עזרה!

../images/Emo41.gifעזרה!../images/Emo41.gif

אוקיי... בזמן האחרון קרו לי דברים מאוד מוזרים. אני מבקשת ממכם (הרי אתם מבינים
), שתעזרו לי להבין מה קורה, כי אני לא מבינה: - פעם אחת רבתי עם אמא שלי, וממש ממש כעסתי עליה. היא עלתה במדרגות, ואני הייתי בחדר שלי. שמעתי שהיא עולה, התמלאתי כעס, ופתאום הדלת של החדר שלי נטרקה ממש חזק! - ממש ממש מיהרתי לעלות לביתי, וכשנכנסתי לבניין המעלית ירדה לקומה שהייתי בה, לבד! בלי שום סיבה (זה קרה לי כמה פעמים)! - השמיעו ברדיו שיר כלשהו. אמרתי להורים שלי שאני ממש ממש לא אוהבת את השיר הזה, ופתאום הרדיו שבק חיים. חוץ מהמקרים האלה, קרו לי עוד הרבה דברים. אני לא זוכרת את כולם... בהתחלה חשבתי שהכל סתם צירופי מקרים, אבל עכשיו שאני חושבת על זה, זה כבר לא נראה כמו צירופי מקרים. אז מה דעתכם? מחכה לתשובתכם. (אממם, סתם הערה, למי שחושב שאני סתם מעריצת מכושפות שרואה את התוכנית ומתחילה לחשוב על דברים כאלה... ממש לא! אני מתעניינת במיסטיקה כבר כמה זמן, יש לי אוסף אבנים, אני עושה כל מיני דברים...
)

אוקיי, קצת ביקורת.

כמה פעמים קרה שהדלת לא נטרקה כשכעסת ? גם יש לנו דלת בבית שגם מידיי פעם נתרקת לכאורה בלי שום סיבה. מעליות מתוכנתות לרדת לקומת קרקע באופן עצמאי כשהן לא פעילות מפני שזו הקומה הכי סואנת, כל דיירי הבניין עוברים בה בדרך לבית שלהם. בטח גם קרה הרבה פעמים שחברה שלך התקשרה בדיוק כשחשבת עליה, זה קורה לכולם אנחנו חושבים הרבה ורק לעיתים רחוקות האדם שאנחנו חושבים עליו מתקשר. "קסמים" כאלה קורים כל הזמן אבל מי שיש לו אוסף אבנים ורואה מכושפות מאוד נהנה לזקוף את הקסמים האלה ליזכותו ולא לטובת הכאוס. שבי בחדר שלך ותתעצבני, תתעצבני המון ותנסי לראות אם את מצליחה לטרוק את הדלת או רק להזיז אותה קצת. אם כן הרי שאין כאן צירופי מקרים ואת מכשפה טיבעית, לא תצליחי, תתאמצי מספיק ואני מאמין שבסוף תצליחי.

שוב הקטע של מכושפות??

לידיעתך אני גם עושה מדיטציה! ודימיון מודרך! ואני בדרך לרייקי... ועוד דברים... אני אומרת לך, דברים מוזרים קורים לי יותר מדי. הרבה יותר מדיי. לידיעתך, המעלית בבניין שלנו ישנה לגמרי, והיא אף פעם לא חוזרת לקומת הקרקע. וגם, לא הייתה שום רוח בבית שלי בזמן שהדלת נטרקה. כ-ל החלונות היו סגורים. ידעתי, מההתחלה, שיהיה מישהו שיגיד לי שאני סתם מעריצת מכושפות מטומטמת. מה בדיוק "מכשפה טבעית"?? אני לא באה לטעון שאני מכשפה! מצטערת! עכשיו... מישהו מוכן לענות לי תשובה קצת יותר רצינית? בבקשה? זה חשוב לי...

bigbadjoe

New member
אולי

מישהו סתם לחץ על הכפתור לקומה הראשונה ? לא קרה לך בתור ילדה (אני עדיין עושה את זה) שלחצת על כל הכפתורים במעלית ? בעיקרון אני לא מאמין בצירופי מיקרים. אבל לא כל דבר מוכיח ישר כישורים. צריך לבדוק קודם.

dopey_wizard

New member
אולי, במקום שאנשים סתם ינסו

לענות על משהו שאיאפשר לענות כי יש לזה יותר מידי הסברים, תנסי לבדוק בעצמך האם זה כוח מסויים או "סתם צרופי מקרים" תתאמני על הכוח הזה, תנסי לעשות משהו בכוונת תחילה ואז תבואי אם השאלות..

