סקר חדש פורסם

Y036

New member
שמע

הוא אוהב GT8, שיקנה, מה זה משנה לך? זה עניין של טעם. עכשיו, אחרי כל מה שכתבת..למה יש לך גיבסון? :\

The Walrus

New member
האמת?

קניתי אותה לפני שנה וחצי בערך (ינואר 2006), ומאז הספקתי כל כך להתחבר אליה, ואני מאוד אוהב אותה, ועכשיו כבר מאוחר מדי מבחינתי. אני לא חס וחלילה מתחרט שקניתי אותה, אבל אין ספק שאם הייתי צריך לבחור היום הייתי לוקח בחשבון גם איזה Reverend Slingshot או איזה דיפינטו.

The Walrus

New member
ובקשר לGT-8

ברור שזה עניין של טעם, אבל פשוט עצם העובדה שאנשים רואים דבר כזה בתור בורד חלומות... לא יודע, קצת כואב לי בעיניים. אתה חושב שהקורוס בGT-8 מתקרב לקורוס אנלוגי חם, עשיר, אמיתי?? שהדיסטורשן שם מתקרב לדיסט טוב באמת?? וכנ"ל לגבי כל אפקט שם...

wish i was here

New member
אוי נו

חוררת ת'שכל עם השנאה שלך לג'י טי 8. אני זה שכתב אותו-וזה היה בעיקר כי לא היה לי כוח לרשום את כל האפקטים שהייתי רוצה,וזכרתי שבמולטי הזה יש דברים ממש מגניבים.וכן זה המולטי הטוב ביותר לטעמי. כואב בעיניים?תעצום אותם כשאתה קורא דברים שאתה לא מסכים איתם-כי זה יכול לקרות,אנשים עם דעות שונות משלך. אתה חושב שאני מסכים עם הודעות סטייל "גילמור!גילמור!גילמור!!11" ?

The Walrus

New member
אם זה מה שאתה אוהב ורוצה

אז אין לי מה להתווכח איתך, שיהיה לך לבריאות
. והאמת שגם לי לא היה כוח לכתוב את כל האפקטים והכל... אם נפגעת או משהו - התגובה שלך קצת עצבנית - אז קבל התנצלות
.

wish i was here

New member
לא נפגעתי

פשוט עצבן קצת שכתבתי משהו ואז בכל הזדמנות עוקצים אותי על זה... אבל סבבה כולה פורום :) ...מסכים איתך שהתגובה שלי הייתה קצת קיצונית. אין מה להתנצל,הכל שטויות :)

RoieL

New member
יניב, זה עניין של טעם

אני אוהב צליל עם הרבה בסים ומידים ומעט מאוד גבוהים (3-4 באיקולייזר של המגבר) ויהיו כאן כאלה שיעלו עלי, אבל זה מה שאני אוהב ואין מה לעשות.

erez801

New member
משהו שאני לא מבין..

אם אתה אומר שרעש געש היא חנות בוטיק אז אין היא יכולה להתחרות עם כלי זמר. היא אינה יכולה למצב את עצמה מול כלי זמר. חנות בוטיק היא לקהל יעד מסויים והחנות מיינסטרים היא לקהל יעד אחר. זה כמו שליין החליפות של ארמני ינסה להתחרות בג'ינסים של ליוויס או משהו בסגנון . אם אתה מהווה אלטרנטיבה או אלטרנטיבה עילית לצורך העניין אתה לא יכול להתחרות עם הזרם המרכזי וגם אין לך צורך בזה. נ.ב. בטוח שאתה לא עובד שם?

RoieL

New member
אני בחרתי בכלי זמר

כי הרעיןו של הסקר זה לא לאיזה חנות הכי כיף לרדת, איזה חנות הביאה את ZVEX, איזה חנות הכי מאמית בשוק, אלא באיעזה חנות הכי כיף לך להסתובב. לי אישית יש הרבה יותר מה לעשות בכלי זמר, גם בתור קלידן (אל תשכח שזה (עדין) לא פורום גיטרות למרות שבמבט ראשון (ושני ושלישי ורביעי) זה נראה ככה).

The Walrus

New member
בלי ספק, רעש געש

ולא חסרות סיבות... א. כי בוטיק (וvintage, אבל זה לא קשור) הרבה יותר עושה לי את זה ממותגים. מה לעשות שפנדר וגיבסון של היום זה לא פנדר וגיבסון של פעם, היום הכל מנוהל בידי אנשי עסקים שיוזילו את הייצור שוב ושוב בשביל לעשות יותר כסף, ולכן מזל שיש לנו כמה בוני גיטרות\מגברים\אפקטים פרטיים כמו די פינטו ורוברט קילי, שעדיין מייצרים מוצרי איכות ולא לוקחים עליהם יותר מדי כסף. ב. המחירים. תעשו חשבון כמה נמכר ברעש געש מוצר של X דולר לעומת כמה הוא נמכר בכלי זמר דיזינגוף. תבינו לבד... דוגמה: נשווה את tonebone trimode לmaxon ad-999 analog delay. מחירי אמאזון: טונבון 279$, מקסון 339$. אז איך, איך, איך קורה שהמקסון ברעש געש יותר זול מהטונבון בכלי זמר??? (מקסון ברעש געש - 1493 ש"ח, טונבון בכלי זמר - 1769 ש"ח, וזה עוד רק למזומן!). ג. האנושיות. היחס הנדיב, הקשר הישיר בין מנהלי החנות לקהל הרחב בפורום, איך שהם טורחים לענות לכל שאלה, מקבלים כל הצעה, נותנים לנו מקום לבקר את המוצרים שלהם... גם הסירוב לתת הנחות מיוחדות ל"מוזיקאים מקצועיים" וההתעקשות לתת מחיר שווה (ונמוך מאוד!) לכולם מאוד נכונה לדעתי. פשוט חנות מעולה. ויש עוד המון סיבות שאפשר להתחיל למנות... אין עליהם.

כלי זמר

כי גם ככה כיף להסתובב בדיזינגוף בלי שום קשר
ויש להם מבחר ופשוט כיף להסתובב שם ולהסתכל..

Caraya

New member
../images/Emo45.gif

מוכרים אדיבים, מקצועיים וגם חבר'ה סבבה כאלה... ספריה ענקית שאפשר להסתובב בה שעות, דברים מגניבים שלא רואים בהרבה חנויות, כמו למשל נבל ענקי או פסנתרי כנף...

Ultra Spidey

New member
אני דווקא אוהב מאוד את Music Gate

אבל מכיוון שהשאלה היא כנראה על חנויות אמיתיות, בחרתי כלי זמר

DirtySpirit

New member
אני לא יודע מה איתך

אבל הסניף בנתניה פשוט קטן.. אין בו מקום ליותר מ9 אנשים ככה למרות שהוא מאוד נחמד.. בסניף בפ"ת לא הייתי אבל הסניף בנתניה פשוט ממש קטן

למעלה