סכמ"ש!!

• פותח הנושא Guid
  • פורסם בתאריך

Guid

New member
../images/Emo41.gifסכמ"ש!!../images/Emo41.gif

השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה: - הדבר שהכי הצחיק אותי: - הרגשתי טוב עם עצמי כי: - הפדיחה השבועית שלי: - השיר שעדיין מתנגן לי בראש: - הספר הכי טוב שקראתי: - הסרט (או סדרה) הכי טוב שראיתי: - הדבר הכי טעים שאכלתי: - הדבר שהכי הפתיע אותי: - התאכזבתי בגלל: - התעצבנתי בגלל: - בכיתי בגלל: - ציטוט כלשהו שמתאר את מה שהרגשתי: - הדבר הכי מיוחד שקרה לי: - האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: - רציתי להגיד תודה ל: - משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא:
השבוע במשחק: - היום הכי כיפי: - באיזו רמה אני היום: - כמה רמות עליתי: - הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): - המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: - הפרטי הכי כייפית שהייתה לי: - מכרתי: - קניתי: - מצאתי: תחזית לשבוע הבא: - אעלה לרמה: - אסיים את הקווסטים: - אתחדש ב: - שונות:
לסיום, רציתי להגיד לכולם ש:
מי שרוצה להוסיף תמונה, מוזמן~

סופ"ש נהדר../images/Emo27.gif

השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה:שבת
- הדבר שהכי הצחיק אותי:אנשים בעבודה
- הרגשתי טוב עם עצמי כי:
- הפדיחה השבועית שלי:
- השיר שעדיין מתנגן לי בראש:
- הספר הכי טוב שקראתי:
- הסרט (או סדרה) הכי טוב שראיתי:היה צריך לעביר שעות מתות בעבודה אז ראיתי מעודדות צמודות עם חברה בעבודה
- הדבר הכי טעים שאכלתי:לביבות קישואים של אימא
- הדבר שהכי הפתיע אותי:הפתעה טובה
- התאכזבתי בגלל:
- התעצבנתי בגלל:
- בכיתי בגלל:
- ציטוט כלשהו שמתאר את מה שהרגשתי:
- הדבר הכי מיוחד שקרה לי:
- האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע:נירו ונעמונת
- רציתי להגיד תודה ל:כנ"ל
- משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא:שיהיה שבוע טובבבבבב ומהנה
השבוע במשחק: - היום הכי כיפי:
כי לא ממש שיחקתי תודות לעבודה
- באיזו רמה אני היום:82
- כמה רמות עליתי:0 - הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי):0 - המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג:
- הפרטי הכי כייפית שהייתה לי:
- מכרתי:דברים בחנות - קניתי:מזכיר לי שאני עדיין צריכה לחפש גלימה סגולה מתישהו... - מצאתי:חפצי פוטנציאל לא מועילים?! תחזית לשבוע הבא: - אעלה לרמה:84?! - אסיים את הקווסטים:
- אתחדש ב:עגילים.. מטה.. מתישהו
- שונות:
סופ"ש נהדר

yonVata

New member
כבר הייתי בטוח ששכחת ../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif

השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה: אני מניח שהשינה שדפקתי יום אחרי שעבדתי 12 שע'? - הדבר שהכי הצחיק אותי: הפדיחות של אנשים כאן בפורום! - הרגשתי טוב עם עצמי כי: כמה אנשים שדיברתי איתם השבוע עשו לי טוב על הלב! - הפדיחה השבועית שלי: ת'אמת שלא זכורה לי פדיחה אישית, מישהו זוכר? - השיר שעדיין מתנגן לי בראש: ריק מוחלט - הספר הכי טוב שקראתי: מדריכים של מייפל סטורי למיליון ואחדדברים - הסרט (או סדרה) הכי טוב שראיתי: עדין איש משפחה, אבל לצערי הקץ קרב... - הדבר הכי טעים שאכלתי: אוכל סיני שאבא ואישתו הכינו לכבוד היומולדת של אחותי
- הדבר שהכי הפתיע אותי: שסיו שולחת לי הודעת SMS "אתה חייב להכנס לפורום לראות!" - בשביל לגרום לי לגלות שהיא חסמה אותי
- התאכזבתי בגלל: לא נראה לי שהיה משהו מטורף - התעצבנתי בגלל: שכל ההודעות בפורום היו מסומנות כלא נקראו ביוזר השני, והמנהלות שלו סרבו לשחרר אותי
- בכיתי בגלל: לא להגזים... אולי רק מצחוק... - ציטוט כלשהו שמתאר את מה שהרגשתי: שומדבר מיוחד שעולה לי בראש - הדבר הכי מיוחד שקרה לי: נגמר השבוע! :-O - האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: ואל, סיו, גלית (
) ונירצ'וק שהציל אותי משיעמום תהומי בעבודה! - רציתי להגיד תודה ל: גלית! ולסיו לא, כי היא הייתה מרושעת היום
- משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: גם אם יהיה בדיוק כמו השבוע (בלי ה12 שע' עבודה רצוף) מבחינתי זה בסדר... השבוע במשחק: - היום הכי כיפי: היום אני מניח? - באיזו רמה אני היום: 104 ו60% - כמה רמות עליתי: נדמה לי ש3 אולי 4.... - הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): התחלתי את החייזרים, אבל אז ישר התייאשתי... - המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: רק גלפורה
- הפרטי הכי כייפית שהייתה לי: עם ליאור, אין, ממש צמד חמד
למרות שגם הפארטי היום עם אסף הייתה מגניבה, ועפו לי אחוזים עד שהתנתק לי המשחק!... - מכרתי: מלא שטויות - קניתי: אוברול עם 3% אינט ב16 מיל - מצאתי: שטויות תחזית לשבוע הבא: - אעלה לרמה: 110? - אסיים את הקווסטים: לא חושב שזה יקרה... - אתחדש ב: סביר ששומדבר מיוחד... - שונות: לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: שיהיה סופש מצויין! מי שרוצה להוסיף תמונה, מוזמן~ לקחנו חתול חדש, אבל קצת קשה לצלם אותו כי הוא גור קופצני, אז בהזדמנות אני אעלה לפה תמונה

ווינגז

New member
אווו, מזל טוב על הגור

בן כמה הוא? לקחתם מעמותה או מהרחוב? איך הוא מסתגל אליכם ואתם אליו? ויאללה, תעבדו על לצלם אותו

yonVata

New member
סורי, רק עכשיו ראיתי...

אז ככה: לקחנו פח-תול (חתול מהרחוב...), הוטרינר חושב שהוא בערך בן 4 חודשים, הוא לא לגמרי מסתגל לבית עדין, ובעיקר רב עם שאר החתולים
מה שבד"כ נגמר בזה שהם הולכים מכות עד שאני או ואל מפרידים בניהם... אני אעלה בסכמש הקרוב תמונות, ואל צלמה כמה מוצלחות

