ס"ג1 - 9X10The Fourth Horseman I

אני יכול "להשיג"

אבל אין לי ממש זמן לראות את כל מה שאני "משיג". זה עונה שלמה שפיספסתי לא פשוט להשלים

קראתי את זה

וזה עדיין משאיר מלא סימני שאלה. זה לא מספר מה קורה בפרקים בסופו של דבר. תוכל לענות לי על השאלות?

סלמאק

New member
ברור, זו היתה הכוונה...

תגיד לי מה הפרק האחרון שראית ואני אספר לך מה היה בהמשך...

nzkiwi

New member
פרק טוב, רק שפיספסתי קצת בסוף...

פיספסתי 5 עד הקטע שראו שהסודנים תפסו את דני ומה שמו החדש. היה שם משהו חשוב?

Chelnak

New member
ובכן...

אין לי הרבה מה לומר, חוץ מזה שזה מזכיר קצת את Sight Unseen. חוץ מזה, ברא'טק חזר! ואפילו המונד הגיח לרגע. (חסר רק שיעלו את ג'יקוב באוב, נכון, סובטוי?
)

יקירתי, יש הבדל בין להחזיר

דמויות שהתקדמו לתפקידים יותר טובים לבין להחזיר מהמתים (לא שזה לא אפשרי גם בסטארגייט)

subatoi

New member
היא התכוונה שהחזירו

מלא (טוב, בסדר, שתיים) דמויות אהובות, ורק ג'ייקוב חסר

אממממ מישהו/י יכול להזכיר../images/Emo29.gif../images/Emo79.gif

לי מה קרה לבן של אנוביס בפעם הקודמת .... מכיוון שזה היה מזמן אני לא זוכרת
ככה היה פרק יפה מקווה שיהיה את ההמשך שבוע הבא

סלמאק

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ואם לפרט *טיפה* יותר, מיטשל ניסה לירות בו, אבל הוא הצליח להגן על עצמו מהירי, אז דניאל ניצל את זה כדי לתפוס אותו לא מוכן והצליח "להשחיל" לו כמה כדורים.

subatoi

New member
היה פרק טוב.

מראה שאפשר לעשות פרק טוב גם אם אין בו אקשן, יש בו הרבה דיבורים, והוא "פרק ג'אפה" כזה. עובדה.

מ א ג ר ט

New member
פרק גדול!

מותח, מעניין... עובד בכמה זירות במקביל ועם כמה נושאים. פרק אמצע עונה איכותי. הקטע עם אורלין הצעיר... סם מתיחסת אליו קצת כמו אל בן-של-חבר, ואז יש את השיחה שלהם בחדר אוכל... מה עובר עליהם?? בדרך כלל לא נוגעים בנושאים האלו בסטארגייט. נעבור נושא... מיטשל ודניאל! ביחד! מדגיש את ההבדלים בין שניהם, יוצר אחלה סצינות והכל. גרק ככוהן... באמת הגיע הזמן לחסל אותו. בהתחלה חשבתי שיש סיכוי שהוא יהיה נחמד קצת, אבל לא. השבת דמויות- המונד! בראטק! הרבה ד"ר לאם! הרבה פיקוד! ועכשיו נעבור לקטע המרגש- סופשבוע הבא אני לא בבית, ככה שעד שיצא לי לראות את הפרק יעבור זמן...

סלמאק

New member
צודקת...

בכל נקודה ונקודה. תגידי, את רצינית? את אשכרה הולכת לפספס את הפרק הבא? אני לא מרשה לך, אסור לפספס אותו! אם את רוצה, אני יכול "להקליט" ולשלוח לך. ככה תראי אותו רק באיחור קל. נשאלת השאלה "למה?!?!?", מה כ"כ חשוב כדי לפספס?

subatoi

New member
רילקס...

גמאני לא אהיה בבית. זה לא אומר שאי אפשר להקליט את זה ולראות אח"כ, בלי מרכאות. אל דאגה, בלי פאניקה

Nogmor

New member
האמת, עם המכשיר שלי,

אני באמת יכול להקליט לצרוב ולשלוח בדואר. יותר מהיר ממך אפילו.
ובאיכות יותר טובה אפילו.

למעלה