ס"ג1 - 9X10The Fourth Horseman I

סלמאק

New member
וואללה!!!

אז למה אתה לא עושה את זה כל הזמן? במקומך כבר היו לי כל הפרקים ששודרו בערוץ הראשון מגובים.

סלמאק

New member
אם אני לא טועה, אתה אמרת משהו כזה.

ובדיקה מהירה הוכיחה את צדקתי. אני מצטט: "...מכיל 30 GB של מה שבא לך. (כולל פרקי סטארגייט - רק שאין לי אפילו אחד...)..." זכור לך משהו?

Nogmor

New member
אהה.. זה לא הפואנטה..

העיקר שאני *יכול* זה רק דורש טיפה רצון..

סלמאק

New member
מה שמחזיר אותי לשאלה הראשונית:

"אז למה אתה לא עושה את זה כל הזמן? במקומך כבר היו לי כל הפרקים ששודרו בערוץ הראשון מגובים." איי, תאמין לי... יכולת לחסוך לנו את כל הטרחה להגיע לזה.

מ א ג ר ט

New member
אל דאגה...

גם ככה אני מקליטה את כל הפרקים, ויש אנשים בבית שידאגו לי. במקרים כאלו אני משגעת אותם רק שלא ישכחו להקליט... ומקסימום אני אסדר לי ממישהו.

מ א ג ר ט

New member
ועוד דבר ששכחתי להגיד-

נכון שאורלין בצעיר ממש מזכיר את אנאקין סקיווקר מ"אימת הפאנטום" (מלחמת הכוכבים 1)? בזה שהוא צעיר בעולם של מבוגרים, שתולים בו תקווה, שהוא קטן וחמוד ועושה פרצופים, וגם התסרוקת שלו ואיך שהוא נראה והכל... והקטע עם סם... וואי זה ממש דומה, וזה לא פעם ראשונה שמשהו בסדרה ממש מזכיר את המלחמת הכוכבים. השאלה אם זה נעשה במודע או במקרה.

סלמאק

New member
אל תגזימי, הוא לא כ"כ מזכיר.

אם כבר מישהו שהזכיר את אנקין, אני חייב להודות ששיפו מאוד הזכיר לי אותו. נ.ב: את הילד הזה ששיחק את אורלין בצעירותו ראיתי לאחרונה בסרט עם ניקול קידמן, אבל אני ממש לא זוכר ת'שם של הסרט. הוא מגלם דמות של ילד שכביכול התגלגלה אל גופו רוחו של בעלה המנוח של ניקול קידמן, בסרט. מישהו מכיר?

kinspirit

New member
אם אני לא טועה

לסרט קוראים "לידה". והוא עורר הרבה בלאגן כשהוא יצא בגלל שניקול מתעסקת בו עם קטין.

subatoi

New member
המממ...

אז מסתבר שניקול סתם נפלה קורבן לקנוניה נגדה, כי עובדה שהילד הזה ממשיך להטריד נשים מבוגרות ממנו (ע"ע אמנדה)

סלמאק

New member
../images/Emo6.gif כן, הוא תמיד מתחזה למישהו

מבוגר יותר, שהיה להן קשר איתו- ומת. מנצל סדרתי.

סלמאק

New member
הכוונה היתה שהוא מתחזה כל פעם

למישהו שמת. אתה לא זוכר שהוא "מת" (התעלה) בפרק אסנשן?

סלמאק

New member
אל תדאג, אני לא אהרוס לך את הסרט

"לידה", אבל בכל מקרה הוא לא מת שם...
ידעתי שזה מה שיחשבו
. האמת? אין לי מושג, לא זוכר...

אה.. לא יצא לי לכתוב אבל אאל"ט

ראיתי שהיום אמור להיות הסרט "לידה" בערוצי הסרטים של הוט...

סלמאק

New member
וואללה? תראי אותו, זה סרט מעפאן

אבל לגמרי. את כל הסרט מחכה לפאנץ' ליין, מצפה בדריכות לדעת איך זה ייגמר, אומרת לעצמך "בטח הולכים לגלות משהו טראגי, או איזה משהו שלא ייאמן). בסוף את מגלה שכל הסרט היה בזבוז זמן אחד גדול. זה כאילו מותחים אותך כל הסרט, ובסוף אומרים לך - סתם עבדנו עלייך, אכלת אותה.

למעלה