עידכונים, 21.8

xtina 4 ever

New member
לא.../images/Emo210.gif

זאת בובת וודו. בובה שאת מכינה בדמות האדם השנוא עלייך, ובעזרת כשפים שונים את יכולה לגרום לאדם הזה לחוש כל דבר שאת עושה לבובה. (כן, הייתי מבלה שעות נוספות באתרים כמו "בית הרוחות"
)

tali44

New member
אההה תודה לך ולשיר.

ודרך אגב, המנגינה הזו מאד הזכירה לי את המנגינה מהסרט "סודות נעולים" שמדובר בסרט גם על וודו וכשפים. (שאיך שנגמר הסרט יש מנגינה שמזכירה לי את השיר וודו של בריטני), זה אולי במקצב טיפה דומה, כאילו אני רואה בזה משהוא דומה. ואיך אני רוצה שהיא תעשה לזה קליפ שיש לה חבר ורואים שהוא בוגד בה ואז היא עושה משהוא לבובה והוא מקבל תא המכות. זה כל כך מדליייייקק

In Rehab

New member
סרט ע נ ק!!!

הקטע הכי מלחיץ זה שהיא מושכת את החוט של הטלפון ומגלה שהוא קרוע ואז הדלת מתחילה להיפתח...

SuperShiro

New member
תקשיבוווווווווו

חזרתי לימי Britney The Queen, אני מושכת אותיות
בכל אופן תקשיבו לשניות 14, 15 היא אומרת שם משהו, לא הצלחתי להבין מה כי היא דיברה ממש מהר, אבל אני בטוחה כמעט במאת האחוזים שזה הקול שלה

tali44

New member
שייטטטטטטטטטטטט

זה יפה.................................................!!!! דאמט...!! מתי דיברו על השיר הזה כי בחיים לא שמעתי עליו. בכל מקרה, זה רישמי או מה? כי אני ממש אתאכזב אם לא...!!

SuperShiro

New member
יש אינסטרומנטלים משוערים גם ל 3 שירים נוספים

Toy Soldier [הפקתו של שון גארט] 3b1 target=_blank>1 Red Carpet [הפקתו של דון גראט] 2 Cold As Fire [הפקתו של T Pain]. 3 כולם מעולים, אבל לדעתי VooDoo הכי טוב. שוב, לא ידוע אם אלו באמת חלקים מהשירים או לא, אבל נקווה שכן
3.gif>

xtina 4 ever

New member
אהבתי!../images/Emo99.gif ../images/Emo210.gif

"שטיח אדום" הולך להיות שיר מפציייץץץ!

SuperShiro

New member
הוא יהיה מדהים גם אם הם לא אמיתיים

וסביר להניח שהם לא אמיתיים.

גם אני בטוחה בזה..

היא אף פעם לא אכזבה.. עכשיו מתמיד היא צריכה אלבום להיט בגלל כל המצב.. גם יש לה מפיקים ממש טובים אז צריך להיות לא פחות ממצויין.

annaLOVExtina

New member
../images/Emo45.gif אני במקומם לפחות הייתי תומכת בבת שלי..

ולא באוייב הראשי שלה , שרוצה לקחת לה את הילדים.

YugiBoy

New member
הוא לא תומך בו או משהו...סתם רוצה לראות את

הנכדים. מה שבריטני לא נותנת לו....וכמובן שהתקשורת תעשה מזה סלט.... שילכו אליו לראות אותם אבל שלא ישתפו איתו פעולה... או הכי פשוט, ששבריטני תבין, שאם הם רוצים לראות אותם, הם חייבים ללכת אליו. אז שתתן להם לבוא אליה מה יש.. שיפתרו כבר את כל התסבוכת

למעלה