ס"ג-1 - 9X20 - Camelot

הלדין

New member
תשובה

ייתכן שמיצ'ל פשוט סומן על ידי החרב הקודמת כראוי לשאת את החרב הנוכחית (שהשתמשה בילדה כנשא). מרלין בטח בנה על כך שמי שיגיע לקמלוט יעבור דרך המבחן הקודם בכדור הארץ (ואם לא, למה להסתיר את הקוארדניטות לקמלוט בכדור הארץ? ולהוסיף על כך, לחוד חידה לדמויות בקמלוט עצמה? אם מרלין רצה שלא ימצאו את הנשק, הוא לא היה טורח כל כך להשאיר שובל של עקבות). אני מניח שאם הדמויות היו נשארות שם יותר זמן, הן היו מוצאות את הקוארדניטות ליעד הבא בשרשרת ובו הוסתר הנשק. האם יש חשיבות כלשהי בעובדה שמיצ'ל עבר עד כה את שני המבחנים?

מ א ג ר ט

New member
נקודות על הפרק

דבר ראשון, הפרק הזה הוא אחד הגדולים בזמן האחרון. היו לי מה דברים אבל חלקם כבר נאמרו במהלך השרשור הזה... 1. לקראת הסוף הם מציעים לנסות ולחייג דרך השער לגלקסיית האורי. אבל... איך בדיוק הם רוצים לחייג? יש שם איזה מתקן חיוג? משהו? אבל שברונים אין בסופרגייט הזה. איך הם חשבו לעשות את זה? איך יודעים בכלל איך לחייג? 2. הקטע שבו דניאל יורה על גביש הבקרה ומיטל אומר שזה דווקא היה מתאים לו... נכון שזה היה יותר מתאים לג'ק להיות שם ולעשות את זה...? טוב נו לא נורא, יחסית לא חשבתי על ג'ק בכלל בפרקים האחרונים. 3.מזה הקליפ סיום הזה? מישהו יכול להסביר לי? מוסיקה, סלווא מוושן, פיצוצים, אנשים עפים... זה סטארגייט פה בכלל? ממתי הם עושים סצינות כאלו?

subatoi

New member
בקשר ל-3

דווקא נורא הוסיף לדרמטיות של סיום הפרק, סיום העונה, ובמיוחד לסטייל של "אנחנו לא יודעים מי באמת שורד את כל זה...".

סלמאק

New member
1. זו בדיוק הסיבה שסם הגיעה לשם

ואסיר הצליח לתכנת גביש חיוג (מסתבר שככה פועלים הסופרגייטים האלה) שיחייג לגלקסיה של האוריי, כל שהיה צריך לעשות זה לחבר את הגביש, לתת לשער לעבד את המידע, ו... טוב, לא זוכר איך הם היו אמורים לספק אנרגיה (היתה להם תוכנית הגיונית לתעל אנרגיה מספקת לשער, אבל מסתבר ששכחתי אותה
, כנראה שאני צריך לראות את הפרק שוב). וזהו. אם לא היה חור תולעת נכנס במשך כמה דקות,התוכנית היתה מצליחה. 2. איי, הזכרונות...
3. מסכים עם סקובי...

למעלה