../images/Emo209.gifמסכמת~ ../images/Emo9.gif
השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה: אתמול, לייק דע
- הדבר שהכי הצחיק אותי: הוידיאו שקאסט (קבוצת אנשים שמתחפשים לדמויות מאותה סדרה) אחד צילם... ברגע שהם יעלו ליוטיוב אשים את הקישור פה

וגם הלייב אקשן שהיה, ובכללי המוןהמוןהמון קטעים
- הרגשתי טוב עם עצמי כי: הייתי בכנס עם עוד הרבה אנשים מוזרים כמוני! D: שם אפשר לעשות מה שבאלך ואף אחד לא יסתכל עלייך מוזר, אלא יצטרף אלייך!
- הפדיחה השבועית שלי: שהיו כמה פעמים שהייתי בטוחה שקוספליירים מסוימים הם בן, אבל אלו היו בנות שהצליחו להשטיח טוב את החזה שלהן XD או שלא היה להן, מי יודע P:
- השיר שעדיין מתנגן לי בראש: שיר הפתיחה השני של סול איטר, בגלל הלייב אקשן
http://www.youtube.com/watch?v=RgU4D9UxbrU - הספר הכי טוב שקראתי:לא קראתי כלכך השבוע, ואני מניחה שמנגות זה לא נחשב XD
- הסרט (או סדרה) הכי טוב שראיתי: ונילה סקיי
- הדבר הכי טעים שאכלתי: הנקנקיה בלחמניה אתמול בכנס
- הדבר שהכי הפתיע אותי: ציפיתי שקאסט אחד יגיע למקום ראשון בתחרות (כולם ציפו, כי הם היו מדהימים והכינו וידיאו מעולה) אבל בסוף ניצח אותם קאסט פחות טוב לדעתי \:
- התאכזבתי בגלל: לא היה כלכך
- התעצבנתי בגלל: האוטובוסים ><"
- בכיתי בגלל:לא בכיתי
- ציטוט כלשהו שמתאר את מה שהרגשתי: "אקסקאליבר! אקסקאליבר!" או "אין עוגיות בצד האפל, אכלתי את כולן"
- הדבר הכי מיוחד שקרה לי: הכנס באמת היה מיוחד, למרות שזה הכנס השני שלי [: וגם שהכרתי אנשים וזה
- האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: דהצ'אן, נהנה, ולב P:
- רציתי להגיד תודה ל: מארגני הכנס D:
- משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: שאוכל למצוא דרך טובה לחזור לפנימייה, ולא באוטובוס
השבוע במשחק: ווא, הכנס מחק לי את הזיכרון לגמרי כי אני מרגישה כאילו עבר מלאאא זמן XD אז אינלי הרבה מה לענות כרגע
- היום הכי כיפי: - באיזו רמה אני היום: 45
- כמה רמות עליתי: נראהלי 3 או 4
- הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): - המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: - הפרטי הכי כייפית שהייתה לי: מדי פעם היו לי פארטי ממש כיפיים במו לאנג
- מכרתי: נעליים עד כמה שאני זוכרת.. אולי עוד משו אבל שכחתי
- קניתי: - מצאתי: תחזית לשבוע הבא: - אעלה לרמה: 46
- אסיים את הקווסטים: - אתחדש ב: - שונות: לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: ואו, יום אחד לא הייתי כאן וכבר הפורום מוצף XD ותמונה של הפיגר שקניתי
ותתמודדו עם האיכות הגרועה P: