סקר חדש פורסם

Kfitzi

New member
../images/Emo41.gifסקר חדש פורסם

מהי חנות כלי הנגינה האהובה עלייך? זאת בעצם השאלה האחרונה בסידרה שלנו. כאן ההיגיון לא משחק תפקיד. איפה את\ה הכי אוהב להסתובב\לקנות\להסתכל. לא משנה מה הסיבה. בקיצור, השאלה דיי פשוטה. * - אם למישהו יש רעיונות לסקרים ודברים בסגנון, תיבת המסרים שלי תשמח לתשומת לב.

mlxt

New member
כלי זמר - מסתובב / מסתכל....

עד היום אני מסוגל לשבת שעות שם ורק להסתכל על האמריקאיות...חחחח

the mnm factor

New member
אם אתה מדבר על החנות בסנטר

אז כן, יש שם מבחר מצוין של אמריקאיות (גם בחדר הקטן בצד). הבעיה היא שאי אפשר לנגן שם כי יש שם מוכרים מאוד כאלה... איך נאמר, טמפונים כאלה... הם משוכנעים שזו ספריה ולא חנות מוסיקה. אני בעיקר מתלהב מהאקוסטיות שיש שם- ולאחרונה הביאו אפילו בסים שמאליים (פשוטים, אבל בכל זאת) אז אני נמצא שם יותר.

אני דווקא ניגנתי שם.

הם חיברו אותי למגבר, נתנו לי אוזניות, והסבירו הכל... למרות שאמרתי מראש שאני לא קונה בזמן הקרוב. כנראה תלוי על מי נופלים... מצד שני, אני לא יודעת כמה זמן אותו מוכר שעזר לי המשיך לעבוד שם מאז
...

The Walrus

New member
הבהרה:

לנגן עם אוזניות לא נקרא לנגן!! ברעש געש נניח, אפשר להתפרע עם כל המגברים הכי יקרים שלהם על פול ווליום והם רק יחייכו...

חחח../images/Emo13.gif מגניב...

לי פשוט לא היה אכפת כי אני לא מנגנת ברמה שהייתי רוצה שישמעו אותי...

האגוש

New member
אממ..

האמת שלדעתי זה תלוי אם אתה קונה או לא
. פעם אחת הייתי שם, בלי כוונה לקנות משהו, וביקשתי לנסות אקוסטיות. המוכר היה די עצבני ולא נחמד בכלל..ממש לחוץ. :| בסוף יצאנו משם בצעד מחאתי
. ובפעם אחרת, שכבר באתי לקנות את האקוסטית שלי, היה מוכר אחר, ממש נחמד. הייתה לו סבלנות, הוא הראה לי הכל, נתן לי לנסות כמה זמן שבא לי..ממש אחלה. לא יודעת אם זה קשור לזה שבאתי בכוונה לקנות ואמרתי לו את זה, או שסתם נפלתי על מוכר טוב. אבל כיף להסתובב שם והכל, יש מבחר כ"כ גדול
.

the mnm factor

New member
יאפ, זה קשור.

אני במקרה מחפש עכשיו מגבר בסביבות 5-6 אלף שקל ולכן ברגע שאמרתי להם את זה הם הביאו לי את מנהל החנות, שבדרך כלל הוא מאוד לא נחמד (כנראה יש לו זין קטן), והוא היה סופר נחמד- נתן להכנס לחדר הקלטות הקטן, נתן לנגן על הטווין ריברב שיש להם שם (שזה מגבר של 11 אלף שקל) והכל רק כדי שאני וחבר שלי נתהה איך בדיוק הוא נהיה נחמד. בקיצור- את כלי זמר בסנטר מעניין רק למכור, אפילו המוסיקה לא מעניינת אותם. היי! אני לא מכיר אותך מאיזשהו מקום?

האגוש

New member
יו, אפילו לא שמתי לב שזה אתה ../images/Emo6.gif

לא מזהה בלי הכחול

DirtySpirit

New member
כלי זמר

הוגנים או לא הוגנים, יקרים או לא יקרים- אני עדיין יכול להיות שם שעות ופשוט לבהות בכל הציוד.. הסניף בדיזינגוף הוא חנות כלי הנגינה הכי מרשימה שראיתי עד היום

erez801

New member
בעצם זו החנות היחידה בישראל

כל השאר הם וונה ביז' כאלה (עם כל הצער שבדבר..) . זאת החנות היחידה בישראל שיכולה לעמוד בסטנדרטים בין לאומיים.

DirtySpirit

New member
בגדול מסכים.. למרות שגם אהבתי הרבה חנויות

אחרות[בודגוב למשל היא חנות ממש טובה בעיניי, וגם רעש געש ועוד הרבה], אבל יש להם פשוט מבחר עצום יחסית לחנויות בארץ..

arch23

New member
אתה מוכן לפרט?

על איזה סטנדרטים בדיוק מדובר?

erez801

New member
תשובה

ובכן הסטנדרט שעליו אני מדבר הוא בראש ובראשונה ההיצע , בתור נגן שמאלי אין לי שום מקור אחר שאני יכול לפנות אליו זאת החנות היחידה שמחזיקה גיטרות לשמאליים. שתיים כמובן שהגודל והעיצוב. זה סטנדרט שלקוח ממה שקרוי "מגה חנויות" או הדפרטמנט סטור, מחלקות יעודיות שמחולקות לקומות. סטייל של משביר לצרכן אבל של כלי נגינה. זאת החנות היחידה שלקחה את הקונספט הזה וישמה אותו בארץ.

swami

New member
לא כלכך מסכים

יש סניף אחד עם שתי קומות שנמצא בתל אביב... מחלקות יש גם בסניפים הגדולים של מרום. יש שניים שלושה סניפים גדולים, השאר קטנים מאוד. רוב הזכיינים של כלי זמר והחנויות הקטנות, נראים כמו שאר החנויות בארץ. אם כבר בסטנדרטים עסקינן אז אני לא בטוח שראיתי באף סניף חדר אקוסטי למשל, מה שראיתי כבר בכמה חנויות קטנות. אין מדיניות אחידה של שירות (בכלל השירות צריך להשתפר), של מחירים והנחות, ואין תחרותיות כלכך. אם הייתי רגיל להסתובב בגיטר סנטר כל חיי, לא יודע אם הייתי מתרשם מכלי זמר.

erez801

New member
הדיון מתפתח

התכוונתי רק לסניף דיזינגוף שאר הסניפים באמת נראים כמו שאר החנויות. אני רוצה לחדד משהו, כלי זמר לא עומדת במלוא הסטנדרט אבל היא איכשהו מנסה למצב את עצמה שם כמו מכבי ת''א בכדורסל שאמנם לא ברמה של הNBA אבל היא הדבר היא קרוב לשם. אל תשווה את גיטר סנטר אלינו אחרי הכל אנחנו בישראל.

sok777

New member
כן,

בארץ זה החנות ללא ספק ההכי מרשימה. בחו"ל אין מה לדבר, זה כלום.

The Walrus

New member
אני חייב לציין שאני מאוכזב

(ההודעה לא מכוונת אליך אישית אלא לכל מי שבחר בכל"ז). אני חייב לציין שאני מאוכזב ממספר הבחירות בכלי זמר... למרות המחירים המטורפים (ראו הודעה שלי - איך זה שמכשיר של 330$ ברעש געש עולה בארץ פחות ממכשיר של 289$ בכלי זמר?? ועוד בהפרש משמעותי...), למרות היחס הגרוע, למרות שאנשים מנגנים שם עם אוזניות (!!!), בסוף מי שמוכר גיבסון ופנדר הכי מצליח... מאכזב. אני גיליתי לאחרונה את עולם הבוטיק, וסביר להניח שרוב הציוד שאקנה מעתה יהיה בוטיק\וינטג', כך שמבחינתי רעש געש הם הישועה - מבחר מעולה, יחס מעולה, מחירים מעולים. פשוט חבל לי שאנשים משקיעים כל כך הרבה כסף במותגים בשעה שאפשר לקבל באותו מחיר משהו הרבה יותר טוב, בבנייה אישית של מישהו שהוא לא מותג, או לחלופין משקיעים כסף באפקטים דיגיטליים שמיוצרים המונית במקום לקנות אפקטים אנלוגים עבודת יד (מילא אם זה היה שיקולי מחיר, אבל בשרשור הזכייה בלוטו מישהו רשם GT-8 בתור בורד חלומות!! איך?!), אבל זה כבר לא ענייני... אני באמת מציע לכולם לבקר מתישהו ברעש געש. ולא, למרות שזה נשמע ככה, אני לא עובד אצלם

DirtySpirit

New member
אין לך למה להתאכזב,

אני לא אומר שרעש געש היא חנות פחות טובה, להפך- היוזמה שלהם להביא מוצרי בוטיק היא מבורכת ואני חושב שהם חנות מצויינת, אבל העובדה היא שלכלי זמר כיום יש את המבחר הכי גדול בשוק כלי הנגינה ולפי דעתי זה לא הולך להשתנות בזמן הקרוב.. אם בחנויות אחרות היה מבחר כ"כ גדול, הייתי מעדיף להסתובב שם בגלל כל מה שציינת- המחיר, היחס וכו'.. ואגב, לדעתי השיטה של לתת לאנשים לנגן עם אוזניות היא מצויינת- ככה אף אחד לא מפריע אחד לשני ולא למוכרים..

למעלה