עדכון.....

galim29

New member
היי פיץ

מצטערת על מסכת הסבל שאת עוברת. אני יודעת שהם מעדיפים שתהיי על דיכוי כי לפני נהיתוח צריך כנראה תקופה מסויימת של דיכוי של ההורמונים ואולי גם יעזור? מסכימה עם סוריאנו דווקא שנתן לך לוקרין. לא הייתי בונה על זה יותר מדי במצבך אבל אולי יהיה שיפור לקראת הניתוח. תנסי בתקופה הזאת באמת לשמור על תזונה של אנדו כי זה יכול לעזור בתחושה ובהפחתת הכאבים (לי עזר בכל אופן). מבינה את הררגשה שלך. אולי תדברי עם אחת הוותיקות פה (כמו ז'ק) שהכי קרובה למה שאת עברת מבחינת סבב בדיקות? מאחלת לך סופ"ש רגוע.

פיצ 50

New member
תודה גלים..

את חושבת שהלוקרין לא ממש יעזור?? את האמת תהיתי איך הסיפור של השתן יכול להסתדר מזריקה, נכון שאם מדובר במוקדים של שלפוחית יש מצב שאולי הם לא יגדלו אבל האורולוג אמר לי שלהעלם הם לא יעלמו...ואני חושבת שאין לי ברירה ואני מתחילה דיאטה!! בגדול את יכולה לומר לי מה אסור/לא טוב לאנדו? שוב מלא תודות על העידוד את נהדרת!

galim29

New member
פיצ יקירה

אני לא יודעת לגבי הלוקרין, לא רופאה ולא מתיימרת לדעת וחושבת שזה מאוד אינדיווידואלי, ומשפיע על כל אחת בצורה שונה. רק הצעתי שלא תתלי את כל תקוותיך בלוקרין כי את במצב לא פשוט כרגע והלוקרין זה לא מה שישנה לגמרי את התמונה אצלך מבחינה בריאותית כי יש אצלך מעורבות של המון דברים. אני כן מבינה את הרצון של סוריאנו להתחיל עם לוקרין ולא לרוץ ישר לניתוח. זה נשמע הגיוני. מה שהצעתי כדי לנסות לשפר את ההרגש זה לשנות את התזונה כי אצלי זה עוזר פלאים לכאבים וני מרגישהב שבקגע שמכניסה לפה מתוק, פחמימות וסוכרים או קמח לבן, ישר האנדו מרים את הראש. יש פה המון שרשורים של תזונה של אנדו. תקראי ותנסי ליישם את מה שאת יכולה. לא קל בהתחלה אבל אחרי שהגוף מתנקה מהצורך בסוכר ופחמימות, יש שיפור מדהים בתחושה, העייפות מתגמדת (אצלי נעלמה) ויש יותר אנרגיה. אני יודעת שפירות לא מומלץ פירות הדר, וענבים מלאים סוכר אז גם לא כדאי. תקראי ואם יש לך שאלות את מוזמנת לשלוח לי מסר. חוץ מזה, אל תוותרי על כל הבדיקות גם אם זה מיליון רופאים, תמצאי לך את הרופאים שאת סומכת עליהם אבל לא להזניח ולהרים ידיים. זה מתיש (כאחת שהתרקוצצה שנה שלמה בין מיליון רופאים ובדיקות ולא מצאו עד היום מה היה לי לפני שנה) אבל אין דבר יותר חשוב מהבריאות שלך. תשמרי על סוריאנו שיהיה בענננינים ואולי גם יידע לכוון אותך. אצלי עד היום הוא לא טעה. יש לו אינטואיציות טובות.

kikona126

New member
איזה יום עבר על כוחותנו...

ואו, פיצ, לא יודעת מה להגיד לך.... מאחלת לך אך ורק בריאות. (בקשר לצרפת, אני טסה בסוף החודש, ומתחילה לעבוד ב1 לאוקטובר בשעה 9 בבוקר |חנון|)

פיצ 50

New member
קיקונית

מה אני לא אכיר אותך טרם הנסיעה????? חייבים למרות הכל להיפגש..מה את אומרת?? בכל אופן תודה על האיחולים, אני זקוקה להם. וים של הצלחה....... אני אתגעגע (למרות שאנחנו עוד לא ממש מכירות) אולי עד לנסיעה
נכיר ואז אני מאוד מאוד אתגעגע, האם תגיעי לביקורי מולדת??

kikona126

New member
לא חושבת שאגיע לביקור מולדת

אני נוסעת רק ל7 חודשים ואז חוזרת...

