סקר

קלפטון1

New member
../images/Emo41.gifסקר../images/Emo41.gif

כל כמה חודשים מישהו מביא לפה את הרשימה המוזרה של 100 בגיטריסטים הכי טובים בעולם,וכולנו מתפוצצים מצחוק. א.כי נראה שמי שבחר את אותם אנשים,קרא אליהם באינטרנט ותו-לא. ב.כי זה נורא אינדבדואלי. אבל אני חושב שאפשר לעשות משהו כדי למצוא לפחות מה שהחברה פה חושבים,למצוא את הגיטריסטים הטובים,שזה יתן כמובן גם תרומה לנו,למי שלא מכיר את הגיטריסטים,פתאום ימצא עוד אנשים שהוא יאהב. עכשיו לדעתי הכי טוב לעשות:כל אחד ידרג את ה10 שהוא הכי אוהב,וככה הם יקבלו נקודות,מקום ראשון יקבל 10,מקום שני יקבל 9,שלישי 8 וכו'. ואז אני יעשה שכלול,ולדעתי זה יצא נחמד,למרות שהכל זה עדין כאילו נורא אינבדואלי,אבל בכל זאת. גם מותר לכתוב את כל הגיטריסטים,מגארי מור ועד יזהר אשדות,כל אחד שיכתוב באמת את מי הוא הכי אוהב. והכי חשוב לדרג שיהיה לי קל לשכלל את התוצאות

קלפטון1

New member
שלי...

1.אריק קלפטון 2.רי'צי בלקמור 3.מארק קנופלר 4.גארי מור 5.רוברט קרי 6.ג'ימי הנדריקס 7.ג'ימי פייג' 8.סטיבי ריי-וון 9.בי.בי קינג 10.ג'ון פרושיאנטה

קלפטון1

New member
אני רואה שהרבה אוהבים את גילמור...

אז... אני שחר,ואני לא אוהב את דיויד גילמור...רוב הזמן.

קלפטון1

New member
בבית אנחנו שותים J&B

אבל אני אוהב את ג'ק דניאלס למינהם,למרות שכולם מאוד טובים,לא נתקלתי בוויסקי רע.

miki872

New member
נסה יוחנן המהלך תווית אדומה

וויסקי לא משו בכלל. לא זורם בשיט בגרון ועושה הפוכות בקיבה. אם כבר הבלאק לייבל, זה כבר הרבה יותר טוב.

קלפטון1

New member
הבלאק מצוין

אני מכיר אישית מישהו עם שתי בקבוקי בלו לייבל חדשים.

Welsh

New member
לא חולה על הבלאק

אני יותר בחור של טולימור דיו

Welsh

New member
לטעמי שיבאס הוא נורא over rated

אבל שיהיה לך לבריאות

miki872

New member
לא אמרתי שהוא מעולה

אבל הוא טוב ביחס למחיר שלו, בטוח יותר טוב מהרד לייבל.

Welsh

New member
כן ולא

כן- ביחס לרד לייבל הוא לא רע, אבל זו לא חוכמה גדולה בהתחשב בכך שצ'ייסר רד לייבל נמכר בפאבים ב10 שקל. לא-העלות שלו לא שווה את התמורה, לפחות מבחינתי כן?

tomsoier

New member
איך אתה מעיז????

לשים את SRV האגדי במקום שמיני .?? סתם לידע כללי אני יספר לך שבהופעה שעשו לכבוד SRV אחרי מותו הזמינו בן היתר את אריק (זה שנימצא אצלך במקום הראשון) לנגן משיריו של SRV. עכשיו בראיון שלפני ההופעה מראים אם את קלפטון אומר שמבחינתו הוא עדיין לא שמע גיטריסט כמו SRV . וסתם בנוסף BuddyGuy אמר שבדקות אחרנות לחיו הוא היה רוצה שיהיה לידו רדיו שינגן שירים של SRV זה מה שהוא רוצה לישמוע לפני מותו.. ויש כבוד לBuddyGuy בבלוז...

קלפטון1

New member
יש כבוד לסטיבי

אבל למוזיקה שלו פחות התחברתי משל שאר החבורה פה,השם ישמור מתי שבדקתי זו הייתה בחירה חופשית. אני מת על סטיבי,אבל מה אני יעשה,אבל אני פחות מתחבר נראה לי כתבתי את זה כבר,אם תרצה לדבר איעתי בפרטי על זה,לך על זה..

RoieL

New member
הכל בסדר?

כל אחד אוהב משהו אחר, אני יכול לאהוב מוזיקת מועדונים (חס וחסה) ואין לך שום זכות לריב איתי על זה, זו בחירה אישית. ואגב קלפטון שהזכרת- לקלפטון יש חלק במוות של סטיבי..

yotamn9

New member
רעיון נחמד

באמת כדי להכיר שמות חדשים ולא בשביל הדירוג עצמו... אז ככה: 1. ג'ו סאטריאני 2. מארק נופלר 3. ג'ון פטרוצ'י 4. ג'ימי הנדריקס 5. אריק קלפטון 6. ג'ימי פייג' 7. ריצ'י בלאקמור 8. סטיב ואי 9. אריק ג'ונסון 10. הגיטריסט של להקת פרונט פייג' שאני לא ממש יודע איך קוראים לו.

למעלה