ס"ג-1 - 9X20 - Camelot

Chelnak

New member
../images/Emo41.gifס"ג-1 - 9X20 - Camelot

פרק אחרון לעונה - שרשרו!

ZAKONEIL

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo24.gifאיזה פרק WOWOWIWA

מעניין מה יהיה שבוע הבא???

סלמאק

New member
מה זאת אומרת?

שבוע הבא מתחילה העונה השניה של אטלנטיס. החלק השלישי של "The Siege". אם לא ראית את סיום העונה הראשונה של אטלנטיס (שמשודרת בשבתות, בשעה 17:05), אל תראה את הפרק, תקליט אותו (ואת הבאים אחריו) עד לסיום העונה הראשונה. (יהיו לך בערך שלושה פרקים להקליט...)

subatoi

New member
אני שוקל ברצינות להקליט

גם כדי לראות הכל בשלמות, וגם כי זה יהיה מוזר מדי לראות את חלק 3 ואז את חלקים 1 ו-2, בתור מי שרואה גם את הש.ח.ים.

סלמאק

New member
בוודאי...

ולא רק בגלל שאתה רואה גם את ה- ש.ח.ים, אלא גם בגלל שראית אותם רק פעם אחת! אתה חייב "להתחמם" עם צפייה נוספת לפני שאתה ממשיך, זה ברור מאליו.

ayan2

New member
../images/Emo2.gif זה היה הפרק האחרון לעונה???

חשבתי שנקבל תשובות לכל השאלות
או לפחות לרובן...או לפחות שתהיה לידה אחת. לפחות
בכל מקרה. פרק ע נ ק ! עם כל מה שיכול להיות טוב בפרק (למעט הסוף...
) אני כמובן במתח רב לראות איך כולם נחלצים מהסכנה ומהמתקפה, אבל בעיקר חושבת על סם שנמצאת לה אי שם בחלל, ללא נעילה מגנטתית, צופה בכל הזוועה הזאת מתרחשת לנגד עינייה. מסכנה... גם וואלה כמובן צפתה בהכל בכאב לב, אולם לפחות היא לא הייתה אי שם בשום מקום... מקווה שלא נצטרך להמתין עוד חודשים רבים לצפות בהמשך...

yudika

New member
מתי נראה את העונה החדשה??? פרק

מאוד חזק !!! ומה עם הגריל של שטנר ? אני לא מנויה על YES... יש סיכוי לראות?

gandal

New member
יופי של פרק, אבל דבר אחד הפריע לי -

אחרי שראו את עוצמת הלווין של הכוהן בפרק Ethon, אני לא הייתי שש להילחם בספינות בקרב פנים מול פנים... נראה לי קצת בעייתי להלחם בספינות ולא לברוח ולתכנן מתקפת פתע... יניב

morashty

New member
אחלה פרק לסוף עונה

אני תוהה אם הם היו יכולים להשתמש בחרב מתחילת העונה (ואז זה היה הופך להיות שתיים על אחד מה שבטח היה מפשט את הסיכויים). ושאלת מיליון הדולר-איזה ספינה התפוצצה ה"אודיסי" או ה"קורולב" ? והתשובה (תקווה יותר נכון) של גארי צ'לק (קולונל צ'כוב) בריאיון לגייטוורלד- One thing I can say: "Well, I can't die! Shanks is right beside me!" Or not Michael Shanks, Ben is right beside me. "Can't kill Ben, can't kill me!" Right ?! i

subatoi

New member
ממה שאני הבנתי

הקורולוב היא מהדגם של הפרומתיאוס, לא? האודיסיי שונה ממנה, על סמך הפרק הקודם בו הראו אותה. אז זו חייבת להיות הקורולב
לא?

subatoi

New member
אוף.

