עזרה!

korinalir

New member
אין לכם מזגן?../images/Emo5.gif

ואתם גרים בישראל?? איך אפשר לא למות מחום... חחח ועכשיו ברצינות בפרפר הוא התכוון למשפט הידוע "מעוף כנפיו של פרפר באוסטרליה יכול לגרום לטורנדו בקנזס" או משהו כזה זה בעצם אומר שבזרמי האוויר יש כ"כ הרבה שינויים וכל דבר משפיע על כל דבר אחר ככה שבלתי אפשרי לדעת מה בדיוק גרם לרוח לנשוב לכיוון מסויים בעוצמה מסויימת. אז ככה גם אי אפשר לקבוע בודאות מה גרם לדלת להטרק. בכל מקרה אי אפשר לקבוע עם את מכשפה טבעית רק לפי סיפורים או מקרים. את צריכה לגלות את זה לבד...רוב המכשפים הטבעיים פשוט יודעים שהם כאלו... אבל בכל זאת הנה כמה שאלות מנחות: מתי שמת לב פעם ראשונה אם בכלל שאת יכולה לתעל אנרגיות? (לא בטוח שאז קראת לזה אנרגיות אבל בכל שם שלא כינית את זה) בתור ילדה לפעמים שרצית דברים עשית איזה טקסון? או אפילו רצית ממש ממש חזק או התפללת לאיזו ישות במוחך\ בקול רם ואז זה קרה בדיוק כמו שרצית? כשהתחלת ללמוד מאגיה בתאוריה (אני מניחה שאת לומדת) לפעמים את קוראת משהו בספרים\אתרים או שומעת ממישהו שעוסק ואת חושבת לעצמך: אני מכירה את זה רק בשם אחר! או: אני כבר יודעת איך עושים למרות שאף פעם לא למדת. תחשבי ותהיי כנה עם עצמך תנסי להפתח ללב שלך רק ככה תדעי מה בדיוק הפוטנציאל המאגי שלך. אנחנו לא יכולים להגיד לך כלום על סמך הכרות רק מהפורום... מקווה שבכל זאת עזרתי

Jerald_Admonds

New member
../images/Emo13.gif

"..את צריכה שיהיו לך אנשים שעסקו במאגיה בדורות שלפנייך.." זה לא הארי פוטר כאן.. :) אפשר לקרוא למישהו מכשף טבעי אם הוא א. "גילה" את זה לבד-כמו שלסטט אמר- ב. מדובר באדם שיש לו כישרון מיוחד למקצוע, כמו שיש אדם שנולד עם כישרון מתמטי יוצא דופן, שאנשים אחרים גם אם יאמנו את המוח שלהם כל חייהם לא יגיעו לרמת ההבנה שלו. ככה יכול לקרות גם עם קסם. ודנה, מי כמונו יודעים שאין צרופי מקרים. יכול להיות שקרה מה שקרה כדי להסב את תשומת ליבה לתחום מסויים בחייה. כדי לגרום לה לחשוב על דברים מסויימים, או לתת אישור למחשבות קיימות. לכל דבר יש סיבה. אולי זה היה אמור להביא אותה לפה.

אני חושב שהרבה מאוד

ילדים צעירים נקטו בכל מיני פרקטיקות לפניי שהם ידעו חצי דבר בנושא. אני לדוגמא עושה מדיטציה מגיל 10 בטכניקה דיי מעניינת. ואני בטוח שעוד הרבה אנשים עשו דברים דומים, ממש אנשים בכמויות, ורק חלק קטן מהם מגלה את המשמעות של המעשים שלו. זה לא הופך כל אחד למכשף טיבעי

ShiVeee

New member
שוב ... אני ממש מפספס את ה..

כוונה שלך... מהי בעצם השאלה כאן? אם מוכר לנו כל מה שקורה לך... תדפדפי בארכיון ותראי שכן אם יש לנו עצות בקשר לזה? לכי למאמרים תראי מלא מאמרים על דימיון מודרך שאנשים טובים כתבו. כאן בפורום דלתות נטרקות ומעליות זזות לא עושות רושם על אף אחד אם זאת בעצם היתה המטרה שלך... אם את רוצה להרגע ולפתח את היכולות שלך ולהשתמש בהן גם כשאת לא מעוצבנת על אמא שלך ... לכי למאמרים בפורום מדיטציה. יש שם אחלה שיטות מדיטצייה.. ואני מדבר ברצינות... איך שאת כותבת את ההודעות זה נשמע כאילו את מנסה להוכיח את עצמך בפני מישהו , לא כמו אחת שצריכה עזרה. בקשר לדעתי על הנושא? : אין צירופי מיקרים.

BomberMan

New member
סליחה, אבל זה ממש לא זה

אין שום קשר בין מכשפים בדורות קודמים לבין יכולות בדור הזה. העניין הוא החינוך. לרובנו החינוך היה אנטי-מאגי, כלומר ההורים לא הכירו את העניין ולא תמכו בנו (אצלי הם למשל ניטרליים לחלוטין) ולכן היכולות המולדות בכולנו פשוט הסתתרו, ועכשיו מחכים שאנחנו נעיר אותם. אצלך מאידך, ההורים כן עוסקים במאגיה ולכן היכולות שלך יותר מפותחות, כי גדלת בסביבה שכן תמכה במאגיה וכן לימדה אותך, ולכן היכולות שלך לא נעלמו כמו אצל רובנו. כך שלסיכום, אין שום קשר בין דורות קודמים, אלא יש קשר ישיר לחינוך שמקבלים בבית.

L e s t a t

New member
זה אפילו לא החינוך

אני ספגתי חינוך די אורתודוקסי במשך איזה כמה שנים

פיונית15

New member
גם לדעתי זה אינו ציירוף מקרים

יש לך אימייל? אם כן אז ככה נוכל להיתכתב...ואני אספר לך עוד....מידע יותר מורחב שיהיה רק בין שתינו... ~פיונית15~

faith2

New member
פיבי....אין צירופי מקרים...כנסי../images/Emo13.gif

אני אישית מאוד מאמינה לך! אותו דבר קורה לי בעניין של חיזוי, לפי דעתי את בעלת אנרגיות מאוד חזקות באופן טבעי, על מנת לפתח אותן ולשלוט עליהן עשי מדיטציה ותרגלי ריכוז. בהצלחה!

למעלה