עדכון.....

פיצ 50

New member
../images/Emo41.gifעדכון......./images/Emo41.gif

טוב, עברתי מאתמול סבב של 3 רופאים בתחומים שונים. שניים מהם היו פרטיים. והאכזבה לא דלגה על אף ביקור שהיה לי.
נתחיל בקרדיולוג של אתמול, שנתבקש לחוות דעתו האם ניתן לצנתר את הדלף שיש לי או לא. הגאון הסתכל בדיסק ואמר שהוא לא מצליח לראות האם יש מעבר בועיות או לא. בקיצור שלח אותי מהתחלה לחזור על הבדיקות והפעם אקו לב +הזרקת בועיות. כדי לסבר כאן את האוזן על מנת ליצור בועיות- עושים וונפלון (מחט לווריד בשפה פשוטה) מכניסים תמיסת מלח באטיות ואז מנפחים את המזרק ועושים פעולה כמו של משאבה לניפוח גלגל של אופניים
- רק שלהזכירכן מדובר בווריד שלי!! וזה כואב.
במקום להתקדם ולעשות ווי, אני מרגישה שאני חוזרת אחורה שוב בדיקות והוא גם רוצה (TEE) שזה החדרת מצלמה בטשטוש דרך הפה בכדי לראות את הלב מקרוב (גם בדיקה זו כבר עשיתי) מה נסגר איתו???????????? מדוע לשגע אותי רק בגלל שהוא לא הצליח לקרוא את הבדיקה, מיטב הקרדיולוגים של תה"ש ראו וחלקם חתומים על תוצאות הבדיקות איך הוא לא רואה???. טוף נשים זה בצד כי היום הייתי אצל סוריאנו. אכזבה מספר 2.
נכנסתי אליו הראתי לו את המכתב מהמיון וסיפרתי לו מה קורה ושיש החמרה. והוא ענה לי - קחי לוקרין ותחזרי בעוד חודש. ואני אומרת לו אבל מה אני אעשה עם הציסטוסקופיה- קחי לוקרין בקיצור סוריאנו לא שיתף פעולה אמר לי שהוא לא מצליח להבין מדוע אני לא על דיכוי ורק בעוד חודש הוא ידבר איתי על הכל , ועל הניתוח לפני זה, לא שייך... הוא שאל אותי את בכאבים? ועניתי לו וודאי. אז הוא אמר למה לא לקחת אני מתחנן מזמן שתקחי זריקה ואני רוצה לעזור לך אבל אני לא מצליח... ואני החכמה אומרת לו שאני אעשה עכשיו תור לעוד חודש? אז הוא ענה לי: קחי לוקרין ואז תקבעי תור. הוא לא הבין שלא לקחתי את הזריקה, לא כי לא רצתי, אלא נסעתי פחדתי לקחת משהו חדש שאני לא מכירה. והאורולוג בקופה אמר לי שלא כדאי לקחת לוקרין ולעשות אחרי חודש ציסטוסקופיה אז לא ידעתי מה לעשות, הרגשתי שנפלתי בין הכיסאות.. טוב לקחתי לוקרין!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני אחרי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבל אני חייבת לשאול: האם את סיפור השתן הלוקרין אמור להעלים??ז"א פחות לחץ על השלפוחית למה לצפות?? אכזבה מספר 3 האורולוג... לא שהוא לא היה בסדר, אני לא מבינה למה הלכתי אליו....
העניין הוא כזה: אתמול כתבתי שאני לא מצליחה להשיג את ד"ר נאדו, אבל לא הגבתן להודעה וניסיתי לחפש בגוגל ונאדה!אז באתר של בילנסון רשמתי את שמו ועלו לי כל הפרטים שלו וגם המייל. החלטתי לרשום לו
, שאני לא יודעת היכן הוא מקבל וכו' והשארתי את הנייד שלי למקרה ש... והיום בבוקר בעודי ממתינה במרפאה לתורי יש לי טלפון ומי על הקו??ד"ר נאדו בכבודו ובעצמו שאל אותי מה קורה? ואני סיפרתי לו בקצרה הוא נתן לי את הטל של המרפאה בבילנסון ואמר לי, תגידי שאני דיברתי איתך ואני מבקש שיעשו לך תור אלי ובמקביל לציסטוסקופיה ואני אעשה לך את הבדיקה!! שאלתי אותו אם יש לו מרפאה פרטית והוא אמר לי שאין צורך שאני אבוא אליו לביה"ח!! נכון מדהים!!!
ואני בגלל שהיה לי תור ולא היה נעים לי לבטל הלכתי לעוד אורולוג .האמת שקיוותי שניתן יהיה לעזור לי מידית, כי הסבל שלי חוצה גבולות . הוא היה נחמד ואמר לי שאין מה לעשות עד הבדיקה....כמובן שהוא אמר שהוא יעשה לי אותה (תה"ש) וייתכן ובגלל שהוא בתפקיד גבוהה התור יהיה סביר, בבילנסון הבדיקה נקבעה לאמצע אוקטובר!!! זהו בנות, אני עייפה מרגישה לא טוב..... לא מסוגלת ללכת לבדיקות, לרופאים, בונה הרים על הזריקה וחסר לה שהיא תאכזב אותי מיואשת על סף דיכאון לא רואה איך אני יוצאת ממעגל החולי שתקף אותי בשנים הכי יפות, הכי צעירות שלי.... מתחילה יום ג' שיקום ריאות בתה"ש ונראה לי שאני הולכת לשבור ממוצע של גיל....
שאל אותי סוריאנו היום, איך את מרגישה? עניתי חרא, מותר לומר ככה שאלתי?? והוא השיב- כן למה לא תרגישי חופשי... אז בקיצור: חרא
תודה על ההקשבה וסליחה אם זה יצא קצת ארוך, הייתי חייבת לשחרר אוהבת מאוד פיצ |

