ס"ג1 - 9X10The Fourth Horseman I

Nogmor

New member
אבל עוד לא התחיל... ../images/Emo3.gif

ולמה רק חלק אחד?! אוווף... עכשיו צריך לחכות עד שבוע הבא?

Nogmor

New member
ענק!

גארק הוא פריורי... סיבה מעולה להרוג אותו עכשיו.

Chelnak

New member
אינדי הצעיר

הוא הופיע בפרק Ascention מהעונה החמישית, בתור קדמון מנודה (בדומה לאומה דסלה), שהתאהב בסאם, הפך לאנושי, הציל את כֻלם מנשק מסוכן שהם בנו, מת, וקִבל מהקדמונים הזדמנות נוספת להתעלות.

subatoi

New member
אינדי../images/Emo70.gif

בטיזר הייתי: אינדי
, בשאר הפרק הייתי: אין אינדי

Chelnak

New member
כן...

נראה לי שזה פשוט עלה להם פחות כסף להחליף את אינדי הצעיר בלא-אינדי צעיר עוד יותר.

kinspirit

New member
אם אני לא טועה

הם עשו את זה בגלל שהשחקן של אינדי היה עסוק מדי מכדי להשתתף בצילומים.

סלמאק

New member
חור בהשכלה...../images/Emo3.gif

זה הקדמון מהפרק ASCENSION מעונה 5. הוא עקב אחרי קרטר כשהיא והצוות חזרו מהעולם ההוא שהושמד בגלל נשק שנבנה בעזרת הקדמונים. אח"כ הוא עבר לצורה אנושית בשביל להיות עם קרטר והם פיתחו מערכת יחסים סודית. בסוף הפרק הוא בנה במרתף שלה סטארגייט מחלקים של טוסטר ורכיבים שהוא הזמין באינטרנט.

סלמאק

New member
כשרושמים תגובה שכבר נרשמה

אבל עדיין לא הופיע עקב היעדר ריענון דף או איטיות בכתיבת ההודעה, זה נקרא "ליפול". לא ראיתי את התגובה של צ'אקי כשרשמתי את התגובה שלי, אבל ריעננתי את הדף. מה שאומר שהיא שלחה את התשובה מתישהו בין הריענון שלי לשליחת התשובה שלי...

subatoi

New member
זו לא פעם ראשונה שזה קורה בעולם...

לא צריך להתרגש מזה...

STING3ER

New member
אחלה פרק

אהבתי איך שהם שמרו את הקטע הזה בין סמנטה לקדמון שהיה מהעונה הרביעית!!!! נראה לי אין כמו הפרקים של פעם.... זה הפרק הראשון בעונה הזו שהתחיל לעניין אותי

WTF??????

אהלן מה קורה? אני צופה ותיק של סטארגייט ראיתי כל העונות עד עונה 8 ואז הפסקתי בגלל שהתגייסתי לצבא. עכשיו ראיתי את הפרק ואני ממש בשוק. מה לעזאזל קרה בעו נה 8? לאן נעלמו הגואולד האימתניים? מה קרה לאנוביס? משכפלים? אסגרד? מי אלה האוריי לעזאזל? מה קרה לג'ק והמונד? אם מישהו יוכל לעזור לי ולחבר אותי לעונה הזאת אני ממש אשמח. תודה.

סלמאק

New member
וואי, אחי, יש לך המוון להשלים.

כנס לאתר "סטארגייט ישראל" ותבדוק במדריך הפרקים מאיפה הפסקת לראות. אני כבר אגיד לך מה פיספסת... יש לך דרך להשיג את הפרקים שפיספסת, לצפות בהם ולהשלים את החסר? (כשאני אומר "להשיג", אתה מבין למה אני מתכוון...)

למעלה