סיכום שבוע

RaniRin

New member
תקשיבי

את חייבת לשלוח תמונות להפקה הזו של רוברטו שפירסמו פה

../images/Emo187.gif הסיכום שלי :) ../images/Emo187.gif

דוגמן השבוע:אנחל שלי :] דוגמנית השבוע:טיירה בנקס...למרות שהיא כבר לא כמו פעם הפנים שלה מושלמות לדעתי! דבר שעשה לך את השבוע:אהובי
דבר רע שקרה השבוע:לא קרה ולא קרה :) שיר השבוע:גיטרה וכינור-שלום חנוך (זה השיר הכי מושלם שיש וזה השיר שיהיה בסלואו בחתונה שלי בע"ה חחח) ועוד שיר, אל תדברי על אריק-שלומי שבן (החבר הדביק אוף כל היום אני שרה אותו :D) סרט השבוע:היום אני הולכת לזאק ומירי עושים פורנו, חחח נשמע סרט אחד המצחיקים נראה איך יהיה! בילוי השבוע:אממ היום סרט ואולי איזה בית - קפה\מסעדה עם החבר... התחדשות השבוע:שתי קפוצ'ונים מפוקס (נו הפליז הצובעיים החמים האלה שרשום פוקס...יש לי איזה 7 כאלה חחח הכי נוח!) המלצת השבוע:תירס חם תירס חם בים בם בם...חחח סתם לא דעת :) איך עבר השבוע ב-3 מילים:מושלם, מלא, אהבה תכניות לשבוע הבא:עד שבוע הבא ה' גדול !
הוסיפו את תמונת השבוע:תמונה שאהבתי...מהטיול השנתי :) אני יעלה עוד תמונות שיהיה עוד שרשור של תמונות חדשות !
סוף שבוע מעולה!

Tamar Lev

New member
גם אני.. :)

דוגמן השבוע: אהובי. דוגמנית השבוע: יאנה מהפורום, את מעלפת!!! דבר שעשה לך את השבוע: השלמתי עם החבר דבר רע שקרה השבוע: לא מרגישה כל כך טוב.. שיר השבוע: ברי סחרוף - הדמעות של לילי סרט השבוע: - בילוי השבוע: בעל האש עם חברות התחדשות השבוע: עבודה חדשה בתור מאפרת :) המלצת השבוע: - איך עבר השבוע ב-3 מילים: הכי מושלם בעולם! תכניות לשבוע הבא: לעבוד, ללמוד למבחן ענק בספרות ולראות את אהובי

הסיכום שבוע שלי../images/Emo13.gif

דוגמן השבוע:ראיתי אתמול משהו שדומה רצח לצ'אד מייקל מורי נדיר! דוגמנית השבוע:אלסנדרה אמבוריסיו דבר שעשה לך את השבוע:חחיחיח לעבוד עם אמי.....להכיר משהו ממש ממש חמוד! דבר רע שקרה השבוע:היום לא הרגשתי טוב בבוקר בכלל עכשיו אני בסדר! שיר השבוע:Britney Spears - Womanizer סרט השבוע:לא ראיתי בילוי השבוע:אתמול עם אהובתי היה כיףףףףף התחדשות השבוע:שום דבר המלצת השבוע:אין לי המצלות חחחח איך עבר השבוע ב-3 מילים:וואלה סבבה לגמרי תכניות לשבוע הבא:בעזרת השם להתחיל לעבוד!