זואילי

New member
וואי איזה סיוט ../images/Emo2.gif

מה עם סקנד אופיניון אצל קרדיולוג אחר? או, למה לא לחזור למישהו בתה"ש שמכיר אותך? מעניין, האורולוג הסביר לך אז את הרציונל מדוע לא לקחת לוקרין לפני הבדיקה? אני חושבת שכשעל המאזניים יש רופא קופה אל מול סוריאנו, הייתי הולכת על ההנחייה של סוריאנו... העיקר שהלוקרין כבר הוזרק והלוואי והוא ישפיע לטובה ותתאהבי בזריקה הזו כמו שכמה מאיתנו אוהבות אותה. אל תצפי לניסים ונפלאות. אבל יתכן ובהחלט הלוקרין תפחית כאבים. כשהמערכת תגיע לדיכוי עמוק. לגבי האורולוג והבדיקה, וואלה, באמת לא יודעת להגיד לך מי עדיף. הנטייה שלי היא ללכת על נאדו. אהבתי את זה שהוא התקשר אלייך. אני אמנם מטופלת באורולוגיה בתה"ש אבל לא התחברתי שם לשום רופא. אני רק מתה על האחיות שם במרפאה וכמובן על סאלי, והתרשמתי לטובה ממח' האישפוז שלהם. מאמוש, זה בסדר לענות שחרא. גם אני עונה ככה. או נשבר לי ה XXX וכו'. תהיי חזקה, לא פשוט מה שאת עוברת

פיצ 50

New member
זה מורכב

אני מטופלת של פרופ' אלדר (מנהל מכון הלב בתה"ש) רופא מדהים. הוא, בכבודו ובעצמו שלח אותי לסקנד אופיניון בגלל שלאחר התייעצות בין כמה קרדיולוגים בתה"ש,הוחלט שלא ניתן לסגור את המעבר שיש לי בלב בצינתור אלא רק בניתוח. וכרגע ניתוח לב פתוח על כל המשתמע מכך כולל פתיחת עצם בית החזה וחיבור למכונת לב ריאה הוא סיכון ופחד ואני רוצה למצות וגם הפרופ' את כל האפשריות לפני שהולכים על פעולה כזו. האם הלוקרין גם יכולה להפחית את נושא הפיפי????ז"א פחות ריצה לשורותים?????? אני חושבת שאלך על נאדו, גם אני אהבתי שצלצל........
תודה רבה על כל החיזוקים את מדהימה!! אני מקווה שהחרא אחרי הלוקרין לפחות יריח יותר טוב....