ווינגז

New member
I believe in peace, Bitch

השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה: וואו, היה שבוע ממש ממש מוצלח. נראה לי שנל וללי באו בהפתעה בראשון ושימחו אותי ממש, ואז בת דודה שלי באה עם שלוש מהבנות שלה בשני ונשארה פה עד אתמול, כיף.
- הדבר שהכי הצחיק אותי: הבת הקטנה של בת דודה שלי, עם "אני לא רוצה מלון, אני רוצה מלון!!!" ועוד מיליון דברים, אין כמו ילדים קטנים. אה, וגם השיחה הקצרה עם עידן אתמול, אבל אני אתן לו לספר.
כמובן כמובן - אי אפשר שלא להזכיר את החסימה המעולה של יון, ובכלל - את כל מה שהלך פה בפורום בימים האחרונים.
- הרגשתי טוב עם עצמי כי: הייתי פעילה השבוע. - הפדיחה השבועית שלי: לפרסם שרשור נושא בפורום שהוא לא הפורום הזה, ועוד באחד הכי מביך שאפשר.
- השיר שעדיין מתנגן לי בראש: Strange - Tori Amos - הספר הכי טוב שקראתי: עדיין קוראת את "נערות שנחאי" של ליסה לי, אבל ממש לקראת סיום. - הסרט (או סדרה) הכי טוב שראיתי: צפיתי במשהו? יש סיכוי שהטלוויזיה הייתה רק על הופ כל השבוע. - הדבר הכי טעים שאכלתי: סלטעים (שאצלי זה שם קוד לסלט ירקות חם). - הדבר שהכי הפתיע אותי: בת דודה שלי באה לביקור קצר עם הילדות ובסוף נשארה שלושה ימים (שני לילות
). - התאכזבתי בגלל: הדברים הרגילים. - התעצבנתי בגלל: אחותי ושאר ירקות
- בכיתי בגלל: לא בכיתי - ציטוט כלשהו שמתאר את מה שהרגשתי:
Bravely I look further than I see Knowing things I know I cannot be, not now I'm so aware of where I am, but I don't know where that is And there's something right in front of me and I Touch the fingers of my hand And I wonder if it's me Holding on and on to Theories of prosperity Someone who can promise me I believe in me Believe - K's Choice
- הדבר הכי מיוחד שקרה לי: לראות את בת דודה שלי. להיום בים.
- האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: סיוי, יעלי, נללי, עירית והילדות. - רציתי להגיד תודה ל: כולכם, קרעתם אותי מצחוק כל השבוע. - משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: לא אדחה דברים חשובים למחרכך.
לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: המצב של הפורום ממש, ממש משמח אותי, אני אוהבת את כולכם
מי שרוצה להוסיף תמונה, מוזמן~ הכלב הגדול (הגולדן) משמאל הוא צומי, הכלבה (המשונה
) מימין היא דובי.
ללכת לים בחבורה של שבעה אנשים ושני כלבים זה חתיכת מבצע.

Annnnnn15

New member
אוי Tori Amos זמרת מדהימה ../images/Emo13.gif

אני כ''כ אוהבת את השירים שלה והכלבים כאלו מתוקים!!

ווינגז

New member
היא מעולה ../images/Emo45.gif

אם כי לקח לי המון זמן "להצליח" להתחבר אליה, הטקסטים והלחנים שלה מאוד קשים. תודה! הם יודעים את זה
לב|

Annnnnn15

New member
לפעמים

דווקא בגלל זה אני מוצאת את עצמי מתחברת לשירים שלה
אבל גם בלי קשר לטקסטים אני אוהבת את השירים שלה

Annnnnn15

New member
סכמ''ש ../images/Emo176.gif../images/Emo13.gif

ושאלה לפני זה- שאני בטוחה שלא קשורה אבל.... אפשר להחליף שם משתמש? ואם כן איך
הכוונה היא לשם שמופיע כשאני רושמת תגובות
לחצתי על החלפת שם וזה לא עושה כלום
ולסכמ''ש- השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה: אתמול
- הדבר שהכי הצחיק אותי: אתמול צחקתי בלי סוף, ובכללי כל מה שהולך פה בפורום מצחיק בטירוף
- הרגשתי טוב עם עצמי כי: משהו שהיה ביום רביעי, ותגובה של מישהי שגרמה לי להרגיש ממש טוב
- הפדיחה השבועית שלי: לא יודעת, אולי במשחק ידיד שלי אמר לי שאצלו הטמפרטורה 100 ומשהו, ומן הסתם זה לא במעלות, ואני כמובן יישר קפצתי 'מה?? אצלנו 30!!' XDDDD - השיר שעדיין מתנגן לי בראש: עדיין te amo של ריהנה
ו- AFI - Silver And Cold ו- Greenday - Boulevard Of Broken Dreams לסירוגין - הספר הכי טוב שקראתי: קוראת עכשיו את מולד הירח
- הסרט (או סדרה) הכי טוב שראיתי: ראיתי כמה, אבל הכי טובים הם- 'Wir Kinder vom Bahnhof Zoo' שהמון זמן רציתי לראות, וזה היה ממש עצוב ויפה, ו'פוצ'יני למתחילים' שהיה בטלוויזיה והוא ממש חמוד
- הדבר הכי טעים שאכלתי: אבטייייח
- הדבר שהכי הפתיע אותי: אני עצמי :p - התאכזבתי בגלל:
- התעצבנתי בגלל: מישהי מאווווווווווד מעצבנת
- בכיתי בגלל:
- ציטוט כלשהו שמתאר את מה שהרגשתי: I'll keep you locked in my head Until we meet again סתם משיר, אבל אוף
- הדבר הכי מיוחד שקרה לי:
- האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: חברה שלי
- רציתי להגיד תודה ל: מישהי שמאוד עוזרת לי לפעמים
- משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: שפשוט יהיה שבוע טוב כמו השבוע השבוע במשחק: - היום הכי כיפי: האמת כל הימים שבהם שיחקתי היו כיפיים
- באיזו רמה אני היום: 74
- כמה רמות עליתי: 1 או 2, לא זוכרת - הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): שצריך לאסוף 300 שיקוייים של Mr Achnor -________- - המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: שכחתי איך קוראים לה, מפלצת סגולה בNLC בהאנט האוס - הפרטי הכי כייפית שהייתה לי: בהאנטד האוס ובמגטיה עם הליידר והג'וניור שלי שהם אגב אותו האחד :p - מכרתי: אף אחד לא רוצה לקנות ממני
- קניתי: שיקויים? - מצאתי: clew חמודה והמון בגדים נוביים
תחזית לשבוע הבא: - אעלה לרמה: 75:) - אסיים את הקווסטים: שום קווסטים!:mad:#$ - אתחדש ב: כסף! - שונות: לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: ארתור כזה חמוד 3> ושיהיה שבוע מעולה

