סקר

yotamn9

New member
וואלה, איך שכחתי?! יש דירוג מחדש

שחכתי את דייוויד גילמור... אז הנה הדירוג.. 1. ג'ו סאטריאני 2. מארק נופלר 3. דייויד גילמור 4. ג'ון פטרוצ'י 5. ג'ימי הנדריקס 6. אריק קלפטון 7. ג'ימי פייג' 8. ריצ'י בלאקמור 9. אריק ג'ונסון 10. בירלי לגרן

קלפטון1

New member
כן,מה עוד יקרה?

פתאום תתחיל לשמוע גלגל"צ,או לקפוץ מהגג כי כולם עושים את זה,האמת שזה די כיף,כדאי לך לנסות

yotamn9

New member
לקפוץ מהגג?

עזוב, אין לי כוח לעלות את כל הקומות, כדי להיות למטה תוך 2 שניות...

RoieL

New member
לגמרי הגזמת

אף אחד לא יורד לרמה של לשמוע גלגל"צ.

miki872

New member
אלא אם כן אתה בשיעור נהיגה

ואז בדיוק שמים לך איזה רמיקס דפוק שעשו לANOTHER BRICK IN THE WALL ותוך כדי המורה צריך לשים לך איזה 10 ברקסים מרוב שאתה מעוצבן. סעמק.

RoieL

New member
האמת אתה צודק

גם בVH1 כבר התחילו להגזים, כל 10 שניות הקליפ של הטראק המגעיל הזה

yotamn9

New member
אני דווקא שומע גלגלצ כמעט כל יום

תמיד כשאני באוטו עם אבא שלי או משהו כזה, זה מה שאנחנו שמים... אני פשוט צריך לזכור להעביר את כל הדיסקים לאוטו...

The Walrus

New member
משהו כזה:

1. דייויד גילמור 2. אריק קלפטון 3. מארק קנופלר 4. גארי מור 5. ג'ימי פייג' 6. ג'ף בק 7. ג'ימי הנדריקס 8. סטיבי ריי-וון 9. סטיב האקט (לא מאוד מוכר, אבל אני מת עליו) 10. רי'צי בלקמור

Welsh

New member
למה לא?../images/Emo13.gif אבל זה יהיה בנאלי

1.אריק קלפטון 2.ג'ף בק 3.ג'ימי הנדריקס 4.ג'ימי פייג' 5.מארק קנופלר 6.דוויין אולמן 7.ברט יאנש (בשם הגיוון
) 8.סטיבן סטילס 9.אל קופר 10.מייק בלומפילד

loomer4

New member
הופה היי

1) ווס מונטגומרי! 2)דיוויד גילמור 3)פאט מת'יני 4)ג'ו פאס 5)סנטנה 6)קני בארל 7)ג'נגו ריינהארדט 8)סילבן לוק 9)גראנט גרין 10) אהרוני בן ארי

bazmaster

New member
שלי

1.דייויד גילמור 2.ג'ימי פייג' 3.הנדריקס 4.ביראן מיי 5.ריצ'י בלקמור 6.קרלוס סנטנה 7.קלפטון 8.ג'ון פטרוצ'י 9.דייב מסטיין 10.אנגוס יאנג

Adidason326655

New member
קבלו כפרות.

1.ג'ימי הנדריקס 2.דיוויד גילמור 3.ווס מונטגומרי 4.ג'ימי פייג' 5.ריצ'י בלקמור 6.רוני פיטרסון 7.ברי סחרוף 8.ג'ו פס 9.אריק קלפטון 10.לי רונלדו (סוניק יות')

yoni162

New member
הצעה

לפי ההודעות עד עכשיו, אפשר לראות כבר פחות או יותר איך הולך להיראות המצעד הזה. גם הרעיון והשיטה שלך די סותרים זה את זה, כי הרשימה שלך תהיה מורכבת מגיטריסטים שאין מישהו שלא שמע עליהם בחמישייה/עשירייה פותחת (הנדריקס, פייג', בלקמור, מאי, ואי..) אם כבר אתה בקטע של להכיר גיטריסטים חדשים, אז למה שלא כל אחד יכתוב שם של גיטריסט אחד (כן אחד) לא מוכר שהוא אוהב, עם קישור לאיזה קליפ שלו מ-youtube או משהו בסגנון.

קלפטון1

New member
תשמע

יש משהו במה שאתה אומר,אבל מצד שני,זה עדין כיף להביא ההערכה למישהו שהוא טוב,ואפשר גם לראות מי הכי "נערץ"על ידי הפורום,זה תהליך שהוא גם למידה וגם גיבוש של הפורום. ולאו דווקא מי שאתה חושב שיהיה במקומות ראשונים זה חשוב בינתיים יש מספיק אנשים שאני לא מכיר,וכבר מתחיל את מסע החקירה שלי לגביהם,מקווה שהם יהיו טובים כמו החבר'ה שרשמו אותם. סך הכל הלמידה זה מה שחשוב,ועם אפשר לתת עוד הערכה גם עם היא מינמלית למישהו שנבחר "מקום ראשון בפורום כלי נגינה ונגנים" זה יפה לדעתי.

RoieL

New member
שלי

1. דייויד גילמור (פינק פלויד וסולו) 2. אריק קלפטון (מי זוכר בכמה להקות הוא היה) 3. ג'ורג' הריסון (הביטלס וסולו) 4. מארק נופלר (הדייר סטרייטס) 5. ג'ימי הנדריקס (אקספריינס ובאנד אוף ג'יפסיס) 6. בריאן מאי (קווין) 7. ג'ימי פייג' (לד זפלין) 8. ג'ון פרושיאנטה (רד הוט) 9. פיט טאונשנד (המי) 10. קרלוס סנטנה (עם סטיווי ריי ווהאן. לא החלטתי את מי אני יותר אוהב) (קרלוס מסנטנה, לשניהם קריירות סולו).

למעלה