פיצ 50

New member
ועוד משהו קיקונית שלי

איך את??? יותר טוב? לא שכחתי את מה שאיבדת השבוע............................
זוכרת איתך
, ומקווה שאת מתחזקת ... ואני ממשיכה לשלוח לך ההררי
ו
אוהבת פיצ

kikona126

New member
../images/Emo24.gif

אני יודעת? יותר טוב, ניראה לי... משתדלת להיות כמה שפחות בבית ולהעסיק את עצמי בדברים אחרים. לפעמים מגיעים לי גלים של בכי, במיוחד שאני עושה דברים שהוא היה אוהב... לדוגמא שאני פותחת את הקופסא עם הקשיו והוא לא רץ ישר לכיוון, או שאני יושבת על השטיח בסלון ואף אחד לא שם עלי את הראש או מתיישב עלי, או שאני עושה כפיפות בטן והוא לא מנסה להפריע לי ושם את הראש שלו על הפנים שלי שאני לא אזוז... אחותי אמרה שבלילה קראתי לו מתוך שינה (והערתי אותה), לא יודעת אני לא זוכרת, אבל כן זוכרת שחלמתי עליו... את יודעת, לפני חודש הייתי איתו אצל הוט. כי התנפחה לו הרגל ואז גילו שהקיבה שלו קשה, והחלטנו על us כדי לראות אם זה גידול. בלילה שלפני הus היה לי חלום (חברים קוראים לי מלכת החלומות), ובחלום הייתי איתו באיזה חנות חיות שהיא גם מרפאה (לא דומה בכלל למקום של הוט שלנו). והוא היה שם בתוך מיטה שהיתה בתוך כלוב פתוח (מלמעלה ומהצדדים, הוא לא היה כלוא או משהו והיתה כרית מתחתיו - מזכיר קצת את המיטה הזמנית שהיתה לו שגילינו ששלו קטנה לו (הוא היה ציוואווה גדול יחסית)) ונחזור לחלום: ואז היה קטע שהוא קם והלך לכיוון של כביש ראשי, והיו הרבה מכוניות ואני צעקתי לו שלא ילך לשם, והוא עבר את הכביש ולא קרה לו כלום, ואני אחריו, והוא נכנס לתוך פארק גדול עם הרבה דשא ועצים גבוהיים ובאמצע שלו היה שביל חול. אבל מהרגע שהוא נכנס לשם הוא נעלם לי. רצתי בפנים לחפש אותו ולא מצאתי אותו, ואז החלטתי להכנס דרך הכניסה של היער מהכיוון השני, אבל ככל שנכנסתי פנימה הוא לא היה שם... ואז הבנתי (בחלום) שהיער הזה הוא אין סופי, יש לו כניסות (אי אפשר להגיע מאחת לשנייה), אבל האמצע שלו הוא אין סופי ושאני כבר לא אראה אותו יותר... אחרי הבדיקה הוט שלי אמר שהמצב שלו לא טוב ובלתי הפיך... ושזה רק עניין של זמן... הייתי חולמת עליו הרבה, שאני משחקת איתו ומלטפת אותו והוא הופך לתינוק שצוחק, לפעמים הייתי חולמת עליו שהוא לא מרגיש טוב או משהו , ואז ביום למחרת זה באמת היה קורה... בקשר לפגישה, לא צריך מפגש פורום בשביל זה... ניצור קשר במסרים ונדבר. בכל מקרה את עדיין מוזמנת לליון באוקטובר, ותקבעי לך תור לרופא שם, אולי זה שווה את זה. (אה ואם יש לך בעיות גסטרו אז הרופאת משפחה שלי אמרה שהם הכי טובים בזה בליון ושיש שם מרכז גסטרו)

פיצ 50

New member
עשית לי צמרמורת

מהחלום.............ואפילו דמעות, אכן מלכת החלומות
אני אשלח לך מסר,ונדבר...

למעלה