ווינגז

New member
לא, אין אפשרות למחוק את הכינוי הנוכחי

רק לפתוח כינוי חדש (בנוסף לזה הנוכחי) ולהפסיק להשתמש בזה שאת לא רוצה לכתוב בו יותר. הכוונה ב"החלפת שם משתמש" היא שתפוז נותנים לך אפשרות להתחבר לכינוי קיים אחר, לא לשנות את הנוכחי.

אביבXD

New member
מסכמ"שXD

השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה:שלשום ראיתי זוהי סדוםP: - הדבר שהכי הצחיק אותי:זוהי סדום?! - הרגשתי טוב עם עצמי כי:אזיה מישו ביקש ממני כסף אז הבאתי לו Kמאה :D - הפדיחה השבועית שלי:חשבתי שהיה פאטצ' והיה סרבר צק:D - השיר שעדיין מתנגן לי בראש:all the right moves-one republic - הספר הכי טוב שקראתי:פרבי ג'קסון רביעי - הסרט (או סדרה) הכי טוב שראיתי:זוהי סדום.... - הדבר הכי טעים שאכלתי:פיצה
- הדבר שהכי הפתיע אותי:X - התאכזבתי בגלל:קבענו ללכת לים והתבטל - התעצבנתי בגלל:X - בכיתי בגלל:X - ציטוט כלשהו שמתאר את מה שהרגשתי:אין לי מושג... - הדבר הכי מיוחד שקרה לי:לא קרה שומדבר מיוחד.... - האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע:המשפחה שלי D: - רציתי להגיד תודה ל: - משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: השבוע במשחק: - היום הכי כיפי: - באיזו רמה אני היום:36 - כמה רמות עליתי:0-XDDDDD לא שיחקתי כמעט... - הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי):הקווסט המעצבן של החייזרים למי יש כח?! - המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג:פיטרייה כתומהD: - הפרטי הכי כייפית שהייתה לי: - מכרתי:bathrobe for men+10DEX ב1.1 מיל!!! - קניתי:גלגל כתוב ב50K - מצאתי:מישו זרק כפפה לרמה 70 לאססין והיה לי ת'FAIL של החיים!לא היה לי מקום!מזה התבאסתי הוא שוה כמה מילים לא? תחזית לשבוע הבא: - אעלה לרמה:40 - אסיים את הקווסטים:של החייזרים(אני לא מתמקד בקווסטים...) - אתחדש ב:o_O - שונות: לסיום, רציתי להגיד לכולם ש:בהצלחה בשבוע הבא:) מי שרוצה להוסיף תמונה, מוזמן~ בכיף:החתולה שלי3:

Annnnnn15

New member
אויייייי איזו חתולה מתוקה ../images/Emo67.gif

אני מאוהבת בחתולים 3:

Annnnnn15

New member
חח לא אכפת לי שהיא רעה, היא חמודה ^^

גם החתול שלי היה פסיכופט לא קטן! אבל הוא היה חמוד3:

למעלה