סקר

jazzisco

New member
הרשימה שלי

1) פאט מת'יני 2) סטיב ואי 3) ג'ימי הנדריקס 4) סטיבי ריי ואן 5)ווס מונטגומרי 6) ג'נגו ריינהרט 7) אריק קלפטון 8) ג'ימי פייג' 9) ג'ים הול 10) ג'ף בק

eran377

New member
אחלה רעיון!!!

1. גארי מור 2. דיוויד גילמור 3. סטיב ואי 4. רב ביץ' 5. פטרוצ'י 6. יובל קרמר 7. אסא בוקלמן 8. סלאש 9. שמוליק בודגוב 10. ריצ'י סמבורה

קלפטון1

New member
גם אני רציתי לכתוב אותם

אבל מה לעשות יש להם עוד כמה שנים עד שהם יגיעו להיות קלפטון/קנופלר/הנדריקס/גילמור הבא. טוב שהם ברשימה שלנו

The Lethe River

New member
רשימה קצת שונה..

1. סטיב וואי 2. מיקאל אקרפלט (אופת') 3. מייקל רומאו (סימפוני X) 4. ג'ף לומיס (נוורמור) 5. ג'ון פטרוצ'י (דרים) 6. מיקאל אמוט (ארץ' אנמי) 7. צ'אק שולינדר (דת') 8. דייויד גילמור 9. שני הגיטריסטים של משוגע 10. מארק מורטון (לאמב אוף גאד)

miki872

New member
מייקל אמוט ../images/Emo45.gif

מעולה! אחד הגיטריסטים הטובים בדת' מטאל המלודי.

cyber2200

New member
יאללה...

1. סטיו וואי. 2. אינגווי מאלמסטיין. 3. ג'וי סאטריאני. 4. מארטי פרידמן. 5. הנדריקס. 6. טום מורלו. 7. סלאש. 8. ג'נגו ריינהארט. 9. ביבי קינג. 10. רוני פיטרסון (נו... חיייבים אחד ישראלי).

maco taco

New member
שלי

למרות שאני בסיסט הנה הגיטריסטים האהובים עליי... 1- רוברט ג'ונסון. 2- פיטר הייז (בלק רבל מוטורסייקל קלאב) 3- וויליאם ריד (ג'יזז אנד מרי צ'יין) 4- ג'וני מאר (סמית'ס) 5- ג'וני גרינווד (רדיוהד) 6- אדג' (יו2) 7- ניק מק'קייב (the verve) 8- ברנרד סמנר (ג'וי דיויז'ן) 9- מתיו בלאמי (מיוז - לא כולל האלבום האחרון שמחורבן לטעמי..) 10- דיקי בטס (האחים אלמן)

the legacy

New member
טוווווווווב...

1. אלקסי לייהו 2. מייקל אמוט 3. ג'ון פטרוצ'י 4. צ'אק שולדינר 5. ינגווי מלמסטין 6. כריס ברודריק 7. גות'רי גובאן 8. אדריאן סמית' 9. ג'ון זווסלוט 10. ריצ'י בלקמור

Nadavcat

New member
../images/Emo54.gifללא סדר מסויים ../images/Emo26.gif

סטיב האו (להקת ייס) בריאן מאי דייויד גילמור אנדי לאטימר (להקת קאמל) ריצ'י בלאקמור מארק קנופלר יאן אקרמן (להקת פוקוס) רוברט פריפ (קינג קרימזון) מיק רונסון (להקת דייויד בואי) ג'ורג' האריסון

the mnm factor

New member
רוברט פריפ?

אנדי לאטימר, סטיב האו- אני עוד מבין... אלה יוצאי שתי להקות פרוגרסיב שבהם יש דגשים רבים על הגיטרה (בקאמל קצת פחות). אבל בקינג קרימזון? איזה סולו פריפ עשה בחיים שלו? שלא תבין אותי לא נכון- הארגמן זו אחת הלהקות האהובות עליי- in the wake, in the court, lizard ו- red אלה יצירות מופת אחת אחת... אבל הגיטרה של פריפ לא משחקת שם תפקיד משמעותי מי יודע מה... אז אני תוהה (ולא מעביר ביקורת על הבחירה שלך חס וחלילה) מה גרם לך לבחור בפריפ

The Walrus

New member
../images/Emo45.gif

הסולואים הגדולים של קינג קרימזון הם בעיקר בחליל ובמלטרון (הסולו חליל בin the court of the crimson king הוא גאוני).

shakedsham

New member
לא הייתי מגזים

בתור חלילן עוד לא שמעתי רוק חליל גאוני, אפילו לא מאיאן אנדרסון

Nadavcat

New member
../images/Emo47.gifרוברט פריפ (מצורף קובץ)

דבר ראשון : אני מודה, נסחפתי קצת :) לרגע חשבתי לעצמי שאני רושם את רשימת האמנים היותר מוערכים שלי, ושכחתי שמדובר על גיטריסטים. לא שחס וחלילה אני מזלזל לשנייה בפריפ כנגן גיטרה, וגם אני לא מסכים עם המשפט "איזה סולו פריפ עשה בחיים שלו?", כי יש לו בהחלט פה ושם סולואים טובים מאד שלו, בשירים 21st Century, Red ועוד... אבל הוא בהחלט לא נכנס לעשייריה הפותחת.אם כבר מדברים על פריפ, אני נותן פה קישור לשיר שלו מהלהקה שהייתה לפני קינג קרימזון, ששם הוא מנגן קטע מדהים. שאני אישית מאד מאד מעריך.

למעלה