סכמ"ש....?

deisy

New member
הכי הצחיק אותי אבל

שעידן הוריד לך פיים אתמול
אופססססססס
עידן יש לך פדיחה לסכמ"ש!

Don Nirtin

New member
ברבור משתעמם לו באגם הברבורים../images/Emo267.gif

השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה: אלך על שישי. - הדבר שהכי הצחיק אותי: משהו שקשור לנעמונת בטח. לא זוכר מה. - הרגשתי טוב עם עצמי כי: לא יודע......... - הפדיחה השבועית שלי: הייתה? - הספר הכי טוב שקראתי: ילדה השקטה של פטר הוג. - הסרט (או סדרה) הכי טוב שראיתי: הנסיכה והצפרדע. - הדבר הכי טעים שאכלתי: מתייחסים לשבוע שעבר, כן? אז אורז עם צימוקים בהירים. - האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: נעמונת, בתאל, יון, ואסף בחלק מהזמן. - רציתי להגיד תודה ל: ^^^^^^^^^^ - משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: שייגמר הפאץ' הזה
השבוע במשחק: - היום הכי כיפי: שישי - באיזו רמה אני היום:133 - כמה רמות עליתי:1 - הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): יש יותר מדי קווסטים לנקות
. לבינתיים ניקיתי רק את של מו לונג והרב טאון שלקח לי שלושה ימים לנקות את כל המקום הזה. - המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: - הפרטי הכי כייפית שהייתה לי: - מכרתי: המון דברים הודות לליאת. - קניתי: שיקויים - מצאתי: זבלללללללללל תחזית לשבוע הבא: - אעלה לרמה: 134 I WISH - אסיים את הקווסטים: באריאנט. יש שם המון מה לעשות. ואחרי זה גם יש במאגטיה. - אתחדש ב: ראש כרות! - שונות: באלילאהובאתהשמיים לסיום, רציתי להגיד לכולם ש:

miss_t

New member
מוזר לי לסכמ"ש

השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה: כל יום! - הדבר שהכי הצחיק אותי: בדיחות קרש
- הרגשתי טוב עם עצמי כי: קניתי כמה בגדים חדשים והלבשה תחתונה במשביר. - הפדיחה השבועית שלי: התעוררתי בבוקר ואמרתי לחבר שלי שאני צריכה לסקרל את העגילים שלי
- השיר שעדיין מתנגן לי בראש: every day is so wonderful.......... - הספר הכי טוב שקראתי: תנ"ך - הסרט (או סדרה) הכי טוב שראיתי: הנסיכה הקסומה - הדבר הכי טעים שאכלתי: סלט אבוקדו - התחדשתי ב: בגדים - הדבר שהכי הפתיע אותי: - - התאכזבתי בגלל: - - התעצבנתי בגלל: - - בכיתי בגלל: מילים - ציטוט כלשהו שמתאר את מה שהרגשתי: - - הדבר הכי מיוחד שקרה לי: - - האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: - - רציתי להגיד תודה ל: חברה שאירחה אותי לארוחת שבת בבית המשפחה שלה - משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: אמצא עוד עבודה השבוע במשחק: - היום הכי כיפי: כל יום
- באיזו רמה אני היום: 107 - כמה רמות עליתי: עליתי כמה.. - הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): אף אחד לא מעיק - המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: בוסים אזוריים - הפרטי הכי כייפית שהייתה לי: פארטי של אימונים עם פיראט, פארטי עם נובה ואסף בשביל הקווסט - מכרתי: ציוד עם פוטנציאל חבוי, מגילת GFA 60%, כמה חפצים של ניר, העגילים הישנות שלי עם 10 int וגם 2matk - קניתי: מגילת פוטנציאל 70%, השתמשתי על החגורה האדומה והיא עבדה
2% INT על החגורה!! - מצאתי: המון גאנק שרובו נמכר תחזית לשבוע הבא: - אעלה לרמה: 110, ואולי אפתח דמות ואנסה להעלות אותה לרמה 70. - אסיים את הקווסטים: מה שיתחשק לעשות, אולי אקפוץ שוב לאומגה לסיים קווסט שנותן מגילה אפלה לINT לאובראול - אתחדש ב: אולי אצליח למצוא נעליים חדשות לרמה 110 עם פוטנציאל, אולי מגילות של CAPE INT ומגילות של EARRING INT - שונות: לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: מי שרוצה להוסיף תמונה, מוזמן.

למעלה