לפתוח בקריירה חדשה - זמרת. ומה יותר שווה מלהסתובב עם בריטני, לזכות בהכרה, ואז ברגע שהיא תרצה לפרוץ עם שיר חדש כולם יכירו אותה? (אלי)

SuperShiro

New member
אלי עבדה כמתכננת חתונות באחת הסוכניות היותר

גדולות ומוכרות שקיימות בהוליווד. היא הסתובבה והכירה סלברטאים גם לפני שהיא החלה להסתובב עם בריטני. חוץ מזה, היא הייתה האדם שעמד לצד בריטני ברגעים הכי קשים שלה, כשאמא ואבא ספירס לא נראו באופק. בכל פעם שהיא דיברה עליה היא אמרה אך ורק דברים טובים, והזכירה כמה בריטני היא אמא טובה ואיך שון וג'יידן מעריצים אותה. היו לה המון הזדמניות והיא קיבלה המון הצעות למכור את בריטני, אבל היא סירבה לכולן. את קריירת המוזיקה שלה היא תכננה גם לפני שפגשה את בריטני. רואים שהיא אוהבת אותה ושאיכפת לה ממנה [והתגבה שלה כאשר היא הוגשה על ידי עורך דינו של קווין רק מחזקת את מה שכתבתי פה.]. אני מודה שאולי העובדה שהיא נמצאת עם בריטני מעלה סביבה את ההייפ, ועכשיו יותר אנשים מתעניינים בה, אבל אם לבריטני יש כרגע לצידה אדם טוב וחכם שעליו היא יכולה לסמוך, זו אלי.

היא בנאדם ממש נחמד,אין לי משהו רע להגיד עלייה

היא לא עשתה שום דבר רע לבריטני אלא להפך.

מאיפה את יודעת כל כך הרבה ...

על הריכלויות ומה שקורה עם בריטני וסביבה, אלי וקווין ?

Shiri from the block

Active member
כי היא חברה של בריטני../images/Emo123.gif ../images/Emo3.gif פתאום נגלה שזה באמת נכון../images/Emo6.gif הא שיר?../images/Emo98.gif

Invisible Boy

New member
עליתי על משהו באינסטרומנטל../images/Emo3.gif

של CODE AS FIRE... שימו לב בסוף האינסטרומנטל היא אומרת "It never seems to be enough". זה מה שבריטני אומרת בסוף השיר DGKOMD בתא הקולי. הם פשוט האטו את זה.

SuperShiro

New member
../images/Emo3.gif גם ב Voodoo היא אומרת משהו בהתחלה,

אבל לא הצלחתי להבין מה. בטח כמו שעשו בשיר הזה, במקום להאיט הם האיצו. זה אומר שזה בטח מזויף לא? חבל, דווקא ממש אהבתי את Voodoo.

shay08

New member
בטוח זיופים!

אם שיר עדיין לא דלף אז אין שום סיבה שאינסטרומנטל דלף! ותודה על הכל!

למעלה