ס"ג-1 - 9X13 - Ripple Effect

subatoi

New member
"ואסיר" זה השם (המוזר משהו) של

האסגרד התורן. ולגבי איך הצוות ידע - אולי הם פשוט ניסו יקום יקום, היקום שלנו היה הראשון ברשימה שלהם, ואנחנו זכינו לעונג הזה.

kinspirit

New member
ואז שוב נשאלת שאלה

(שוב מאחר ולא ראיתי הפעם את הפרק במלואו ואין סיכוי שאני זוכרת את הפרטים הקטנים מהפעם הקודמת שראיתי אותו) החבר'ה שלנו דיברו עם הצוות החדש על זה שיש באטלנטיס שלנו ZPM שעובד? כי אם לא, זאת טרחה די גדולה בשבילם לעשות את כל הטיול עד לשם, עם כל הבלאגן המתלווה לחטיפת SG1 וכדומה, רק על מנת לגלות אם יש או אין ולנסות בכוכב אחר.

סלמאק

New member
נכון. אף אחד לא אמר להם את זה

לא היתה להם דרך לדעת שיש ביקום הזה ZPM שימושי.

ARIS BOCH

New member
אולי היתה להם דרך

ולא גילו אותה או שפשוט אחרי שהם הגיעו ליקום שלנו הם קראו תיקי משימה (לפני התדרוך עם לנדרי) כדי לבדוק אם יש ZPM באטלנטיס.

LEyahoo

New member
ט'כלס

זה נשמע מאוד הגיוני פשוט לקרוא תיק משימה לפני שהצוות האמיתי חוזר. צודק!

LEyahoo

New member
אולי

אולי ביקום שלהם היה שם ZPM והם פשוט הניחו שגם ביקום שלנו זה יהיה ככה או שאולי ידעו על ZPM אחר באטלנטיס ולא סיפרו את זה לצוות מהיקום שלנו ואולי אם הם רעים אז הייתה להם בכלל תוכנית אחרת שהם לא גילו לצוות המקורי. ובעצם אולי בכלל לא אכפת להם מכול שער היקומים המקבילים בגלל מה שקרטר אמרה שכול מה שיכול לקרות יקרה אז מה שלא יעשו זה לא ישנה את הסה"כ של כל היקומים אולי רק יחליף בין מציאות של יקום אחד לאחר. אני מקווה שמישהו הצליח להבין את מה שאמרתי פה אם לא אני מצטער ששיגעתי אותכם אבל לי זה נשמע הגיוני. ובקיצר הם עושים ניסוים ביקומים אחרים כדי לשפר את היקום החלופי שלהם.

nzkiwi

New member
ואסיר, תור ודניאל ג'קסון... ../images/Emo153.gif

היה קטע שדניאל אמר שהוא מתגעג לתור (או שמעדיף את תור). זו היתה עוד ירידה עצמית בפרק על זה שמייקל שאנקס דיבב את תור, ואת ואסיר דיבב מישהו אחר (Morris Chapdelaine)... (כן, בדקתי בIMDB כדי להיות בטוח)

Nogmor

New member
שוחטים על ימין ועל שמאל...

בל נדבר על הרגלי השתייה המזוויעים שלהם, כן?

ARIS BOCH

New member
אין מה לעשות בסקנדינביה, משעמם שם

גם אני הייתי משתגע משעמום שם.

Nogmor

New member
ועוד משהו חמוד שראיתי שם,

הנה ה"היכל" של ת'ור וכנראה משם הכותבים הביאו את השם לספינה שלו, הבליסקניר. נמצא פה.

uriai

New member
קונפליקט הנסיעה בזמן בפרק...

עוד פעם זה בעייתי הנושא... אם הוא כבר בא מן העתיד (תחתוך את הירוק כשהזמן יגיע), איך זה שב"זמן" שלו הוא לא ידע שהניסיון לגנוב את ZPM לא יצליח??

subatoi

New member
ראשית, כי לא מדובר בנסיעה בזמן,

הוא לא בא מהעתיד, הוא רק הגיע מיקום מקביל. כנראה שהוא נתקל כבר בחוט הירוק, הוא הניח שמיטשל "שלנו" לא נתקל בו, אז הוא זרק לו את הטיפ. כמו ש"אצלנו" ריפאו כבר את המחלה וביקומים אחרים לא. שנית, הוא מנסה לגנוב את ה-ZPM "מאיתנו", זה לא אומר שכבר ניסו לגנוב אותה ממנו בעבר. וגם אם כן, זה לא אומר בהכרח שזה ייכשל, כי הדברים לא בהכרח חוזרים על עצמם בכל היקומים.

סלמאק

New member
מה שכן, נשאלת השאלה הגורלית:

"מה היה האינטרס שלו כשהוא אמר לו על החוט הירוק?" האם הוא נתן לו טיפ כדי לעזור לו, או שהוא רק רצה שיחשוב ככה, כדי להתנקם בו? דילמה... (לא מספיק גודל הדילמה של איזה חוט לחתוך גם בלי ה"עצה" הזו?)

subatoi

New member
אינדיד...אני מניח שנגלה כשנגיע לגשר

או לחוט הירוק, מה שיבוא קודם
אם יהיה חוט ירוק בעתיד, נדע שזה היה טיפ. אם לא, נניח שהוא סתם היה קרצייה...

kinspirit

New member
דרך אגב... ../images/Emo58.gif אפשרי

אני אישית לא זוכרת קטע עם חוט ירוק בהמשך העונה או העונה העשירית, וזה די הציק לי אתמול אחרי שהוא אמר את זה למיטשל. מישהו זוכר אם היתה לזה התייחסות? ולא לשכוח לשים סימן ספוילר (בכל מקרה כי גם להגיד שלא היה זה ספוילר
) ולא לרשום תשובה בכותרת ההודעה. תודה מראש על שיתוף הפעולה

סלמאק

New member
../images/Emo58.gif משתף פעולה...

לא, עד כמה שזכור לי. (ועד כמה שראיתי, שזה תחילת עונה 10). לדעתי לא זה לא אמור להתייחס באמת למשהו שאמור לקרות, סתם נסיון ליצור חומר למחשבה אצל הצופים למה הוא התכוון. אבל אם לתת תירוץ הגיוני לסיבה לכך שהוא עדיין לא נתקל בשום חוט ירוק: בוודאי קרה משהו במציאות שלו, שעדיין לא התרחש אצלנו (ואולי גם לא יתרחש). יכול להיות שזה קשור למתקפה של האוריי על כדה"א, דבר שעדיין לא קרה אצלנו. אולי הוא נאלץ לנסות ולנטרל נשק כלשהו של האוריי כנגד כדה"א, מצב שעדיין לא הגענו אליו. אבל אולי נגיע.

Iced Hammer

New member
גם אני חשבתי על זה אתמול

וגם אני לא זוכר שום אירוע עד פרק 10 של עונה 10 שמעיד על משהו שקשור

למעלה