ליידי גאגא על שער ה"רולינג סטון".
גאגא נחשפת לגמרי! בראיון הכי משמעותי שנתנה הזמרת אי פעם עד היום, חושפת גאגא את הפרידה שגרמה לה לבצע את המהפך מסטפני גרמנוטה לליידי גאגא, את יחסיה המורכבים עם אביה האהוב ועל המוזיקה שתהיה באלבום החדש. גאגא אומרת לכתב המגזין שאומנות היא החיים ולא להיות נועזים זאת בכלל לא אופצייה. "כאשר אני קמה בבוקר אני חשה כמו כל בחיורה חסרת ביטחון בת 24" היא אומרת "אבל אז אני אומרת, Bitch, את ליידי גאגא, את תקומי ותצעדי היום!". גאגא אף מודה שהיא לא הייתה מצליחה כיום ללא ליבה נשבר על ידי האקס שלה, 5 שנים קודם לכן. בנוסף היא אומרת שסקס כרגע בכלל לא נמצא בעדיפות ראשונה אצלה, ומה שכן נמצא בעדיפות אצלה היא מערכת היחסים שלה עם מעריציה. "אם אני, חס ושלום, אפגע אי פעם על הבמה, ומעריצי יבואו אחרי לבית החולים,יחכו שאני אצע ויקראו בחוץ בשמי, אני אצע אליהם כגאגא". *************************************** דברים אישיים אף יותר נחשפים במהלך הראיון כגון סיוט חוזר ונשנה, המכיל פאנטום ונערה בלונדינית קשורה בחבלים, שגאגא חווה מידי פעם בלילות. "היא לובשת את הנעלים שלבשתי לגראמי" גאגא חושפת "לך תבין...פאסיכי לגמרי". כאשר מושמעת לה הדעה שהתנהגות שלה מראה שהיא חוותה טראומה בעבר, אומרת גאגא שיש גבול למה שהיא מוכנה לחשוף לציבור. "אתה צריך להיות זהיר לגבי כמה לחשוף את עצמך לאנשים שמסתכלים עלייך מבחוץ". ********************** למרות מצבה הבריאותי (מסתבר שבמשפחתה מחלת הזאבת (Lupus) נפוצה, אם כי היא לא חולה כרגע) וטיולים מסביב העולם עם הטור שלה, גאגא לא איבדה את השראתה. נכון להיום, היא מסיימת לעבוד על אלבומה החדש, השלישי במספר, ואף מעצבת את הבמה לטור הבא שלה. היא מתכננת לחשוף את שם אלבומה הבא, שיצא בשנה הבאה, בחצות של השנה החדשה. "אני חושבת שאני אקעקע את שם האלבום על גופי ואפרסם את התמונה". היא אומרת. "אני עובדת עליו כבר חודשים עכשיו, ואני מרגישה מאוד בטוחה שהוא גמור. זה בא ממש מהר...יש האומנים שלוקחים שנים בין אלבום לאלבום, אני לא. אני כותבת מוזיקה כל יום". כאשר היא נשאלת על מה תדבר המוזיקה החדשה שלה, היא אומרת שהיא סיימה לכתוב מוזיקה על חיפושה אחר הפירסום וכיוצא בזה, והמוזיקה החדשה יצאה כועסת ואפילו די פוליטית. "למה אנחנו עדיין מדברים על 'אל תשאל אל תספר'? כאילו, באיזוש נה אנחנו חיים? זה משגע אותי! במשך 3 שנים אפיתי עוגות - וכעט אני הולכת לאפות עוגה שיש לה ריבה חמוצה. המסר של המוזיקה החדשה כיום הרבה יותר עגמומית ממקודם בגלל שכמה שהעוגה יותר מתוקה ככה הריבה יותר חמוצה".