עדיין בדיון

• פותח הנושא AMT
  • פורסם בתאריך
מדע בדיוני../images/Emo70.gif

טוב יש לי, ואני בטוחה ששמעת עליו, "המדריך לטרמפיסט בגלקסיה" אבל...אל תנסי לקרוא אותו לפני שקראת בעברית (ואם את ממש רצינית את יכולה להשאיל אותו בעברית באותו זמן ולעשות ביניהם השוואה) כי יש בו מושגים שלא נתקלים בהם בדרך כלל בקריאה באנגלי, את יודעת, בתחום המד"ב. כן הוא מרתק (יש סידרה של 5 ספרים, הכי מעניין הראשון)

suki da yo

New member
הספר הראשון שלי באנגלית

טעות גדולה. עשה לי כזו טראומה, שגם לא קראתי את שאר הסדרה, וספק אם אקרא, וגם כבר שקלתי ברצינות לנטוש את האנלגית למאה השנים הקרובות.

מירטל

New member
איך אפשר?

קראתי אותו בצבא, וזה היה הדבר היחיד שגרם לי לחייך שם
אבל אתה צודק, מבחינת ספר קריאה ראשון באנגלית, זה ספר קשה מדי.

suki da yo

New member
אי חושבת ששני הספרים שעשו לי טוב

כשרק התחלתי לקרוא באנלגית היו nother fine myth של רוברט אספריןף שזה ספר נהדר, ואפילו אז הצלחתי להשוות בזכותו את קצב הקריאה שלי, אבל אני לא חושבת שאפשר להשיג אותו בארץ, וgood omens שהיה ארוך אבל לא קשה וממש נחמד... אגב, אני בת.

Athaclena

New member
באמת ספרים שווים

וASPRIN כתב עוד ספרים בסדרה, קראתי חלק מהם. נראה לי שיש לפעמים יד שניה, ראיתי ברעננה 2 ספרים שלו. וGOOD OMENS הוא ספר ממש ממש טוב...

suki da yo

New member
אני יודעת שיש עוד כמה בסדרה

אבל עוד לא השגתי... אני באמת צריכה לנסות בחנויות יד שניה, אבל אני כבר לא אספיק לפני הגיוס...

gwizard

New member
בנוגע לאספרין

הוא הוציא עוד ספר מסדרת Myth הנקרא Myth Alliances. אני כבר סיימתי לקרוא אותו ואני יכול לך אותו סוקי, אם את רוצה. (באנגלית) ובגלל שאני חולה על הסדרה הזו, אני אוסיף...יוצא עוד ספר באמצע 2004

Athaclena

New member
כמה יש בסדרה בסה"כ?

והאם כולם טובים? אני קראתי את הכמה הראשונים ואז פספסתי כמה וזה קצת הרס

למעלה