מסכמש?
השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה: היה דווקא הרבה, אבל אני אבחר ביום שהלכתי לראות את ג'קאסס 3D בסינימה עם חברים - הדבר שהכי הצחיק אותי: קטע בג'קאסס, שתולשים לממישהו את השן XD - הרגשתי טוב עם עצמי כי: לא כול כך, אני לא עובד וסתם רקוב 0: - הפדיחה השבועית שלי: אני לא עושה פאדיחות (כן בטח) - השיר שעדיין מתנגן לי בראש: שיר באנגלית כול שהוא, אני לא זוכר את השם :/ - הספר הכי טוב שקראתי: ספר? - הסרט (או סדרה) הכי טוב שראיתי אממ, ג'קאסס? זה היחידי שראיתי השבוע.: - הדבר הכי טעים שאכלתי: סתם אורז עם שניצל (ממש טעים) שאמא שלי הכינה - התחדשתי ב: FAIL - הדבר שהכי הפתיע אותי --: - התאכזבתי בגלל: חבר שנעלב ממני, ממשהו שלא היה בכלל אמור להעליב - התעצבנתי בגלל: גם בגלל החבר - בכיתי בגלל: בנים אינם בוכים

- ציטוט כלשהו שמתאר את מה שהרגשתי: לא חזק בציטוטים - הדבר הכי מיוחד שקרה לי: :| - האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: אנשים מהמיפיל ומהפורום, יתואר במהשך - רציתי להגיד תודה ל: אנשים מהמיפיל ומהפורום, יתואר במהשך - משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: מי יודע, אולי אני אמצא עבודה? אולי לא? 0: השבוע במשחק: - היום הכי כיפי: היו 2 ימים מאוד כיפים, שהלכתי עים סיוון רועי להרוג את זאקום, וגם היום שהייתי עם עידן והעלנו את האססין שלי לרמיט! - באיזו רמה אני היום: קוסם 148 / אססין 70 - כמה רמות עליתי: קוסם 1 / אססין 3\ או 4, מי יודע :| - הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): עשיתי כמה קווסטים עם ליאת באומגה סקטור, ועשיתי כמה קווסטים בלודי סתם הפצועים, לבסוף סיימתי להרוג 999 במפה השנייה של TOT, ומ-97% עליתי ל-0.10%! זה העלה אותי רמה

- המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: שום מפלצת, אני ממש סובל שאני מחפש BB20 ו-MW20 - הפרטי הכי כייפית שהייתה לי: היה מלא, היה עם סיוון ורועי, היה עם עידן היום, היה עם ליאת וניר, היה עם ניר ובתאל,אני ניר הלכנו לגריפי למות אצלו, לא יודע, היה מלא, היה תענוג! - מכרתי: את האלמנט סטאף באותו מחיר שקניתי, ניצלתי את זה שעדיין לא יודעים שהאלמנט לא עובד, ומכרתי עוד מלא דברים, מ-מרושש ניהיה סבבה במזוס שלי

- קניתי: אבני זימון מה-NPC באלנט, גם של קוסמים וגם הרגילים, את הרוב מכרתי ב-8K. - מצאתי: מלא דרופים, ואת רובם מכרתי, איזה כיך לדעת שגרזן PALM ARM של רמה 90 נמכר ב-900K

תחזית לשבוע הבא: - אעלה לרמה: 71 עם האססין - אסיים את הקווסטים: לא.. דיי קרווסטים מעיקים - אתחדש ב: אני לא אשקר, אני פשוט מת, אבל מת!!!!! לחזיר המשודרג של רמה 120, אני לא יכול לעמות בפיתוי ומישהו צריך לעצור אותי!!!! - שונות: פה אני רוצה קצת לפרט בזמן האחרון אני קצת מופתע מהעזרה הענקית של אנשים פה בפורום אם זה רגב שעוזר לי ומסביר לי על האססין, וגם מביא לי ציוד הוא לא משתמש בו אם זה טל שגם עזר לי עם מישהו קטן ויקר במיוחד לאססין

אם זאת סיוון שקוראת לי לבוסים, שהיא קראה לי לסקאר וצ'נאל 13 היה תפוס, היא עיקבה את הפארטי איזה 20 דקות לא לעבור לצ'נאל 10 שהיה ריק, רק בשבילי! לבסוף התחילו ממש להתעצבן ואז לא היה ברירה לעבור לצ'נאל 10 (ואני לא יכול את הזוגיים) וגם כמובן קראה לי לזאקום, שמאוד נהנתי, וגם הביאה לי קסדה במתנה, ופשוט אין לי איך להחזיר לך, אין לי איך להחזיר לך את הטובות האלה, אז אני פשוט אגיד פה תודה לך ותודה ענקית! [ולא אני לא מתחנף] אם זה גם ליאת שהייתה איתי בשיחה של איזה שעתיים במסנג'ר [מיקרופון/רמקול] והסבירה לי במדויק מה לעשות בקווסט הארוך של ה-NPC קוסם שבאל-נט, בשביל שאני אוכל לקנות אבני זימון, מסתבר שהוא מוכר את השיקוי שמסיר קללות, דבר שמאוד עזר לי שהלכנו לזאקום. ועוד אנשים שפה ושם עוזרים לי, שפשוט תענוג להיות פה בפורום ובגילד.. אה, ועידן, העיקר בהתחלה אמרתי לך שזה סתם משחק מצוייר ודפוק, אה? חח, זה היה מצחיק אז בעבודה שאמרת לי על המשחק.. אגב, עידן לא ממש עזר לי היום, העיקר אני מבקש ממנו עזרה והוא פשוט מתעלם, ממש תודה עידן! רק הייתה איתי 6 שעות (אה, לאלאלא, שעתיים?) בסקייפ, עשית לי ליצ', זימונים, אבן שחורה וקדושה, כזה בקטנה.. אין לי מה לפרט זמן כו קטן של עזרה, רק 6 שעות של עזרה. קיצר, סתם חפרתי, לא מעניין.