פיבי...?

היי כל קודם שמי תום, בקשר להודעה שלך שבכל פעם שאת כועסת או לא יודע מה הדלתות נטרקות סתם בלי שום סיבה, את יודעת בכלל למה לפני שקפצת ישר ששדים רודפים אחריך הרי זה טיפשי אולי מישהו מותח אותך סתם בשהיל הכיף וברור זאת אחת מהחברות שלך או החבר שיודע טוב מי את או לא יודע מה ומנסים להפחיד אותך כדאי שתבדקי את זה לפני שתקפצי למסקנות ששדים חיים לידך, ואני בכל זאת לא יודע מה הבעיה, את מספרת לנו ששדים חיים לידיך ומה הלאה? מה הבעיה? ממך:תום.

L e s t a t

New member
מוזר, בבית שלי

לדלתות אין נטייה להיטרק מעצמן כשאני כועס.. תקראו לי משוגע אבל זה נכון! אם קורה ודלת נטרקת לא בגלל הרוח ולא בגלל כוח המשיכה (אני יודע, מגנטים ודלת ברזל! אממ.. יש גם דלתות שכשיש בינהן למשקוף קירבה מסוימת הן נסגרות מעצמן) אז ייתכן ומדובר בדבר מה מיסטי, אבל רק ייתכן.. אני לא מומחה לפיזיקה ודלתות שנטרקות זה לא התחום שלי.. מצטער..

witch13

New member
תשובה נורמלית, ומינימום ציניות../images/Emo70.gif

רוב המקרים שתיארת, נשמעים לי כמו צירופי מקרים. במקרה שהם לא, אז את מכשפה טבעית. אבל אי אפשר להיות סתם מכשפה טבעית... את צריכה שיהיו לך אנשים שעסקו במאגיה בדורות שלפנייך. לי היו מקרים דומים, אבל קצת יותר דגש על אנרגיות. מעניין למה.. למה? כי אני מכשפה טבעית, וזה דבר די נדיר.. במקרה שאת כן, תנסי לגלות במה כוחותייך מתבטאים, ותפתחי אותם. אל תדאגי לגבי מכושפות.. אני לא פחות חולה על הסדרה ממך
דנה

../images/Emo13.gif אממם... אני יודעת שסבא שלי...

עסק קצת במאגיה. אני לא יודעת על זה הרבה, כי הוא לא סיפר הרבה
אני לא יודעת אם אפשר להגיד שהוא עסק במאגיה... הוא עסק במיסטיקה! אני למשל יודעת שהיה לו משהו מאוד חזק בידיים... אממם, הוא היה יכול להיות הילר מעולה. זה כל מה שאני יכולה להגיד
================================ מכשפה טבעית?? זה נשמע קצת מוזר... יכול להיות שפשוט יש לי השפעה על דברים, או משהו
אני לא יודעת, אתם המומחים כאן...
בכל מקרה, איך אני יכולה לבדוק אם באמת יש לי איזשהי יכולת? ואיך לפתח אותה? מחכה לתשובתכם...

witch13

New member
אם הוא עסק במאגיה, אפילו קצת,

רוב הסיכויים שגם לך יש יכולות בנושא. ככה זה עובד... אילו? את צריכה לגלות. כדי לדעת את צריכה לבחון את המקרים שקורים לך מבחינה מיסטית... יש תרגילים של אנרגיה.. ותרגילים אחרים.. תתחילי ללמוד כישוף ואז תראי איך הולך לך.. אני לא יודעת איך להסביר את המושג"מכשפה טבעית", כי לכל מכשפה יש יכולת משלה. דנה

אמממם... איזה תרגילים?

תוכלו לפרט? אולי לתת קישורים? לכל מיני תרגילים? אני פשוט ממש לא יודעת...

