עדכון במשחק

darkest

New member
ואיך אתה מחשב הכל אם יורשה לי

לשאול? מנחש?? לא....אתה מרגל! וכרגע עוד קל לך...עוד מעט יהיה טהא 100 לאנשים...ואז תמצא שזה הרבה יותר קשה! עדכון רע ביותר....חבל שאתם לא מבינים ורואים את היתרון הקטן שזה נותן לכם, ואת החיסרון הענק שזה ייתן נגדכם בהמשך

ostk

New member
מה הקשר ריגול??

נו באמת זה פשוט! אם אתה מחשב כוח טנקים שלך מול כוח טנקים של האוייב אתה עושה כמות הטנקים שלך כפול הדירוג הטכנולוגי לחלק לכמות הטנקים של האוייב כפול הדירוג הטכנולוגי שלהם. זה יראה פי כמה כוח טנקים יש לך עליו ואז אתה מחליט אם לתקוף או לא. ברוב הכוחות התמונה מראה יפה מעוד על הטכנולוגיה. וכשלא, העדכון הזה לא מראה רק ליריב שלך את הכוח, זה מראה לך את הכוח של היריב גם.

darkest

New member
אבל אתה ללא ריגול

לא יודע כמה דמה יש לו למשל ותאמין לי שאם תנסה אותי לתקו, ותנסה לפי התמונות לקבוע, תצפה לך הפתעה רצינית:) וזה פשוט מדינה ערבית מוכרת את הכלי נשק שלה תוקפת שחרר... הם מחשבים הכל מה יש לך היא קונה מה שצריך...וכולם תוקפים אותך איפה שכואב אין אפשרות להתגונן..אין משמעות לריגול, טהא לא מגן בפני ריגול.. אתה מת זה כאילו אתה רושם בפרטי מדינה שלך בדיוק בדיוק מה יש לך! יא אלוהים אנשים

gindis

New member
אני מקבל את דעתך.

שניתי את זה כך שזה לא יגלה כמות כללית. בברכה, ערן

lidor500

New member
אם אתה מסתמך על התמונות

המצב מאוד קשה... דוגמא אחת- אתמול תקפתי מישהו שהיה לו תמונה של 2 מצויירים בחיילים... בוא תגיד לי איזה רמה טכנו' הם... דוגמא שנייה- רוב האנשים פה משפרים את הרמה של הנשק, אבל הם לא מייצרים נשק חדש, הם פשוט משדרגים את הקודם ומייצרים נשק עם אותו השם..

GM Alon

New member
אם היית מסתמך על תמונה נגדי היית מפסיד

היית מחשב שיש לי טנקים רמה 9 ופתאום היית פוגש טנקים רמה 30

ostk

New member
נו בסדר, אצלי היית פוגש רמה 50

אבל בכוחות נמוכים התמונה אמינה. ברור שבכוחות יותר גובהים זה לא, אין בכלל מה לדבר.

thesharkman

New member
תופתע לגלות שגם בכוחות נמוכים זה לא כזה אמין

במיוחד אם זה חיילים ומוגנים

d i p o

New member
אחלה עדכון אבל ראיתי אותו בככה שתקפו אותי ../images/Emo46.gif

אחלה עדכון אבל ראיתי אותו בככה שתקפו אותי וזיינו אותי

למעלה