kimi d

New member
יפה שלייייייי

שבוע הבא בעזרת ה' רואים אותך!! ותמונה מדהימהה אני מתה על הבגדים שלך

B a Z u K a

New member
חחח..יש סיכוי טוב שזה שדומה לצ'אד מייקל מורי

היה בן דוד שלי
אולי יש עוד כאלה שדומים לו אבל בן דוד שלי דומה לו-מדי

Rayu4ka

New member
../images/Emo203.gif סיכום השבוע שלי../images/Emo203.gif

דוגמן השבוע: עידן מהכיתה שלי דוגמנית השבוע: יאנה ואולגה מדהימותתתתתת 333> דבר שעשה לך את השבוע: הגיבוש של הכיתה שלנו למרות שהיינו מגובשים גם לפני דבר רע שקרה השבוע: בשבוע כנף כמה בעיות היו :( שיר השבוע:Madonna - Miles Away גרסת האלקטרו :] סרט השבוע: לא ממש יצא לי לראות השבוע בילוי השבוע:שבוע כנף? חחח שהיינו בבסיס חצור היום לנאפיס ואז יומולתד לידיד ^_^ התחדשות השבוע: שום דבר :] המלצת השבוע: לצבא תביאי כלים חד פעמיים חחח איך עבר השבוע ב-3 מילים: מעייף מצחיק רצח וקצת מרגיז תכניות לשבוע הבא: ואללה לא יודעת ללמוד כנראה חח ותמונה מהשבוע כנף :) אני שם באמצע חחח סטלה רצח

../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif הסיכום שלי ... :) ../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif

דוגמן השבוע: יש שתיים.. חח דוגמנית השבוע: אולגה קנדיס ... :) דבר שעשה לך את השבוע: קודם כל- לפני שלושה שבועות עברתי את המבחני כניסה לבה"ד 1, ככה שאני בקורס קצינים-ותודה לאל הולך לי ממש אחלה... וגם איזה מישהו מיוחד שהכרתי, והחברות והמשפחה שמחזקים אותי תמיד .. :) דבר רע שקרה השבוע: מחסור רציני בשעות שינה... שיר השבוע: לא היה לי זמן לשמוע מוזיקה למען האמת...חח סרט השבוע: כנ"ל בילוי השבוע: לא הייתי כבר שלושה שבועות בבית =\ התחדשות השבוע: - המלצת השבוע: - איך עבר השבוע ב-3 מילים: מהיר אבל מתיש... תכניות לשבוע הבא: חוזרת לבסיס, וסוגרת שבת... :|

../images/Emo205.gif../images/Emo205.gif סיכום שבוע ../images/Emo205.gif../images/Emo205.gif

דוגמן השבוע: צ'אד מייקל מורי ונית'ן ממגרש ביתי דוגמנית השבוע: סופיה בוש דבר שעשה לך את השבוע: 2 תצוגות,לראות את אהובי סופסוף,התחברתי למלא אנשים חדשים,עברתי משו שנורא רציתי דבר רע שקרה השבוע:התסבכות עם עצמי. :\ ,שיעור נהיגה לא משו אבל היו מעולה,וכמה שטויות ממישהי שיר השבוע: כמה שירים של מי כמיקל רומנס סרט השבוע: לא ראיתי כמעט כלום השבוע בילוי השבוע: אהמ האמת סתם. משחק כדוריד של ידידים ולשבת למטה חחח אין זמן התחדשות השבוע: ממממ עגילים תיק ונעלי בית חחחחח המלצת השבוע: תאכלו מסודר איך עבר השבוע ב-3 מילים: מוזר מוזר מוזר תכניות לשבוע הבא: מבחנים,ת"א וצילומים כניראה

JaNeTT1

New member
סיכום קצת באיחור..

דבר שעשה לך את השבוע: התמונה שלי בידיעות חיפה, צילומים ותמונות חדשות דבר רע שקרה השבוע: כמה ריבים עם מלא אנשים שחשובים לי=/ שיר השבוע: זה אני-אייל גולן סרט השבוע:--- בילוי השבוע: אממ לא משו מיוחד התחדשות השבוע: אין המלצת השבוע: אל דפקו חשבון לאף אחד איך עבר השבוע ב-3 מילים: אממ קצת הזוי תכניות לשבוע הבא: ... -תמונה שלי עם העיתון חחח.. לא ממש רואים מה כתוב..בקטנה תפתחו ת'עיתון ותראו חח;)

למעלה