אויש נו אזה קישקוש בלבוש

אין דבר כזה מכשפה טיבעית, כל אחד שיש לו אבן בבית והדלת שלו נטרקת לפעמים פתאום מתחיל לחשוב שהוא מכשפה טיבעית. יש אינספור סיבות וגורמים לטריקת דלת. אפילו מערבולות אוויר שנוצרו על ידי ריפרוף כנפיו של פרפר. אפילו אם מישהו הדליק את המזגן ושינה את האטמוספירות בבית, אפילו אם היה חריץ קטן בחלון בקצה השני של הבית ופתאום היה משב רוח, אפילו אם שדה אלקטרו מגנטי נוצר על ידי הפעלה של מערכת חשמלית שנדלקת באופן אוטומאטי (כמו מקרר לדוגמא). אין אף אדם בעולם שנולד עם הידע והיכולת לפסל בשיש, אין אף בן אדם שקיבל איזמל לידיים ומיד פיסל את דויד של מיכאלאנג´לו. בתוך כל בן אדם יש מספר קטן שהוא היכולות שלו. יש כאלה עם מספר גבוה וכאלה עם מספר נמוך. אבל כולם צריכים ללמוד כ-ו-ל-ם. ואין מי שיודע בלי ללמוד.

witch13

New member
נכון

אבל יש כאלה הנולדים עם כוחות. מעטים, ויש המון שחושבים שהם כאלה, אבל יש. דנה

L e s t a t

New member
תן לי לספר לך על מכשפים טבעיים

מכשף טבעי הוא אדם שגילה את הכישוף בכוחות עצמו, לא בעזרת ספרים ולא בעזרת מורים. זה פשוט בא לו בטבעיות. זה לא שהוא "נולד עם כוחות" (זה לא מכושפות פה), זה שבשלב מסויים של החיים הוא גילה את השימוש בויזואליזציה וכד´, הוא גילה את הכישוף. זה לא אומר שהוא קורא לזה כישוף, זה אומר שהוא משתמש בכישוף. כשהייתי קטן (9-14) השתמשתי בכישוף לא טקסי, אבל לא משהו ממש גדול ורציני אלא דברים קטנים, עד שגיליתי שקוראים לזה "כישוף".

korinalir

New member
בדיוק (חיזוק דבריך)

יש דבר כזה שנקרא מכשפים טבעיים. אבל כמובן שגם להם יש מה ללמוד הם פשוט (ואני מדברת הרבה מנסיון אישי) לומדים הפוך. קודם בדרך כלל כבר בגיל מאוד צעיר (אצלי זה איזה 6) הם התחילו לעבוד עם אנרגיות הבינו שבעזרת טקסים מסוימים אפשר לשנות את המציאות, חלק גם פתחו עוד יכולות (אני למשל חולמת חלומות צלולים מאז שאני זוכרת את עצמי אבל לדעת שקוראים לזה "חלום צלול" גיליתי רק בגיל 14) אז מכשפים טבעיים צריכים ללמוד להגדיר מחדש את המושגים שלהם ללמוד שקוראים לזה "כישוף". ואת כל שאר המושגים הנלווים. אז בניגוד לעוסקים במאגיה שהתחילו מהתאוריה בעקבות התעניינות ואז עברו לפרקטיקה, מכשפים טבעיים התחילו מהפרקטיקה בלי בעצם להבין עד הסוף את התאוריה ומה הם בעצם עושים. ואז לומדים. זה לא שקמים יום אחד בבוקר עם כוחות כמו שלסטט אמר פה זה לא סדרה בדיונית. זה פשוט נקודת פתיחה שונה.

L e s t a t

New member
../images/Emo99.gif הו, אהובתי

לא שייכתי חלומות צלולים לזה, אבל בגיל 14 וחצי עד 16 זו הייתה תקופה שהיה לי הרבה קליירוויאנס.

בואו נראה...

ריפרוף כנפיים של פרפר היה טורק דלת? אה, לא נראה לי... אין לנו מזגן... החלונות היו סגורים כולם, בדקתי את זה. זה קרה בקומת המגורים, למעלה, אין מכשירים חשמליים. מבין למה אני חושבת שזה מוזר? פשוט, אין דבר שיסביר את זה! למה הזלזול??

למעלה