זואילי

New member
הממממ...

הקרדיולוג היחיד שאני מכירה, הוא זה שהציל את אבא שלי - ד"ר רחביה אלדד. גם הוא מבלינסון. מקבל גם פרטי. הלכתי אליו בזמן הטיפולים כשהיו לי דפיקות לב
מהאסטרופם. חחח הרגת אותי עם ריח החרא על כל משמעויותיו. תדווחי...
שנינות של אנדואית!!

bella1978

New member
אוי חמודה ../images/Emo10.gif

כל זה ביום אחד? לא נראה לי שהייתי שורדת את זה... תחזיקי מעמד
לי רק הפגישה עם סוריאנו אתמול הספיקה כדי להרוס את כל הערב ולגרום לי לבכות
לגבי הזריקה: אני נורא פחדתי מהתופעות לוואי, אבל לקחתי את הזריקה לפני חודש. אז זהו, אין לי בנתיים שום תופעות, אפילו לא גלי חום. אולי קצת יובש בנרתיק. כאבים לא היו כל כך גם לפני זה, אז לא יודעת להגיד לך אם זה עוזר, אבל הרבה בנות אומרות שכן. זה אמור קצת להוריד את הדלקת באיזור ולהקטין את המוקדים, אז אולי זה גם יוריד את הלחץ שיש לך בשלפוחית השתן ויקטין את המוקדים שם (אם יש) ואז תרגישי הקלה. לוקח לזה זמן לעבוד, משהו כמו 3 שבועות. אז תחשבי שבעוד 3 שבועות תרגישי יותר טוב!!! זהו, מתוקה, תחזיקי מעמד ותרגישי טוב!!!

פיצ 50

New member
חוץ ממני גם המחשב שלי מתחרפן???

סליחה.. מה איתך? מה סוריאנו אמר?? אני מבינה שהוא רוצה לעזור לי ואני לא בדיוק עזרתי לעצמי...אבל לא הכל היה תלוי בי,ככה אני רואה את זה. הוא לא כעס עלי או משהו אפילו חייך ואמר נגיד שאני מבין למה לא לקחת,בקיצור אני לא יודעת מה יהיה אבל אני מקווה!! חרא של הורמונים, שגרמו לי נזק שכזה....

bella1978

New member
מה שהיה אצלי

זה שהציסטה גדלה קצת: 9.5 ס"מ (היא לא נכנסת במסך של האולטראסאונד
) והכל דבוק בבטן: הציסטה לרחם ולשחלה השניה ולמעי... מדהים למה אין לי כאבים במצב הזה. אבל כל זה היה די צפוי. מה שלא היה צפוי זה שסוריאנו היה די קר ונראה לי שלא שאלתי את השאלות הנכונות. הוא כנראה רגיל לבנות שבאות ומתחננות לניתוח שיגאל אותן מהכאבים, אבל למזלי אני לא במצב הזה. יש לי מוקד רקטווגינלי וניתוח באיזור זה הוא מסוכן מאוד. אני קראתי גם כמה מאמרים מקצועיים בנושא. ברור שיש 400 מאמרים ואני קראתי רק 2-3, אז בשביל זה רציתי לדון עם סוריאנו על האפשרות לא לנתח שם. הוא לא אהב את הכוון הזה ואמר שהוא דוגל בגישה של להוציא את הכל. בקיצור הוא אמר לי שזה הזמן שאני אתייעץ עם עוד רופאים, כי יש כל מיני גישות לאנדו. מה זה אומר, שהוא לא רוצה לטפל בי? זה היה מאוד פוגע. אולי אני סתם רגישה מדי עכשיו... מעניין איך מישהי אחרת היתה מפרשת את זה? זהו... אבל היום אני מרגישה יותר טוב ונחושה לנצח את המחלה הזו למרות הכל... שולחת לך חיבוקים ואנרגיות טובות

פיצ 50

New member
אוי מתוקה...

