סכמ"ש....?

Guid

New member
../images/Emo41.gif סכמ"ש....? ../images/Emo41.gif

תצחקו, אבל עדיין לא עשינו עדכון לסכמ"ש.
אז הנה לכם הסכמ"ש הישן והוותיק שלנו, עד שנוציא לאור את הגרסה המחודשת שלו..
-------------
השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה: - הדבר שהכי הצחיק אותי: - הרגשתי טוב עם עצמי כי: - הפדיחה השבועית שלי: - השיר שעדיין מתנגן לי בראש: - הספר הכי טוב שקראתי: - הסרט (או סדרה) הכי טוב שראיתי: - הדבר הכי טעים שאכלתי: - התחדשתי ב: - הדבר שהכי הפתיע אותי: - התאכזבתי בגלל: - התעצבנתי בגלל: - בכיתי בגלל: - ציטוט כלשהו שמתאר את מה שהרגשתי: - הדבר הכי מיוחד שקרה לי: - האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: - רציתי להגיד תודה ל: - משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא:
השבוע במשחק: - היום הכי כיפי: - באיזו רמה אני היום: - כמה רמות עליתי: - הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): - המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: - הפרטי הכי כייפית שהייתה לי: - מכרתי: - קניתי: - מצאתי: תחזית לשבוע הבא: - אעלה לרמה: - אסיים את הקווסטים: - אתחדש ב: - שונות:
לסיום, רציתי להגיד לכולם ש:
מי שרוצה להוסיף תמונה, מוזמן.

yonVata

New member
סכמ"ש בסימן פדיחות!

טוב אז הייתי צריך ללחוץ על עידן שיפתח סכמ"ש, אבל אם כבר אז לפחות נתעד את רצף הפדיחות שאני זוכר שעשיתי
------------------------------------------------------------------------------ השבוע בחיים:
- היום הכי כיפי היה: חמישי לדעתי... יצאתי עם חבר לאיזה סיבוב פאבים קצרצר והיה מממש ממממממש משעשע!
- הדבר שהכי הצחיק אותי: קטע מהסרט "רשת חברתית"
- הרגשתי טוב עם עצמי כי: דברתי עם חברים שעדין בצבא
- הפדיחה השבועית שלי: וואו היו כלכך הרבה... הנה כמה שאני זוכר: 1. אני מתקשר לגלית ושואל אותה אם גם לה הג'נסיס לא עובד, היא אומרת שהכל בסדר, ושזה רק אצלי, אחרי 20 דק' אני מגלה שבכלל אין לי SP בג'נסיס. 2. אחרי ששמתי SP בג'נסיס אני מגלה שהוא עדין לא עובד... הולך לחקור את הבעיה ומגלה ש.... כמובן, לחצתי על הסקיל של ההחייאה במקום של הג'נסיס... 3. שבוע שלם אני רודף אחרי הBB20 אצל הMTD רק בשביל לגלות היום ש... זה נופל בכלל מMSD!!!!
- השיר שעדיין מתנגן לי בראש: כרגע הראש שלי ריק...
- הספר הכי טוב שקראתי: רציתי לקרוא עוד קצת מה"Bro's Cods" - אבל לא הספקתי
- הסרט (או סדרה) הכי טוב שראיתי: "רשת חברתית" - סרט חזק!
- הדבר הכי טעים שאכלתי: בערך כל דבר השבוע - הייתה מצוקת אוכל בבית עד היום
- התחדשתי ב: אוכל במקרר!....
- הדבר שהכי הפתיע אותי: לא היה סכמ"ש עד היום?
- התאכזבתי בגלל: שטויות...
- התעצבנתי בגלל: אותן השטויות...
- בכיתי בגלל: עד פה....
- ציטוט כלשהו שמתאר את מה שהרגשתי: "את לא שווה אפילו יריקה, אבל בגלל שאני ידוע כבנאדם נדיב... אז הנה: חחחח....טפו!....."
- הדבר הכי מיוחד שקרה לי: הלכתי פעמים לזאקום, ופעמיים נפטרתי בטרם עת בגלל לאגים
- האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: סיו, ואל, עידן ואסף, וניר שמשעשע אותי בעבודה
- רציתי להגיד תודה ל: סיו כמובן
- משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: שיהיה שבוע קל על כוחותינו....! השבוע במשחק:
- היום הכי כיפי: האמת שהיה דיי שואתי עם החיפושי BB 20 האלה..
- באיזו רמה אני היום: 129 וחצי
- כמה רמות עליתי: 1 וחצי
- הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): של פאפ, כי זה היחיד שעשיתי....
- המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: הרגתי רק MTD, וקצת דוגו'...
- הפרטי הכי כייפית שהייתה לי: הפארטי עם אסף, ניר ואנה בפיקיו שלעולם לא אזכור את שמו...
- מכרתי: מחפצי פוטנציאל חסרי משמשעות
- קניתי: עגילי פוטנציאל שהתבררו כחסרי משמעות
- מצאתי: חרא בלבן... תחזית לשבוע הבא:
- אעלה לרמה: יש מצב ש130....
- אסיים את הקווסטים: אם יהיה לי חשק
- אתחדש ב: BB20? האומנם?
- שונות: Waka-Wakaka - שבוע טוב לכולם! לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: סיו אני שמח שהחתולה שלך בריאה ושלמה

