עדכון במשחק

gindis

New member
../images/Emo41.gif עדכון במשחק ../images/Emo41.gif

שלום רב, נוספה אפשרות לראות את תוצאות הקרב המורחבות במתקפת השמד ושחרור מדינה. כאשר תיכנסו לחדשות יופיע לכם סימן שאלה וכאשר תלחצו עליו תוכלו לראות במה ניצחתם ובמה הפסדתם ולמה. מדובר בכוח שלכם מול הכוח שלו ותוצאות הקרב. אם ניצחתם אז יופיע לכם מה השמדתם ואם הפסדתם יופיע לכם האם פגעתם בדבר מה או לא. בברכה, צוות גינדיס

freesoul21

New member
מה עם שרתים? מתי יחזרו לעבוד רגיל?

כל 5 דקות המשחק נתקע

m a d m a n 1

New member
חחחחחחחחחח

הכול הפסדת חוץ מהטנקים חחח מספיק שיגידו לי רק טנקים כול השאר לא איכפת

yogev678

New member
אווה חידוש עצבני

עכשיו תעיתי אם תועיל בטובך להסביר מה זה כח טנקים ומזה כח מסוקים בבקשה?(אני מתכוון למספרים שיש שמה הוא רושם לי כח טנקים 400 אלף)

yogev678

New member
מזה

תקפתי מישהו עם 350 מסוקים רמה 7 והוא ניצח אותי?????????

hakim

New member
תקיפת המסוקים בהגנה

התקיפה בחוקיות של תקיפה מוגבלת המסוקים שלו נלחמים במטוסים שלך והכמות אינה משמעותית ציטוט מההוראות- השמד: שלב 6 – כל מסוקי הקרב של האויב ינסו לפגוע בטנקים שלך לפני שהם פולשים למדינה המגננה היחידה של הטנקים הם מטוסי הקרב שלך. (כמות מטוסי הקרב שלך תהיה זהה לכמות מסוקי הקרב של האויב והיתרון היחיד הוא בטכנולוגיה, למי שיש יותר טכנולוגיה הוא ינצח. הכמות של מטוסי הקרב שלך תלויה גם במידה ויש לך מספיק מטוסי קרב במלאי אחרי השלב תקיפה 1)

darkest

New member
רע מאוד!! לשנות דחוף

כשאתה כותב את הכוח של הנתקף או של התוקף, אתה חושף את כל הכוח הצבאי כולל רמה בצורה מפורטת!!! רע מאוד רע מאוד! דחוף לשנות!!!

darkest

New member
מה רע? פשוט מאוד

במקום לרגל, מעלים עלייך רק לווין שולחים מדינת התאבדות בלי כלום לתקוף אותך השמד המדינה המתאבדת בודקת עליך פרטים, מעבירה לשאר.. וזה אפשר להסיק על כול הצבא שלך הכל כולל כמה דמה יש לך בחישוב פשוט...יש מבין?

yossi0081

New member
להפך זה טוב

לא כולם גאונים כמוך ניצן ועכשיו כל הישראלים יודעים על זה ולערבים הטיפשים יקח לפחות שנה לעלות על זה ככה שזה יתרון לישראלים

darkest

New member
אתה נוב או מה?

הערבים פי אלף חכמים מרובינו כאן... וכתבתי מעליך מה רע להם זה יתרון- אין להם בעיה שמדינה תתאבד בהשמד- ואז יש להם את כל נתוני הצבא שלך כמות, רמה דמה, של הכל... אתה באמת דביל או מה? הם ירויחו מזה יותר מאיתנו ובלי קשר- אין סיבה שמתקפת השמד אחת תחליף את כל הצורך בריגול במשחק... גם אין חשיבות יותר לרמת טהא גבוהה במיוחד יותר להגן מפני ריגול במצב שכזה!

ostk

New member
למה נראה לך שתוקפים בלי לחשב את זה קודם גם

ככה? אני אף פעם לא תוקף בלי לחשב הכל, ולכן זה אחלה עידכון - מראה לך איפה הפגמים.

למעלה