עידכונים - 21.6

Bright Unicorn

New member
שמעו

עם כל זה שהאלבום באמת מחורבן חבל לי עליה. הייתי מעדיף לראות אותה מצליחה

britmel

New member
../images/Emo45.gif טוב זה באמת צפוי...

שהיא לא תצליח... בריטני הצליחה יותר עם קרקס מאשר הדיסק הזה של כריסטינה

Bright Unicorn

New member
בריטני

והקרקס היו הצלחה מוחלטת. אני לא מבין איך בכלל אפשר להשוות

../images/Emo45.gif וומנייזר היה להיט היסטרי!

הסינגלים הבאים הרבה פחות הצליחו אבל זה סומן כקאמבק שלה בניגוד לביוניק שלא מצליח בכלל.

X Offender

New member
חחח מצטער זה פשוט מצחיק

אבל אני מעדיף ללא ספק את כריסטינה על בריטני

theone24

New member
J.LO על שער הEsquire הצ'כי.

שאר התמונות כאן. נראית מעולה! *מסיבה כלשהי אני לא מצליח לתוח ולעלות אותם למחשב...*

britmel

New member
הנוסטלגיה.... ../images/Emo23.gif

וההופעה הבלתי נשכחת בonyx Hotel
רארררר זה רק אני או שאחד השירים הכי מחרמנים בייקום הוא breath on me
הההופעהה ראררררר
בכללל האוניקס אאהעעעעע

britmel

New member
../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif טעות.... אפשר למחוק אם זה ממש

מפריע למישהו ...

theone24

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

YugiBoy

New member
משהו בא נראה שונה../images/Emo12.gif

היא עברה שינוי כלשהו? (ניתוח) או שזה פוטושופ \ כמות הזמן שלא ראיתי אותה? היא נראית טוב אבל לא דומה לעצמה

theone24

New member
קטי פרי "מוזיקה חדשה ממש בקרוב".

בראיון שערכה קטי פרי עם רדיו KIIS-FM הפופולרי בארה"ב, הבטיחה הזמרת שמעריציה לא יצטרכו לחכות הרבה על מנת לשמוע חומר חדש מאלבומה הקרב, Teenage Dream. "אנחנו נשחרר סינגל חדש בקרוב" הבטיחה הזמרת. "לפני שהאלבום ישוחרר, אני חושבת שהרבה אנשים ישמעו הרבה שירי שונים - זה לא יהיה רק שיר אחד שיחזיק אותך עד שיחרור האלבום בגלל שזה נראה לי עדיין רחוק מדי לטעמי. אני מתכוונת,העולם יכול להתפוצץ לפני זה!" היא אף מודה שהיא הופתעה מאיך שהזמן טס מאז אלבומה הראשון. "לא חשבתי שזה יקרה כל כך מהר - התרגלתי לישון 9 שעות ולאכול דברים שאולי לא הייתי צריכה לאכול , אבל אז העירו אותי ואמרו לי 'הגיע הזמן לחזור להיות כוכבת פופ שוב' - ואני אמרתי שזה לעולם לא יגמר עד שאני אמות ב2012". היא מוסיפה " האלבום הזה יקח אותי , בתקווה, למסע הופעות פנטסטי ושנתיים אחרי אני אהיה מוכנה לעבוד על אחד חדש - כבר יש תיכנונים לתאריכי הופעות". הסינגל שלה, California Gurls, משתחרר בימים אלו באנגליה וצפוי להכנס למקום הראשון.

למעלה