Hasselblad

New member
שבוע קשה ../images/Emo178.gif

השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה: אתמול בלילה כשהוטרינרים התקשרו להגיד שהניתוח של החתולה עבר בהצלחה! - הדבר שהכי הצחיק אותי: לא ממש זוכרת שצחקתי השבוע... - הרגשתי טוב עם עצמי כי: תאמת לא הרגשתי משהו כי הייתי חולה... אבל בגדול הרגשתי טוב עם העובדה שממש התעקשתי שמשהו לא בסדר עם החתולה ואכן צדקתי. - הפדיחה השבועית שלי: בטוח היו.. הייתי כל כך
השבוע שאני בכלל לא זוכרת. - השיר שעדיין מתנגן לי בראש: "מאיה" של שלום חנוך. - הספר הכי טוב שקראתי: לא קראתי. - הסרט (או סדרה) הכי טוב שראיתי: סתם מה שהיה בטלויזיה. - הדבר הכי טעים שאכלתי: מרק של אמא והמון תה. - התחדשתי ב: חתולה בריאה זה נחשב? - הדבר שהכי הפתיע אותי: המאמצים המדהים של הוטרינרים שלי לעזור לחתולה וכמובן לעזור לי במחיר. - התאכזבתי בגלל: להיות חולה דווקא השבוע היה באסה. - התעצבנתי בגלל: שטויות... - בכיתי בגלל: כשהבאתי את החתולה בבוקר לוטרינרים ואכן גילו שיש לה בעיה רצינית ושהיא צריכה ניתוח... השארתי אותה שם ובכיתי כל הדרך הביתה באוטו... - ציטוט כלשהו שמתאר את מה שהרגשתי: - הדבר הכי מיוחד שקרה לי: החתולה שחזרה לעצמה כל כך מהר. - האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע:ואוו הרבה.. יעלי, יון, אמא, איריס, גלית ושני הוטרינרים המדהימים... וכמובן החבר הכי תומך בעולם. - רציתי להגיד תודה ל: לשני הוטרינרים שלי
- משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: שאני ארגיש טוב כי יש לי הרבה עבודה F3 השבוע במשחק: - היום הכי כיפי: הממ היו כמה... אבל אני אבחר את אתמול שהלכתי לזאקום עם רועי ואסף. - באיזו רמה אני היום: 167... אבל לפחות 93% - כמה רמות עליתי: עדיין לא אבל בקרוב. - הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): ToT..... - המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: זאקום באלרוג וסקאר+טגרה - הפרטי הכי כייפית שהייתה לי: היו מלא וכולם היו כייפיות! - מכרתי: אני אפילו לא פותחת חנות... עד שנקסון לא יסדרו לי את הבעיה שיש לי עם הדמות הראשית בקאש שופ אני לא פותחת חנות... - קניתי: כלום. - מצאתי: דרופים בבוסים. תחזית לשבוע הבא: - אעלה לרמה: 177 בטוח מקווה שכבר מחר אם יהיה לי זמן - אסיים את הקווסטים: ToT לא נשאר לי עוד הרבה אם אני לא טועה נשארו לי רק שתי מפות ולייקה. - אתחדש ב: אפשרות להכנס לקאש שופ עם הדמות הראשית (הלוואי
) - שונות: לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: סורי שהשבוע לא הכי הייתי פה... גם הייתי חולה וגם החתולה הקטנה הייתה בצרות וכל הזמן הראש שלי היה עסוק בה... מי שרוצה להוסיף תמונה, מוזמן.

