סכמ''ש ../images/Emo176.gif../images/Emo13.gif
ושאלה לפני זה- שאני בטוחה שלא קשורה אבל.... אפשר להחליף שם משתמש? ואם כן איך
הכוונה היא לשם שמופיע כשאני רושמת תגובות
לחצתי על החלפת שם וזה לא עושה כלום
ולסכמ''ש- השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה: אתמול
- הדבר שהכי הצחיק אותי: אתמול צחקתי בלי סוף, ובכללי כל מה שהולך פה בפורום מצחיק בטירוף
- הרגשתי טוב עם עצמי כי: משהו שהיה ביום רביעי, ותגובה של מישהי שגרמה לי להרגיש ממש טוב
- הפדיחה השבועית שלי: לא יודעת, אולי במשחק ידיד שלי אמר לי שאצלו הטמפרטורה 100 ומשהו, ומן הסתם זה לא במעלות, ואני כמובן יישר קפצתי 'מה?? אצלנו 30!!' XDDDD - השיר שעדיין מתנגן לי בראש: עדיין te amo של ריהנה
ו- AFI - Silver And Cold ו- Greenday - Boulevard Of Broken Dreams לסירוגין - הספר הכי טוב שקראתי: קוראת עכשיו את מולד הירח
- הסרט (או סדרה) הכי טוב שראיתי: ראיתי כמה, אבל הכי טובים הם- 'Wir Kinder vom Bahnhof Zoo' שהמון זמן רציתי לראות, וזה היה ממש עצוב ויפה, ו'פוצ'יני למתחילים' שהיה בטלוויזיה והוא ממש חמוד
- הדבר הכי טעים שאכלתי: אבטייייח
- הדבר שהכי הפתיע אותי: אני עצמי

- התאכזבתי בגלל:
- התעצבנתי בגלל: מישהי מאווווווווווד מעצבנת
- בכיתי בגלל:
- ציטוט כלשהו שמתאר את מה שהרגשתי: I'll keep you locked in my head Until we meet again סתם משיר, אבל אוף
- הדבר הכי מיוחד שקרה לי:
- האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: חברה שלי
- רציתי להגיד תודה ל: מישהי שמאוד עוזרת לי לפעמים
- משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: שפשוט יהיה שבוע טוב כמו השבוע השבוע במשחק: - היום הכי כיפי: האמת כל הימים שבהם שיחקתי היו כיפיים
- באיזו רמה אני היום: 74
- כמה רמות עליתי: 1 או 2, לא זוכרת - הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): שצריך לאסוף 300 שיקוייים של Mr Achnor -________- - המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: שכחתי איך קוראים לה, מפלצת סגולה בNLC בהאנט האוס - הפרטי הכי כייפית שהייתה לי: בהאנטד האוס ובמגטיה עם הליידר והג'וניור שלי שהם אגב אותו האחד

- מכרתי: אף אחד לא רוצה לקנות ממני
- קניתי: שיקויים? - מצאתי: clew חמודה והמון בגדים נוביים
תחזית לשבוע הבא: - אעלה לרמה: 75

- אסיים את הקווסטים: שום קווסטים!

#$ - אתחדש ב: כסף! - שונות: לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: ארתור כזה חמוד 3> ושיהיה שבוע מעולה