סקר

RoieL

New member
פאק

שכחתי את בלקמור
תשימו אותו כ- 9 ואת טאונשנד 10.

The Walrus

New member
אני זכרתי אותו, אבל

תשמעו, אני מאוד אוהב אותו, הוא כותב שירים נפלא, אבל בתור גיטריסט... הוא לא מי יודע מה. את כל הסולואים הבאמת טובים בביטלס מנגנים או קלפטון (while my guitar) או מקרטני (taxman, good morning).

RoieL

New member
אתה יכול להגיד שהסולו של סומט'ינג

או לט איט בי הם חרא סולואים, אבל שניים משלושת הסולואים של לט איט בי ובמיוחד זה של סומת'ינג מעבירים תחושות, יש דגש לפיל של הריסון ואני אישית מאוד אוהב את הפיל המיוחד שלו [ואגב, גם את תקופת הסולו שלו אני מאוד אוהב]. אז כמו שלקלפטון אין בדרך כלל סולואים מורכבים [למשל קוקאין- הסולו הוא פשוט תווים נבחרים מE מינור פנטטוני] אבל בכל זאת סולואים יפים, אותו דבר הריסון. ושוב, כל הבחירה הזו היא סובייקטיבית לגמרי, לדעתי הריסון אחד הגיטריסטים (והמוזיקאים) הטובים שקמו, ועם זה אף אחד לא יכול להתווכח.

mosesg

New member
אני אתן על פי שתי ההצעות:

1. ווס מונטגומרי 2.Jerry De Villiers Jr 3. דני גטון 4. אריק ג'ונסון 5. ברנט מייסן 6. מייק סטרן 7. גות'רי גובן 8. סקוט הנדרסון 9. פט מת'יני 10. בירלי לגרן!! ע"פ ההצעה השנייה אני ממליץ בחום על Guthrie govan הוא הוציא דיסק ראשון לאחרונה והוא פשוט גאון! בכל הסגנונות מדהים\ הנה דוגמא של הבחור מנגן קאנטרי:

avivmoshe2

New member
שלי

1.גות'רי גובן 2.מייק סטרן 3.סקוט הנדרסון 4.מייקל אקרפלדת 5.אנדי טימונס 6.גארי הואי 7.אריק ג'ונסון 8.בירלי לגרן 9.מרטי פרידמן 10.ג'ימי הנדריקס

boten d

New member
עשרה גיטריסטים אהובים בלבד?

1. ג'ימי הנדריקס 2. אריק קלפטון 3. ביבי קינג 4. רוברט פריפ 5. ג'ון פטרוצ'י 6. דיוויד גילמור 7. ג'ימי פייג' 8. פרנק זאפה 9.Yngwie Malmsteen 10.Mike Oldfield

אחלה רעיון.

1. ג'ימי פייג' 2. דייויד גילמור 3. מיקאל אקרפלדט 4.רנדי רוהדס 5.כריס אוליבה 6.גבע אלון 7.יוסי סאסי 8. מייק מקרידי 9.סטיבן ווילסון 10. ג'רי קנטרל לפחות כרגע:)

Molchansky

New member
10 הגיטריסטים שאני אוהב

1.אל די מיולה 2.ג'ו פס 3.ווס מונטגומרי 4.סטיב יו (הגיטריסט של יס) 5.ג'ון מקלפלין 6.שון ליין 7.דיוויד גילמור 8.קרלוס סנטנה 9.פאט מת'יני 10.אנדי לאתימר (הגיטריסט של קאמל) לאיו דווקא בסדר הזה

קלפטון1

New member
הרעיון בזה שתשים אותם

לפי מה שאתה אוהב יותר,ככה נוכל לדרג אותם בהתאם לאהבה שלך אליהם.

XCLASS

New member
לגיטריסט של יס קוראים סטיב האו

חוץ מזה רואים שאתה שומע הרבה פרוגרסיב..... הקטע שאני הכי אוהב של האו זה ללא ספק mood for a day ואחרי זה sound chaser שני קטעים אדיירם אחד אקוסטי ואחד ממש לא...

Molchansky

New member
פעם שמעתי הרבה

היום אני כבר כמעט ולא שומע רק מוזיקה קלאסית

למעלה