עידכונים - 21.6

theone24

New member
אולי היא לא יפה במובן המקובל של המילה...

אבל היא די מעניינית חיצונית. יש לה תווי פנים טיפה גסים, אף די גדול ושפתיים צרות, אבל עם תאורה נכונה, זוויות צילום וכו", עד "אלחנדרו", יצאו לה לא מעט קלואז אפים שלא היו מביישים אף כוכבת פופ. מה שכן, יש לה עיניים שחבל על הזמן, ירוקות חומות גדולות כאלה. היא לא מלכת יופי, אבל בהחלט גם לא יצורה. האמת, חשבתי שבזמן כזה היא כבר תעשה ניתוח אף כי הוא באמת קצת בולט, אבל כנראה שזה לא מפריע לה והיא מבינה שהוא חלק "מהיופי" הלא מקובל שלה.

YugiBoy

New member
מוסיקה חדשה../images/Emo99.gif

לא איכפת לי לחכות עד שנה הבאה, אבל היא אמרה שלא יהיו יותר סינגלים! מצד שני אולי עדיף לה קצת להוריד פרופיל ולהתרכז בטור... העיקר שחומרים שלה ימשיכו לדלוף, עם כל הדליפות אפשר לעשות איזה 9 אלבומים

candyheart

New member
נראית טוב!

סקסית בהחלט...ואני בדרך-כלל לא חושבת את זה עליה.

theone24

New member
מיילי סיירוס וההשראות של האלבום החדש.

מיילי ישבה וצילמה קטע קצר (33 שניות) על ההשראות שהיו לה באלבומה החדש. היא אף פירסמה דף תודות לכל מי שעמל על אלבומה חדש. ********************* תכלס, אין לי שמץ על מה היא מדברת...השראות? הכל נשמע אותו דבר חוץ מ4 שירים טובים, אבל שיהיה.

Bright Unicorn

New member
על מי היא עובדת?!

די נמאס לי ממנה. הבחורה הזאת חצופה. "התבגרתי" אלק, "אני לא שומעת מוזיקת פופ.." סתם השיר החדש שלי נשמע כמו if you seek amy.. במקרה

theone24

New member
כריסטינה שוברת שיא חדש במצעד הבריטי

רגעים לא קלים עוברים על כריסטינה בקאמבק האחרון. אלבומה החדש, BIONIC, נכנס עם שיחרורו באנגליה למקום הראשון עם מספר מכירות נמוך מזה 8 שנים רק כדי למצוא את עצמו נופל למקום 29 בשבוע השני. בכך כריסטינה קבעה שיא היסטורי שלילי במצעד האנגלי כאומן שנפל הכי נמוך ,אי פעם בבת אחת, מהמקום הראשון. יש לי הרגשה שגם הסינגל השני, הבלדה המדוברת, לא תעזור לה להתרומם כל כך....

למעלה