עידכונים - 21.6

theone24

New member
../images/Emo41.gifעידכונים - 21.6../images/Emo41.gif

אומנם אין יותר מדי על מה לעדכן אבל הקודם כבר מפוצץ.

candyheart

New member
שיר ממש יפה!

זו שותפות די מפתיעה,אבל זה עובד איכשהו.יפה מאוד.

candyheart

New member
אוקיי,מיילי ממש נראית כמו חשפנית

היא לבושה בבגדים חושפניים ועושה תנועות שלא ממש מתאימות לגילה.אפילו בריטני לא היתה ככה בגיל 17,לא? איפה ההורים שלה?! ההופעת שלה מאורגנות יפה ומושקעות,אבל עדיין...לא מתאים לילדה בת 17. וזה היה ג'סטין ביבר על האופנוע?
ואיזה חמוד הסט של קייטי פרי! אהבתי שהיא אמרה Canadian Girls בסוף. סה"כ הופעות טובות וכיף לראות הרבה הופעות פופ בטקסי פרסים בזמן האחרון.תמיד רציתי ששיגעון הפופ של סוף שנות ה-90/תחילת ה-2000 יחזור!

theone24

New member
ליידי גאגא על שער ה"רולינג סטון".

גאגא נחשפת לגמרי! בראיון הכי משמעותי שנתנה הזמרת אי פעם עד היום, חושפת גאגא את הפרידה שגרמה לה לבצע את המהפך מסטפני גרמנוטה לליידי גאגא, את יחסיה המורכבים עם אביה האהוב ועל המוזיקה שתהיה באלבום החדש. גאגא אומרת לכתב המגזין שאומנות היא החיים ולא להיות נועזים זאת בכלל לא אופצייה. "כאשר אני קמה בבוקר אני חשה כמו כל בחיורה חסרת ביטחון בת 24" היא אומרת "אבל אז אני אומרת, Bitch, את ליידי גאגא, את תקומי ותצעדי היום!". גאגא אף מודה שהיא לא הייתה מצליחה כיום ללא ליבה נשבר על ידי האקס שלה, 5 שנים קודם לכן. בנוסף היא אומרת שסקס כרגע בכלל לא נמצא בעדיפות ראשונה אצלה, ומה שכן נמצא בעדיפות אצלה היא מערכת היחסים שלה עם מעריציה. "אם אני, חס ושלום, אפגע אי פעם על הבמה, ומעריצי יבואו אחרי לבית החולים,יחכו שאני אצע ויקראו בחוץ בשמי, אני אצע אליהם כגאגא". *************************************** דברים אישיים אף יותר נחשפים במהלך הראיון כגון סיוט חוזר ונשנה, המכיל פאנטום ונערה בלונדינית קשורה בחבלים, שגאגא חווה מידי פעם בלילות. "היא לובשת את הנעלים שלבשתי לגראמי" גאגא חושפת "לך תבין...פאסיכי לגמרי". כאשר מושמעת לה הדעה שהתנהגות שלה מראה שהיא חוותה טראומה בעבר, אומרת גאגא שיש גבול למה שהיא מוכנה לחשוף לציבור. "אתה צריך להיות זהיר לגבי כמה לחשוף את עצמך לאנשים שמסתכלים עלייך מבחוץ". ********************** למרות מצבה הבריאותי (מסתבר שבמשפחתה מחלת הזאבת (Lupus) נפוצה, אם כי היא לא חולה כרגע) וטיולים מסביב העולם עם הטור שלה, גאגא לא איבדה את השראתה. נכון להיום, היא מסיימת לעבוד על אלבומה החדש, השלישי במספר, ואף מעצבת את הבמה לטור הבא שלה. היא מתכננת לחשוף את שם אלבומה הבא, שיצא בשנה הבאה, בחצות של השנה החדשה. "אני חושבת שאני אקעקע את שם האלבום על גופי ואפרסם את התמונה". היא אומרת. "אני עובדת עליו כבר חודשים עכשיו, ואני מרגישה מאוד בטוחה שהוא גמור. זה בא ממש מהר...יש האומנים שלוקחים שנים בין אלבום לאלבום, אני לא. אני כותבת מוזיקה כל יום". כאשר היא נשאלת על מה תדבר המוזיקה החדשה שלה, היא אומרת שהיא סיימה לכתוב מוזיקה על חיפושה אחר הפירסום וכיוצא בזה, והמוזיקה החדשה יצאה כועסת ואפילו די פוליטית. "למה אנחנו עדיין מדברים על 'אל תשאל אל תספר'? כאילו, באיזוש נה אנחנו חיים? זה משגע אותי! במשך 3 שנים אפיתי עוגות - וכעט אני הולכת לאפות עוגה שיש לה ריבה חמוצה. המסר של המוזיקה החדשה כיום הרבה יותר עגמומית ממקודם בגלל שכמה שהעוגה יותר מתוקה ככה הריבה יותר חמוצה".

britmel

New member
../images/Emo51.gif ואווו

אני ממש מחכה לראיון הזה!! מאיפה לקחת את זה...? :) "במשך 3 שנים אפיתי עוגות - וכעט אני הולכת לאפות עוגה שיש לה ריבה חמוצה. המסר של המוזיקה החדשה כיום הרבה יותר עגמומית ממקודם בגלל שכמה שהעוגה יותר מתוקה ככה הריבה יותר חמוצה".

theone24

New member
מהאתר של הרולינג סטון...

וכמובן, שצריך לתקן את ה"כעט" ל "כעת"... וכן, ישבתי ותירגמתי את הכתוב בראש והתפוצצתי מצחוק. היא משוגעת לא קטנה, אבל כל גאון הוא קצת משוגע...

britmel

New member
../images/Emo45.gif בהחלט

ותודה על התרגום!! כל הראיון עוד כמה שבועות יעלה לאתר של הרולינג סטון
* אם כן אני אשמח לעזור לך לתרגם אם הוא יהיה ארוך ונפרסם אותו פה:))

theone24

New member
מממ... אני לא ממש יודע.

בדרך כלל עולים תקצירים כאלה כמו שתירגמתי לקראת הראיון החדש, ואז בגיליון עצמו מתפרסם הראיון במלואו. אבל אני אבדוק מידי פעם באתר שלהם. למען האמת, אין לי מוש מתי יוצא הגיליון החדש.

britmel

New member
אה סבבה ...

יצא לא מזמן הגליון של יוני והראיון עם גאגא יהיה בגליון של יולי רשום בתמונה של השער ------------>>>>>>> :) לילה טוב

candyheart

New member
המוזיקה החדשה נשמעת מעניינת!

זה תמיד מעניין שזמרי פופ מוציאים מוזיקה קצת יותר עגמומית...מחכה לראות מה יצא מזה. היא נשמעת בחורה לעניין.קצת פסיכית,אבל לעניין.
כל הכבוד על ההשקעה בתרגום!

מעניין מאוד! בחורה חכמה גהגא

לפעמים קצת חכמולוגה אבל היא באמת עושה רושם טוב. מחכה לאלבום החדש! ועוד משהו - איך אפשר ללכת עם הנעליים האלה? *זה נראה כואב*

YugiBoy

New member
היא הלכה עם נעליים יותר כואבות כבר

אומרים שבשביל להיות יפים צריך לסבול, היא התגלמות חיה לזה.

britmel

New member
../images/Emo45.gif היא בהחלט דוגמא טובה לכך

במיוחדעם הנעליים שלה..

למעלה