אחרי הרבה זמן שלא עשיתי אחד...
השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה: שלישי עם סיו
- הדבר שהכי הצחיק אותי: השטויות בפורום
- הרגשתי טוב עם עצמי כי: אני מתחילה לחזור לעצמי
- הפדיחה השבועית שלי: ממממ.. לא לשים לב שמדובר על סיגנוס בהודעה ולהגיד משו על עבודה רביעית
- השיר שעדיין מתנגן לי בראש: "כן את יכולה, אם רק תרצי מאוד.. כן את יכולה, תגשימי משאלות..."
- הספר הכי טוב שקראתי: "אורגת השטיחים מאיספאון" - הסרט (או סדרה) הכי טוב שראיתי: מחשבות פליליות - הדבר הכי טעים שאכלתי: ספגטי עם פירות ים - הדבר שהכי הפתיע אותי: מממ... - התאכזבתי בגלל: הבאסתי אפשר? - שכל האחיות שלי היו בחול השבוע
מזל שהשאירו את הקטנה איתי
- התעצבנתי בגלל: לא זכור לי שהתעצבנתי.. - בכיתי בגלל: לא בכיתי
- ציטוט כלשהו שמתאר את מה שהרגשתי: שים הכול בצד לא להתכחש ותדאג טוב טוב לא לפספס רק לקוות ולבנות תקוות תמיד תרוץ אחרי חלומות
- הדבר הכי מיוחד שקרה לי: כל מיני שיחות עם הילדים - האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: סיו
ויון
- רציתי להגיד תודה ל: יון
- משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: שהילדים יתחילו בית ספר ברגל ימין!! השבוע במשחק: - היום הכי כיפי: שלישי - באיזו רמה אני היום: 166 - כמה רמות עליתי: לא קרה.. - הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): אלה עם החיזרים שאסף עשה לי - המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: לא היה משו כיף - הפרטי הכי כייפית שהייתה לי: עם סיו בקטנה - מכרתי: כלום - קניתי: קובית פוטנציאל - מצאתי: שום דבר חשוב תחזית לשבוע הבא: - אעלה לרמה: האמ.. האמ.. - אסיים את הקווסטים: לא מעניין - אתחדש ב: משו עם אחוזי INT - שונות: את העגילים הצלחתי להביא שיהיו עם 3% INT
לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: כיף פה בזמן האחרון! מי שרוצה להוסיף תמונה, מוזמן~