ס"ג-1 - 9X13 - Ripple Effect

subatoi

New member
להיפך, להיפך,

תבוא כל יום (או לפחות כל שבת
). לפחות התמזל מזלך ונפלת על פרק טוב במיוחד. יש לך מזל.

ARIS BOCH

New member
פרק נהדר וחבל שלא הביאו את ג'ק

זה היה מתבקש. קרטר סוף סוף מצאה מישהו שיכול לעמוד בקצב שלה
מיטשל עם השאלה הטיפשית שלו הרג אותי
היו עוד הרבה דברים מצחיקים, אבל ניגש לדברים החשובים: היה כאן ספוילר קטן לאטלנטיס (לא נרחיב למי שלא שם לב). בפרק בעונה השלישית, הגיעה ליקום שלנו דרך המראה הקוונטית קרטר אחרת ואז היתה בעיה עם זה שאנשים זהים נמצאים ביחד באותו יקום, הקרטר השניה היתה חייבת לחזור ליקום שלה אחרת היא היתה מתפרקת לחלקיקים וכאן לא היתה בעיה כזו. ולסיום, קליפ קצר וחביב על הפרק.

סלמאק

New member
כאן לא נוצרה הבעיה הזו

בגלל שלא היה למראה קשר לזה. נראה לי שהתקלה ההיא היתה קשורה איכשהו למראת הקוואנטום עצמה... דרך אגב, מישהו שם לב לקרטר "המוזרה" ברקע של אחת הסצנות? אותה גרסה של קרטר שראינו ב"מוביוס". זה בכלל הרג אותי.

subatoi

New member
../images/Emo13.gifהמשקפיים הסגירו אותה ../images/Emo68.gif+../images/Emo22.gif

ARIS BOCH

New member
זה לא קשור למראה הקוונטית

ראיתי את הפרק הזה לא מזמן ואני זוכר בבירור שהסיבה היתה שאותו חומר לא יכול להיות פעמיים באותו יקום (או משהו בסגנון הזה), לא היה שום קשר למראה הקוונטית. ובקשר לקרטר של מוביוס, בדקתי את זה עכשיו ואתה צודק, איזה קטע

ilovenewyork

New member
|ספויילר|

אם דבריך נכונים אז גם אטלנטיס עשו את הפאשלה הזאתי אבל היו יותר מקרים ששני הישויות התקיימו יחדיו מאשר כל אחד בנפרד לכן נראה לי שיש איזה שהוא קשר למראה

ARIS BOCH

New member
בדקתי את זה בויקיפדיה והם בהחלט

פישלו. זה לא קשור למראה הקוונטית.

מ א ג ר ט

New member
וואו

זה היה חתיכת פרק... היו בפרק הזה המון בירבורים של קרטר. והרבה קרטריות נוספות. הרבה בדיחות יחסית לפרק שג'ק לא נמצא בו. נכון ששיגע אתכם שלא אמרו למי קרטר נשואה, או ממי יש לה ילד, ושאר הדברים האלו? ובכלל, למה כל הצוותים הכילו את הרביעיה הקיימת, חוץ מצוות אחד (של ג'נט)? זה ממש התבקש שיהיו צוותים שעדין עובדים עם ג'ונאס או ואלה או ג'ק. או אנשים אחרים שהצטרפו לצוות. אבל אני מניחה שזה בכל זאת לא פרק זכרונות מהעבר...

subatoi

New member
דווקא היה צוות אחד

שיצא מהמעלית, שרק מיטשל היה בו מוכר. השאר היו "סתם בחורים שחורים", למיטב זכרוני. כן, ברור שהיה יותר ריאלי שהצוותים יהיו מגוונים יותר, אבל ככה זה בכל הסדרות כשיש עולם מקביל (ומן הסתם זה משיקולי לוגיסטיקה של הבאת שחקנים מהעבר וכו'...).

subatoi

New member
קרטר תירצה את זה לד"ר לי

שצוות SG1 הוא זה שהכי פעיל, או הכי מסתכן, או איזה תירוץ מטופש אחר שלא קניתי בכלל. שיהיה...

Chelnak

New member
שאר הצוותים פשוט לא היו תחת אש,

ולכן לנדרי יכול היה להזהיר אותם מראש לא להגיע, ברגע שהם חייגו. הצוותים שכן הגיעו, הם כאלה שלא היתה בררה אלא לתת להם לעבֹר.

kinspirit

New member
אבל על זה נשאלת השאלה

למה רק צוות SG1 היה תחת אש? חוץ מזה, תרעננו את זכרוני (כי הרי הגעתי רק לרבע האחרון של הפרק היום) אבל אמרו מפורשות שרק צוותי SG1 הגיעו? אולי עוד צוותים הגיעו ופשוט לא התייחסו אליהם כי הם לא "הצוות"?

neboris

New member
נדמה לי

שקרטר או לנדרי אמרו באיזשהו שלב שגם צוותים אחרים יצרו קשר איתם אבל הרוב המוחלט היו סג-1.

Chelnak

New member
כן, אבל אז הם גם אמרו שאת האחרים

הם יכלו לדחות, בעוד שאף-אחד מצוותי ה-ס"ג-1 שיצרו אתם קשר לא היה במצב שאִפשר דחיה.

סלמאק

New member
אז אף אחד כאן לא קלט את זה?

הם יצאו מזה בצורה קומית מאוד מקורית: (סקובי הזכיר את זה) הכותבים לא ידעו איך לתרץ את העובדה שרק צוותי SG-1 יגיעו לאותה מציאות, אז קרטר פשוט אמרה ש"הם צוות מיוחד: נקלע להכי הרבה סכנות, כל הדברים המיוחדים קורים להם" וכו'. זו היתה הדרך של הכותבים לענות לצופה המצוי על השאלה "למה רק SG-1?", בתשובה הפשוטה: "כי הם הגיבורים של הסדרה!!! ותפסיק לשאול שאלות מעאפנות". בלי הסברים מיותרים.

למעלה