היא גדלללללההההה למרות הלוקרין??????? איך מסביר זאת סוריאנו? ייתכן ואת רגישה ולכן הכל נראה לך שונה פתאום, ייתכן והוא היה על הצד השמאלי וזה קורה לו (ככה היה לי איתו בפעם הראשונה.. הוא דיבר רק על ניתוח ואני לא רצתי ויצאתי ממנו עם דמעות) אתמול הוא היה דווקא די נחמד, הוא לא כעס רק שהוא דאג להבהיר לי שבלי הלוקרין הוא אפילו לא מוכן לשמוע מה מצבי..זה קצת תסכל אותי אבל הבנתי את הכיוון. מוזר שכל מה שהוא דיבר איתי הסתכם ב10 מילים בערך והרוב היה: "קחי לוקרין ותבואי בעוד חודש". אני חושבת שהוא חזר על זה בערך 7 פעמים... זהו, היום זה יום חדש ואני שמחה שאת נחושה לנצח כי אני די מיואשת וממש נטולת אנרגיות מרגישה שכל פעם שאני מתחילה להרים ראש משהו דואג להוריד לי אותו.... לא יודעת מה יהיה אני מפחדת שאני מתחילה להרים ידיים ולהפסיק להילחם...

bella1978

New member
הלוקרין מתחיל להשפיע אחרי 2-3 שבועות

וגם היה לי דימום ממושך, אז כנראה בגלל זה הציסטה גדלה. הוא כבר לא מקווה שהיא תקטן, רק שלא תגדל יותר. כששאלתי אותו שאלות על איך ציסטה יכולה לקטון (אני לא מבינה טכנית לאן הנוזל השוקולדי יוצא כשהיא קטנה) אז הוא לא ענה ואמר שלא ראה אף פעם ציסטות קטנות ושהלוקרין רק מוריד את הדלקת. זאת אחרי שבפעם שעברה אמר שהוא מצפה שהציסטה תקטן מ-8 ס"מ ל-6 ס"מ במשך ה-3 חודשים בעקבות הלוקרין (הוא אמר שלא בטוח שזה יקרה, אבל זה מה שאנחנו מקווים). אני כנראה שאלתי יותר מדי שאלות רפואיות והוא הרגיש שהוא לא הולך ללמד אותי רפואה עכשיו בבפגישה. כנראה אני באמת לא צריכה לשאול אותו את זה, זה לא תורם כלום. אני עדיין מאמינה שעם הרבה מאמץ אני אפתור את זה איכשהו, אבל זה מה שאני מרגישה היום... יש ימים יותר טובים ויש פחות. לפעמים גם אני מרגישה שאני רוצה להרים ידיים. לך יש משפחה וזה בטח נותן המון כוח לחיות ולהילחם. תשמעי, באמת יכול להיות שהלוקרין מאוד יעזור לך. בהתחלה יכולה להיות תקופה קצרה מאוד של החמרה, אז אל תלחצי אם זה קורה. תתקשרי לסוריאנו אם את מרגישה משהו חריג, הוא שמח לעזור ולהרגיע בדרך כלל (אם לא משגעים אותו כמו שאני עשיתי
) אז בהחלט יכול להיות שבעוד חודש הכל יראה אחרת... אני פה אם תרצי לדבר! נשיקות!!!

kikona126

New member
אויש ../images/Emo4.gif היא גדלה?

