סקר

Molchansky

New member
למי אכפת../images/Emo3.gif

הפעם היחידה שאני צריך לבטא את השם שלו זה כאן בסקר מעבר לזה לא אזדקק עוד לשמו

RoieL

New member
תגיד סטיבי

כאילו הוא חבר ילדות שלך
רוב האנשים שתדבר איתם כנראה לא ידעו ממילא את ההבדל בין סטיב האו, סטיבי וואי וסטיבי ריי

yaelcohen445

New member
אנ'לא גיטריסט אבל אשתדל

1.ברני קסל 2.דייב נבורו 3.גורג בנסון 4.ווס 5.קורט רוזווינקל 6.מייק סטרן 7.עופר גנור 8.ארנסט רנגלין 9. ג'ימי הנדרקיס 10.שלמה יידוב

mosesg

New member
הייתי בהופעה של קורט רוזנווינקל

כשהוא היה בברקלי ויש לי את הדיסק שלו בהחלט אחלה גיטריסט

דייב נבארו?

לא מכיר מספיק את ג'יינ'ס אדיקשן,אבל לפי העבודה שלו עם הפפרז הוא באמת אחלה.

אהא.

הוא גרר את הפפרז לכיוון של מעין רוק כבד.מוזר.ביצעו בLIVE את give it away איתו,והוא דופק סולואים עם ניחוח של רוק כבד,כשכל השיר Fאנקי לגמריי.

IdaNowinski

New member
דווקא

האלבום שלו עם הפפרז הוא האלבום הכי חלש שלהם לדעתי..

מסכים איתך.

אבל עדיין,זה כיוון שונה.ומעניין לראות(לשמוע?)אותם הולכים בכיוון הזה. להקה שנצמדת לכיוון אחד בלבד בלי חידושים או שינויים לא מצליחה.

yaelcohen445

New member
מאד לא חלש. יש לו גרוב ורעיונות

שאין לג'ון פרוצ'יאנטה (ככה רושמים?). יש שם קטעים טובים אחד אחד ולא מהצד הזקן וממוסחר.הוא מוסיף דברים שג'ון בחיים לא היה עושה. להגיד שהוא הכניס רוק כבד (שנרשם פה ע"י משהו אחר..) זה תמוהה קצת כי הוא מנגן fאנק כל הדיסק. לא מכיר את הביצוע המדובר..

oneman2

New member
צ'בוינג../images/Emo154.gif

1. דייוויד גילמור 2. ג'ימי פייג' 3. ג'ימי הנדריקס 4. סטיבי ריי וואהן 5. מארק קנופפפלר 6. סטיב האן (יס) 7. בראיין מאי 8. פראנק זאפה 9. אריק קלפטון 10. ריצ'י בלאקמור 11. מיכאלנג'לו שולתתתתתתתת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111 (מן הסתם אל תחשיבו את 11)

the mnm factor

New member
גם אני רוצה!

1. הנדריקס 2. גילמור 3. פייג' 4. באדי גאי 5. ג'ף בק 6. בי בי קינג 7. בריאן מאי 8. סטיוי ריי וואן 9. ספוקי תות' 10. רובין טראוור

Octavarium

New member
רעיון יפה!

1. ג'ון פטרוצ'י 2. בראיין מאי 3. סטיב ואי 4. גארי מור 5. הגיטריסט של אדאג'יו שלא זוכר איך קוראים לו. 6. 2 הגיטריסטים של אוורגריי.. ביחד. קשה לומר מי יותר כי אני לא סגור על איזה סולו של מי ומתי... 7. קרלוס סנטנה 8. דייוויד גילמור. 9. מייקל רומאו 10. גאת'רי גובן (Guthrie Govan)

bebi vegeta1

New member
adagio -stephen forte

henrik danhage Tom S. Englund בevergrey אגב זה קצת מפספס לדעתי את העניין אם כותבים בעברית את השמות זה ככה קשה למצוא קטעי וידיאו של הגיטריסטים המדוברים. אגב לא יכול לדרג דבר כזה כל אחד עושה משהו אחר ולכל גיטריסט היחודיות שלו והחרא שלו אז אני דיי מנוע מלדרג כי לפי מה מדרגים דבר כזה? כל כמה זמן אני שומע מישהו אחר פחות. אגב לאוהבי הקאנטרי ומטאל המממ תנסו את john 5 יש לו solo albums טובים ואישה :p~~~~~~~~~~~ (אריה ג'יובאני)

חזוז

New member
7 גיטריסטים יצא לי סה"כ,סורי

ג'ימי הנדריקס ג'ורג' הריסון ווס מונטגומורי סטיבן סטילס יצחק קלפטר מייק סטרן בריאן מאי

RoieL

New member
../images/Emo45.gif על צ'רצ'יל

בעצם כל החברה מכוורת מדהימים, סנדרסון וקלפטר מעולים ושמיר הוא נגן הסלייד מהטובים שהיו בארץ.

למעלה