../images/Emo41.gifעדכון......./images/Emo41.gif
טוב, עברתי מאתמול סבב של 3 רופאים בתחומים שונים. שניים מהם היו פרטיים. והאכזבה לא דלגה על אף ביקור שהיה לי.
נתחיל בקרדיולוג של אתמול, שנתבקש לחוות דעתו האם ניתן לצנתר את הדלף שיש לי או לא. הגאון הסתכל בדיסק ואמר שהוא לא מצליח לראות האם יש מעבר בועיות או לא. בקיצור שלח אותי מהתחלה לחזור על הבדיקות והפעם אקו לב +הזרקת בועיות. כדי לסבר כאן את האוזן על מנת ליצור בועיות- עושים וונפלון (מחט לווריד בשפה פשוטה) מכניסים תמיסת מלח באטיות ואז מנפחים את המזרק ועושים פעולה כמו של משאבה לניפוח גלגל של אופניים
- רק שלהזכירכן מדובר בווריד שלי!! וזה כואב.
במקום להתקדם ולעשות ווי, אני מרגישה שאני חוזרת אחורה שוב בדיקות והוא גם רוצה (TEE) שזה החדרת מצלמה בטשטוש דרך הפה בכדי לראות את הלב מקרוב (גם בדיקה זו כבר עשיתי) מה נסגר איתו???????????? מדוע לשגע אותי רק בגלל שהוא לא הצליח לקרוא את הבדיקה, מיטב הקרדיולוגים של תה"ש ראו וחלקם חתומים על תוצאות הבדיקות איך הוא לא רואה???. טוף נשים זה בצד כי היום הייתי אצל סוריאנו. אכזבה מספר 2.
נכנסתי אליו הראתי לו את המכתב מהמיון וסיפרתי לו מה קורה ושיש החמרה. והוא ענה לי - קחי לוקרין ותחזרי בעוד חודש. ואני אומרת לו אבל מה אני אעשה עם הציסטוסקופיה- קחי לוקרין בקיצור סוריאנו לא שיתף פעולה אמר לי שהוא לא מצליח להבין מדוע אני לא על דיכוי ורק בעוד חודש הוא ידבר איתי על הכל , ועל הניתוח לפני זה, לא שייך... הוא שאל אותי את בכאבים? ועניתי לו וודאי. אז הוא אמר למה לא לקחת אני מתחנן מזמן שתקחי זריקה ואני רוצה לעזור לך אבל אני לא מצליח... ואני החכמה אומרת לו שאני אעשה עכשיו תור לעוד חודש? אז הוא ענה לי: קחי לוקרין ואז תקבעי תור. הוא לא הבין שלא לקחתי את הזריקה, לא כי לא רצתי, אלא נסעתי פחדתי לקחת משהו חדש שאני לא מכירה. והאורולוג בקופה אמר לי שלא כדאי לקחת לוקרין ולעשות אחרי חודש ציסטוסקופיה אז לא ידעתי מה לעשות, הרגשתי שנפלתי בין הכיסאות.. טוב לקחתי לוקרין!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני אחרי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבל אני חייבת לשאול: האם את סיפור השתן הלוקרין אמור להעלים??ז"א פחות לחץ על השלפוחית למה לצפות?? אכזבה מספר 3 האורולוג... לא שהוא לא היה בסדר, אני לא מבינה למה הלכתי אליו....
העניין הוא כזה: אתמול כתבתי שאני לא מצליחה להשיג את ד"ר נאדו, אבל לא הגבתן להודעה וניסיתי לחפש בגוגל ונאדה!אז באתר של בילנסון רשמתי את שמו ועלו לי כל הפרטים שלו וגם המייל. החלטתי לרשום לו
, שאני לא יודעת היכן הוא מקבל וכו' והשארתי את הנייד שלי למקרה ש... והיום בבוקר בעודי ממתינה במרפאה לתורי יש לי טלפון ומי על הקו??ד"ר נאדו בכבודו ובעצמו שאל אותי מה קורה? ואני סיפרתי לו בקצרה הוא נתן לי את הטל של המרפאה בבילנסון ואמר לי, תגידי שאני דיברתי איתך ואני מבקש שיעשו לך תור אלי ובמקביל לציסטוסקופיה ואני אעשה לך את הבדיקה!! שאלתי אותו אם יש לו מרפאה פרטית והוא אמר לי שאין צורך שאני אבוא אליו לביה"ח!! נכון מדהים!!!
ואני בגלל שהיה לי תור ולא היה נעים לי לבטל הלכתי לעוד אורולוג .האמת שקיוותי שניתן יהיה לעזור לי מידית, כי הסבל שלי חוצה גבולות . הוא היה נחמד ואמר לי שאין מה לעשות עד הבדיקה....כמובן שהוא אמר שהוא יעשה לי אותה (תה"ש) וייתכן ובגלל שהוא בתפקיד גבוהה התור יהיה סביר, בבילנסון הבדיקה נקבעה לאמצע אוקטובר!!! זהו בנות, אני עייפה מרגישה לא טוב..... לא מסוגלת ללכת לבדיקות, לרופאים, בונה הרים על הזריקה וחסר לה שהיא תאכזב אותי מיואשת על סף דיכאון לא רואה איך אני יוצאת ממעגל החולי שתקף אותי בשנים הכי יפות, הכי צעירות שלי.... מתחילה יום ג' שיקום ריאות בתה"ש ונראה לי שאני הולכת לשבור ממוצע של גיל....
שאל אותי סוריאנו היום, איך את מרגישה? עניתי חרא, מותר לומר ככה שאלתי?? והוא השיב- כן למה לא תרגישי חופשי... אז בקיצור: חרא
תודה על ההקשבה וסליחה אם זה יצא קצת ארוך, הייתי חייבת לשחרר אוהבת מאוד פיצ |
טוב, עברתי מאתמול סבב של 3 רופאים בתחומים שונים. שניים מהם היו פרטיים. והאכזבה לא דלגה על אף ביקור שהיה לי.