אני לא חושבת שהוא יוכל לנתח אותך בפרטי אם יש הרבה בלגן שם.... אוף לא רוצה אפילו לדעת מה הולך עם שלי... במיוחד שהמחזור שלי הסתיים לפני כמה ימים, והיום התחילו כאבי מחזור שוב.......

bella1978

New member
אכן כן

הציסטה הזאת גדלה בקצב קבוע של 1 ס"מ בחודש מאז שגילו אותה באפריל ושום דבר לא מעניין אותה
למה שלא ינתח אותי בפרטי? האמת היא שעוד אין לי כוחות לחשוב על הניתוח, יש עוד חודשיים... למה הבלאגן הזה שיש לך עם המחזור? את בדיכוי? תרגישי טוב, מתוקה!

kikona126

New member
כן, אני בדיכוי

אבל הגוף שלי לא יודע את זה... אולי כדאי שנספר לו? לא יודעת למה הבלגן, אבל לא מצליחים לייצב לי את זה.... החודש קיבלתי פעמיים, והם כל הזמן אומרים לי "תמשיכי עם הגלולות, אל תפסיקי" ואני ממשיכה אבל זה לא עוזר... אני חושבת שאני אבקש מהסקסולוגית שלי שתביא לי מרשם לדקא (היא כבר שאלה אותי כמה פעמים למה לא נותנים לי) יש לי גם פגישה שוב אצל זולטי גם בגלל הציסטה החדשה (שמהיום תקרא החברה החדשה) הציסטה הקודמת שלי קטנה בחצי סמ ב- 3 חודשים ואחרי זה גדלה ב1 סמ בשבועיים.... וכל כך הכאיבה!!!!

זהבה240

New member
מזכיר לי את מה שהיה לי אצלו

אני חושבת לאור הניסיון שלי [ואולי אני טועה] שהוא לא כל כך אוהב שקוראים לבד חומר מקצועי ובאים עם שאלות על סמך זה. כי כשאני שאלתי אותו שאלה על סמך מה שקראתי, הוא נהיה מאוד קר ואו שלא ענה, או שאמר לי בטון נוקשה שאשאיר לו את העניינים הטכניים. רק שזה לא עניין טכני, זה היה הגוף שלי והחיים שלי, ולאף אחד חוץ ממני אין מונופול עליו. זהבה

bella1978

New member
מסכימה איתך במאה אחוז

זה הגוף שלי והחיים שלי, איך אתן למישהו אחר לקבל את ההחלטות מה לנתח ומה לא!? אני צריכה אחר כך לחיות עם התוצאות כל החיים!

nicolada

New member
אוי, פיצ פיצ...

אני בכלל לא ידעתי שיש לך גם בעיות עם הלב / ריאות... אני שולחת לך הרבה חיבוקים וחיזוקים, ועזרה ממני: אני גרה מאוד קרוב לתל השומר. כל דבר שאת צריכה- לא משנה בכלל מה- רק תגידי. אני מבטיחה לעשות את כל המאמצים לעזור במה שאפשר. גם אם זה סתם לארח לך חברה (אפילו שאנחנו לא מכירות באופו אישי..). תחזיקי מעמד! ותשמרי על החיוך!

פיצ 50

New member
תודה ניקי...

כן , הבעיות עם הלב והריאות הגיעו אחרי טיפולים הורמונליים שהרסו אצלי כל חלקה טובה.... עכשיו אני קוצרת את הפירות של הנזק שהשארו ההורמונים.... תודה חמודה על ההצעה אני אשמח להכיר אותך, לפעמים אני מחכה שעות שם בתה"ש לבד מתוסכלת לא מצליחה להתרכז ולקרוא משהו. יום שלישי יש לי תור ואמרו לי מראש שזמן ההמתנה יהיה ארוך ולהביא ספר.... אני אהיה איתך בקשר דרך המסר, ואשתדל לחייך! זה קשה אבל אפשרי.. שוב תודה מתוקונת

למעלה