סכמ"ש!!

• פותח הנושא Guid
  • פורסם בתאריך

ווינגז

New member
אתה יכול להעלות תמונות בלי קשר ../images/Emo13.gif

לשרשור האוף טופיק או משהו, או אפילו לפה.

../images/Emo209.gifמסכמת~ ../images/Emo9.gif

השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה: אתמול, לייק דע - הדבר שהכי הצחיק אותי: הוידיאו שקאסט (קבוצת אנשים שמתחפשים לדמויות מאותה סדרה) אחד צילם... ברגע שהם יעלו ליוטיוב אשים את הקישור פה :) וגם הלייב אקשן שהיה, ובכללי המוןהמוןהמון קטעים - הרגשתי טוב עם עצמי כי: הייתי בכנס עם עוד הרבה אנשים מוזרים כמוני! D: שם אפשר לעשות מה שבאלך ואף אחד לא יסתכל עלייך מוזר, אלא יצטרף אלייך! - הפדיחה השבועית שלי: שהיו כמה פעמים שהייתי בטוחה שקוספליירים מסוימים הם בן, אבל אלו היו בנות שהצליחו להשטיח טוב את החזה שלהן XD או שלא היה להן, מי יודע P: - השיר שעדיין מתנגן לי בראש: שיר הפתיחה השני של סול איטר, בגלל הלייב אקשן http://www.youtube.com/watch?v=RgU4D9UxbrU - הספר הכי טוב שקראתי:לא קראתי כלכך השבוע, ואני מניחה שמנגות זה לא נחשב XD - הסרט (או סדרה) הכי טוב שראיתי: ונילה סקיי - הדבר הכי טעים שאכלתי: הנקנקיה בלחמניה אתמול בכנס - הדבר שהכי הפתיע אותי: ציפיתי שקאסט אחד יגיע למקום ראשון בתחרות (כולם ציפו, כי הם היו מדהימים והכינו וידיאו מעולה) אבל בסוף ניצח אותם קאסט פחות טוב לדעתי \: - התאכזבתי בגלל: לא היה כלכך - התעצבנתי בגלל: האוטובוסים ><" - בכיתי בגלל:לא בכיתי - ציטוט כלשהו שמתאר את מה שהרגשתי: "אקסקאליבר! אקסקאליבר!" או "אין עוגיות בצד האפל, אכלתי את כולן" - הדבר הכי מיוחד שקרה לי: הכנס באמת היה מיוחד, למרות שזה הכנס השני שלי [: וגם שהכרתי אנשים וזה - האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: דהצ'אן, נהנה, ולב P: - רציתי להגיד תודה ל: מארגני הכנס D: - משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: שאוכל למצוא דרך טובה לחזור לפנימייה, ולא באוטובוס השבוע במשחק: ווא, הכנס מחק לי את הזיכרון לגמרי כי אני מרגישה כאילו עבר מלאאא זמן XD אז אינלי הרבה מה לענות כרגע - היום הכי כיפי: - באיזו רמה אני היום: 45 - כמה רמות עליתי: נראהלי 3 או 4 - הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): - המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: - הפרטי הכי כייפית שהייתה לי: מדי פעם היו לי פארטי ממש כיפיים במו לאנג - מכרתי: נעליים עד כמה שאני זוכרת.. אולי עוד משו אבל שכחתי - קניתי: - מצאתי: תחזית לשבוע הבא: - אעלה לרמה: 46 - אסיים את הקווסטים: - אתחדש ב: - שונות: לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: ואו, יום אחד לא הייתי כאן וכבר הפורום מוצף XD ותמונה של הפיגר שקניתי
ותתמודדו עם האיכות הגרועה P:

Guid

New member
גם אני רציתי להיות בכנס! :`(

אבל במקום זה עזרתי ללקוחות פלאפון המסכנים שנהרס להם המודם הסלולרי או שנתקע להם הGPS... אוף עם העבודה! /tapuzforum/images/Emo10.gif

../images/Emo209.gifלא חושבת

בד"כ אין כנסים בסוכות, והשנה בכלל שאין סיכוי כי אין זמן לארגן XD הבא בחנוכה, ואז פורים ואולי פסח בטח יהיו מפגשי קהילות וזה P:

../images/Emo209.gifיכול להיות שאת מתכוונת לאייקון

למרות שאינלי שום מידע עליו... XD

ווינגז

New member
נראה לי, כן ../images/Emo12.gif

וכשחושבים על זה, זה באמת לא מנגה-אנימה-אי

לבנדר א

New member
לא ממש

אבל בגלל שיתוף הפעולה של אמ"אי עם האגודה, ובאופן כללי המון חפיפה של הקהילות, אז כן יש כל מני אירועים וכזה שקשורים גם למנגה ולאנימה. האמת היא שהשנה אני די מאוכזבת מהתוכניה...

למעלה