../images/Emo24.gif
אני יודעת? יותר טוב, ניראה לי... משתדלת להיות כמה שפחות בבית ולהעסיק את עצמי בדברים אחרים. לפעמים מגיעים לי גלים של בכי, במיוחד שאני עושה דברים שהוא היה אוהב... לדוגמא שאני פותחת את הקופסא עם הקשיו והוא לא רץ ישר לכיוון, או שאני יושבת על השטיח בסלון ואף אחד לא שם עלי את הראש או מתיישב עלי, או שאני עושה כפיפות בטן והוא לא מנסה להפריע לי ושם את הראש שלו על הפנים שלי שאני לא אזוז... אחותי אמרה שבלילה קראתי לו מתוך שינה (והערתי אותה), לא יודעת אני לא זוכרת, אבל כן זוכרת שחלמתי עליו... את יודעת, לפני חודש הייתי איתו אצל הוט. כי התנפחה לו הרגל ואז גילו שהקיבה שלו קשה, והחלטנו על us כדי לראות אם זה גידול. בלילה שלפני הus היה לי חלום (חברים קוראים לי מלכת החלומות), ובחלום הייתי איתו באיזה חנות חיות שהיא גם מרפאה (לא דומה בכלל למקום של הוט שלנו). והוא היה שם בתוך מיטה שהיתה בתוך כלוב פתוח (מלמעלה ומהצדדים, הוא לא היה כלוא או משהו והיתה כרית מתחתיו - מזכיר קצת את המיטה הזמנית שהיתה לו שגילינו ששלו קטנה לו (הוא היה ציוואווה גדול יחסית)) ונחזור לחלום: ואז היה קטע שהוא קם והלך לכיוון של כביש ראשי, והיו הרבה מכוניות ואני צעקתי לו שלא ילך לשם, והוא עבר את הכביש ולא קרה לו כלום, ואני אחריו, והוא נכנס לתוך פארק גדול עם הרבה דשא ועצים גבוהיים ובאמצע שלו היה שביל חול. אבל מהרגע שהוא נכנס לשם הוא נעלם לי. רצתי בפנים לחפש אותו ולא מצאתי אותו, ואז החלטתי להכנס דרך הכניסה של היער מהכיוון השני, אבל ככל שנכנסתי פנימה הוא לא היה שם... ואז הבנתי (בחלום) שהיער הזה הוא אין סופי, יש לו כניסות (אי אפשר להגיע מאחת לשנייה), אבל האמצע שלו הוא אין סופי ושאני כבר לא אראה אותו יותר... אחרי הבדיקה הוט שלי אמר שהמצב שלו לא טוב ובלתי הפיך... ושזה רק עניין של זמן... הייתי חולמת עליו הרבה, שאני משחקת איתו ומלטפת אותו והוא הופך לתינוק שצוחק, לפעמים הייתי חולמת עליו שהוא לא מרגיש טוב או משהו , ואז ביום למחרת זה באמת היה קורה... בקשר לפגישה, לא צריך מפגש פורום בשביל זה... ניצור קשר במסרים ונדבר. בכל מקרה את עדיין מוזמנת לליון באוקטובר, ותקבעי לך תור לרופא שם, אולי זה שווה את זה. (אה ואם יש לך בעיות גסטרו אז הרופאת משפחה שלי אמרה שהם הכי טובים בזה בליון ושיש שם מרכז גסטרו)