Hasselblad

New member
יופי רק עכשיו נפל האסימון....

אם סמדר לא הייתה אומרת כלום בחיים לא הייתי שמה לב.

Macbook

New member
../images/Emo4.gif רק עכשיו קראתי את כל ההמשך

מקווה שאת והחתולה בסדר עכשיו...

מ י ל ר

New member
אני שמח שהחתולה שלך עברה את הניתוח בהצלחה!

ואני חייב לציין שפשוט צחקתי מהמשפט: - התחדשתי ב: חתולה בריאה זה נחשב?

Guid

New member
אני שמח לשמוע שעכשיו הכל בסדר...

לא חשבתי שזה יגיע למצב של ניתוח, אבל העיקר שהסתדר...

Hasselblad

New member
גם אני לא חשבתי

אבל החתולה חשבה אחרת... כל הסרעפת שלה הייתה קרועה וזה גרם לכל הקיבה ומערכת העיקול להכנס לה לבית חזה... בגלל זה היא בקושי נשמה וכל הזמן הקיאה. הניתוח נחשב לניתוח קשה לחתולים... העיקר שהיא שרדה ועכשיו יושבת לי על הרגליים מתפנקת. היא הכי מרוצה מהפאצ' הזה כי יש לי הרבה זמן לפנק אותה...

../images/Emo24.gif

אני לא מצליחה להבין אם את עולה ל ל 167 או 177. כתוב בשני מקומות שונה... בכל מקרה מזל טוב. ו
לשבוע הבא יותר טוב.

Hasselblad

New member
אוף אני כזאת גרועה...

ועכשיו הבנתי שרועי צחק עלי... כן כן אני אעלה היום ל 168 בכלל.... לא יודעת מאיפה הבאתי את ה-177... נווו שבוע קשה כבר אמרתי?

מ י ל ר

New member
מסכמש?

השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה: היה דווקא הרבה, אבל אני אבחר ביום שהלכתי לראות את ג'קאסס 3D בסינימה עם חברים - הדבר שהכי הצחיק אותי: קטע בג'קאסס, שתולשים לממישהו את השן XD - הרגשתי טוב עם עצמי כי: לא כול כך, אני לא עובד וסתם רקוב 0: - הפדיחה השבועית שלי: אני לא עושה פאדיחות (כן בטח) - השיר שעדיין מתנגן לי בראש: שיר באנגלית כול שהוא, אני לא זוכר את השם :/ - הספר הכי טוב שקראתי: ספר? - הסרט (או סדרה) הכי טוב שראיתי אממ, ג'קאסס? זה היחידי שראיתי השבוע.: - הדבר הכי טעים שאכלתי: סתם אורז עם שניצל (ממש טעים) שאמא שלי הכינה - התחדשתי ב: FAIL - הדבר שהכי הפתיע אותי --: - התאכזבתי בגלל: חבר שנעלב ממני, ממשהו שלא היה בכלל אמור להעליב - התעצבנתי בגלל: גם בגלל החבר - בכיתי בגלל: בנים אינם בוכים :( - ציטוט כלשהו שמתאר את מה שהרגשתי: לא חזק בציטוטים - הדבר הכי מיוחד שקרה לי: :| - האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: אנשים מהמיפיל ומהפורום, יתואר במהשך - רציתי להגיד תודה ל: אנשים מהמיפיל ומהפורום, יתואר במהשך - משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: מי יודע, אולי אני אמצא עבודה? אולי לא? 0: השבוע במשחק: - היום הכי כיפי: היו 2 ימים מאוד כיפים, שהלכתי עים סיוון רועי להרוג את זאקום, וגם היום שהייתי עם עידן והעלנו את האססין שלי לרמיט! - באיזו רמה אני היום: קוסם 148 / אססין 70 - כמה רמות עליתי: קוסם 1 / אססין 3\ או 4, מי יודע :| - הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): עשיתי כמה קווסטים עם ליאת באומגה סקטור, ועשיתי כמה קווסטים בלודי סתם הפצועים, לבסוף סיימתי להרוג 999 במפה השנייה של TOT, ומ-97% עליתי ל-0.10%! זה העלה אותי רמה :) - המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: שום מפלצת, אני ממש סובל שאני מחפש BB20 ו-MW20 - הפרטי הכי כייפית שהייתה לי: היה מלא, היה עם סיוון ורועי, היה עם עידן היום, היה עם ליאת וניר, היה עם ניר ובתאל,אני ניר הלכנו לגריפי למות אצלו, לא יודע, היה מלא, היה תענוג! - מכרתי: את האלמנט סטאף באותו מחיר שקניתי, ניצלתי את זה שעדיין לא יודעים שהאלמנט לא עובד, ומכרתי עוד מלא דברים, מ-מרושש ניהיה סבבה במזוס שלי :) - קניתי: אבני זימון מה-NPC באלנט, גם של קוסמים וגם הרגילים, את הרוב מכרתי ב-8K. - מצאתי: מלא דרופים, ואת רובם מכרתי, איזה כיך לדעת שגרזן PALM ARM של רמה 90 נמכר ב-900K :) תחזית לשבוע הבא: - אעלה לרמה: 71 עם האססין - אסיים את הקווסטים: לא.. דיי קרווסטים מעיקים - אתחדש ב: אני לא אשקר, אני פשוט מת, אבל מת!!!!! לחזיר המשודרג של רמה 120, אני לא יכול לעמות בפיתוי ומישהו צריך לעצור אותי!!!! - שונות: פה אני רוצה קצת לפרט בזמן האחרון אני קצת מופתע מהעזרה הענקית של אנשים פה בפורום אם זה רגב שעוזר לי ומסביר לי על האססין, וגם מביא לי ציוד הוא לא משתמש בו אם זה טל שגם עזר לי עם מישהו קטן ויקר במיוחד לאססין :) אם זאת סיוון שקוראת לי לבוסים, שהיא קראה לי לסקאר וצ'נאל 13 היה תפוס, היא עיקבה את הפארטי איזה 20 דקות לא לעבור לצ'נאל 10 שהיה ריק, רק בשבילי! לבסוף התחילו ממש להתעצבן ואז לא היה ברירה לעבור לצ'נאל 10 (ואני לא יכול את הזוגיים) וגם כמובן קראה לי לזאקום, שמאוד נהנתי, וגם הביאה לי קסדה במתנה, ופשוט אין לי איך להחזיר לך, אין לי איך להחזיר לך את הטובות האלה, אז אני פשוט אגיד פה תודה לך ותודה ענקית! [ולא אני לא מתחנף] אם זה גם ליאת שהייתה איתי בשיחה של איזה שעתיים במסנג'ר [מיקרופון/רמקול] והסבירה לי במדויק מה לעשות בקווסט הארוך של ה-NPC קוסם שבאל-נט, בשביל שאני אוכל לקנות אבני זימון, מסתבר שהוא מוכר את השיקוי שמסיר קללות, דבר שמאוד עזר לי שהלכנו לזאקום. ועוד אנשים שפה ושם עוזרים לי, שפשוט תענוג להיות פה בפורום ובגילד.. אה, ועידן, העיקר בהתחלה אמרתי לך שזה סתם משחק מצוייר ודפוק, אה? חח, זה היה מצחיק אז בעבודה שאמרת לי על המשחק.. אגב, עידן לא ממש עזר לי היום, העיקר אני מבקש ממנו עזרה והוא פשוט מתעלם, ממש תודה עידן! רק הייתה איתי 6 שעות (אה, לאלאלא, שעתיים?) בסקייפ, עשית לי ליצ', זימונים, אבן שחורה וקדושה, כזה בקטנה.. אין לי מה לפרט זמן כו קטן של עזרה, רק 6 שעות של עזרה. קיצר, סתם חפרתי, לא מעניין.

למעלה