כמה זמן לא היה כזה קליפהאנגר... ועוד הפעם זה מסוג ה"לך תדע מי מת, כי כולם נמצאים בצרות עד מעבר לצוואר, מת העולם נשרף הים" שמופיע מדי פעם בסדרות (הדוגמה היחידה שאני זוכר כרגע היא של הקומפלקס המתפוצץ ב"מלרוז פלייס", למרות שלא ראיתי את זה בכלל ואני רק זוכר שקראתי על זה). פרק טוב, כמובן. לא כולו אקשני, אבל כולו מעניין. שמרו את האקשן המאאאגניב לסוף הפרק, עם אחלה אפקטים מאאאגניבים. והמון קליפהאנגר מרוכז. נורא דרמטי ומותח. הגיגים משולבים בשאלות: 1. הסלואומושן שבסוף הזכיר, מטבע הדברים, את 2010. ממש דרמטי כזה. 2. רציתי לשאול מתישהו אם הגביע הקדוש של ישו קשור לזה של ארתור, כי אם כן, ואם החבר'ה מוכיחים שארתור באמת התקיים (גם אם בצורה של קדמונים), אז זה אומר משהו על ישו שבאמת התקיים, לא? אבל אז דניאל ענה לי (באמת נחמד מצידו
) ואמר שאלה תוספות מאוחרות. 3. אם שמתם לב, כשהם נכנסים לחדר ההוא וכל האורות נדקלים מסביבם, זה הכל בשוט אחד ארוך וסיבובי. מגניב. 4. אם שמתם לב, אחד החפצים בחדר, שמופיע בחציו כשההולוגרמה של מרלין נעלמת, ואח"כ מופיע ממש לפני ה"שולחן" הזה עם כל הכפתורים כשדניאל ומיטשל מחפשים את ה"גביע", דומה נורא לחנוכיה, רק עם 6 קנים. 5. "לא, מה פתאום, לא נרדמתי, איי ווז קלנורימינג", מגניב
6. איפה תור כשצריך אותו? למה שוב הביאו את הואסיר הזה? מה הפואנטה שלהם? אוף. 7. למה האסגארד לא הגיעו להשתתף בחגיגה? איתם הקרב היה קצת יותר "לטובתנו". 8. מה היה צריך את הקטע שטיאלק הולך לחפש עזרה מה"ברית" הזאת? בקושי שמענו עליהם עד היום (שמענו, אבל הם לא ממש מהווים גוף שיש לו איזשהו "בשר" עלילתי), וזה לא ממש תרם לסיפור. זה עזר רק בתור איזה חיל פרשים שמגיע ברגע האחרון, ונתן לכריסטופר ג'אדג' עוד כמה שורות. זהו. אז בשביל מה? 9. האסגארד שאין לו חליפת חלל
10. היה מוזר לראות את הספינה הרוסית, עם הפקודות ברוסית (בדיוק היום היה המונולוג של זלינקה באטלנטיס בצ'כית. היום זה כנראה יום השפות הזרות
). דניאל מן הסתם הבין, אבל מסכן מיטשל. 11. אם הספינה הרוסית היתה עדיין לא מוכנה בפרק של שבוע שעבר, אז תוך כמה ימים סיימו אותה, עשו את כל הפינישים, הכשירו צוות, עשו בדיקות ושלחו אותה לחלל? כאילו, מה?! 12. והיה נחמד שנתנו לקלודיה בלאק קרדיט מלא בתחילת הפרק, למרות שהיא הופיעה רק 4.7 שניות. בכלל שכחתי ממנה, עד שהיא הופיעה. 13. ואיפה היו לנדרי ו-וולטר?
14. אז מה היה לנו? לא ברור מי חי ומי מת, קרטר זרוקה בטיזנלוך, יש סופרגייט שפתוח בלי אפשרות לסגור אותו, הרוסים המסכנים התפוצצו שעתיים אחרי שהם קיבלו את הספינה (מזל רע), ואלה הרגישה את התינוק (?), ועדיין אין לנו מושג מה עם הנשק נגד האוריי, שארתור הלך לחפש לפני מלאן ת'לפים שנים. כל זאת ועוד - בעונה הבאה... (נתנחם בזרועות אטלנטיס) (בטח יהיו נ.ב.ים אח"כ)

ayan2

New member
בקשר ל- 10 ../images/Emo9.gif

לא קרה כבר באחד הפרקים שחשבו שמיטשל לא מבין סינית, אבל...התברר שכן? אולי זה ככה גם עם רוסית?
ומשהו קטן שקפץ לי לעיניים כשקראתי את סעיף 14, וסליחה על הבורות - אני מודה, קשה לי מאוד לעקוב אחרי כל הסיפור של ארתור והגביע והכל - אבל גם אז, לפני מלאן ת'לפים שנים ארתור חיפש נשק נגד האוריי? כבר אז הם היו? וסליחה אם זה רק מוכיח שאני לא מבינה כלום...)-: (כנראה שהייתי קאלנורימינג כשהסבירו את זה...)

הלדין

New member
האורי התעלו לפני 10,000 שנה

האגדה המסופרת בפרק "קמלוט" היא האגדה המקובלת לגבי המלך ארתור עם טוויסט של הכותבים. כמובן יש להתייחס לאגדה הזו בזהירות מירבית - אחרי הכל, חלפו 1,500 שנה מאז שהמלך ארתור הביא את האנשים האלה לעולם של "קמלוט". סביר להניח לפי רוח הכותבים שהמלך ארתור הלך להחביא את הסאנגראל הרחק מהישג ידם של האורי ומשרתיהם.

neboris

New member
הערה על 11

בין פרק לפרק לא בהכרח עבר שבוע, יכול להיות שעבר חודש, ואם הספינה הייתה כבר כמעט מוכנה והם האיצו את המאמצים לסיים לבנות אותה אז זה יכול להיות.

subatoi

New member
כן, אבל

הרי הם היו בכזה לחץ של זמן בפרק הקודם, שהיתה תחושה שעברו רק כמה ימים. הרי כמה זמן כבר הם צריכים כדי להתכונן למשימה ולהגיע לכוכב שהכתובת שלו כבר ידועה להם? חוצמזה שאמרו מתישהו בפרק הקודם, אני חושב, ש"יום הדין" יבוא תוך בערך שבועיים, או משהו כזה, לא?

L y c a n

New member
בקשר ל-11.

ולא מוזר שהספינות של האמריקאים, מוכנות רק כשהאחרת מתפוצצת? כאילו, לא היה עדיף שיהיו גם את הפרומיתיאוס ואת האודיסי ביחד? אני משוכנע שהבאה תיבנה רק אחרי שאודיסי תושמד או משהו בסיגנון כל הזין.. ולמה דדלוס לא פה

מ א ג ר ט

New member
!!

, . : 1. ? , '... ... 2., -? , ? ? ... ( ), . ?? ... 3. ! . . 4. ? '/ ( ). 5. ??? , ... 6., , "1 ( ...), //, ( !) . , , .

למעלה