סיכום שבוע

Adar Azulay

New member
../images/Emo41.gifסיכום שבוע../images/Emo41.gif

דוגמן השבוע:
דוגמנית השבוע:
דבר שעשה לך את השבוע:
דבר רע שקרה השבוע:
שיר השבוע:
סרט השבוע:
בילוי השבוע:
התחדשות השבוע:
המלצת השבוע:
איך עבר השבוע ב-3 מילים:
תכניות לשבוע הבא: הוסיפו את תמונת השבוע
סוף שבוע מעולה!

kimi d

New member
סיכום =]

דוגמן השבוע: ידיד שלי - אריאל , אין דברים כאלה!!!!!!!!!!!! דוגמנית השבוע: ג'סלין מהטופמודל, אגב מי ניצחה בעונה השמינית היא או נטשה?? דבר שעשה לך את השבוע: לא למדתי כמעט:) דבר רע שקרה השבוע: :( שבוע רע שיר השבוע: בוא אליי- שירלי לילו סרט השבוע: \ בילוי השבוע: נראה מה יהיה בערב, בא לי מסיבה טובההה התחדשות השבוע: 4 זוגות מגפיים! המלצת השבוע: בנות, כל הבנים אותו חרא איך עבר השבוע ב-3 מילים: מבאס אבל שורדים תכניות לשבוע הבא: להפסיק לטחון כמו פפרהההההה תמונה מלני חודשיים, שהייתי עדיין רזה=\ שבוע סוף=]

prezik

New member
שרוך!!!

חחח:) ג'סלין ניצחה, למרות שנטאשה לדעתי הרבה יותר מדהימה!

kimi d

New member
תודה רבה לכולםםםם ../images/Emo13.gif אוהבתת ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif

ורגליים ארוכות זה לא תמיד כזה כיף , במיוחד שהן נתקעות לי בשולחן בצפר תמיד חחח :)

daria55

New member
סיכום שבוע שלי:)

דוגמן השבוע: אהובי:)
דוגמנית השבוע: סשה טפטיקוב. דבר שעשה לך את השבוע: שיחה טובה עם אבא ואהובי:) דבר רע שקרה השבוע: בעיות ביה"ס, לא נורא נעבור גם את זה!
שיר השבוע: בשדות של המושב\אורטל אופק. סרט השבוע: אין.. בילוי השבוע: עם אלוש המדהימה שלי אני אוהבת אותך:) התחדשות השבוע: אין. המלצת השבוע: אל תוותרו על אנשים שאתם אוהבים. איך עבר השבוע ב-3 מילים: רגיל, נחמד *ולא עמוס!* תכניות לשבוע הבא: לבקר בבית אבות
. שבוע טוב לכולם, דריה:)|יפנית

kimi d

New member
ואי נזכרתי למי את דומה ! חח

לסשה מהדוגמניות, את ממש ממש מזיכרה לי אותה, וקחי את זה כמחמאה כי היא ממהמת!! תמונה יפה=]

daria55

New member
חח.. תודה!

כן, סשה היא באמת יפה. האמת, אין בנינו כ"כ הרבה דמיון.. בכל מקרה, תודה:)

RaniRin

New member
ואו זה רציני??

וחשבתי שאני ארוכה!! איזה מטר את?? אחותיי את מדהימהה..איזה יופי זהה.. את מבוזבזת!

עמי1986

New member
היא מטר 80!

היא סתם מעגלת למטה כי מישהו אמר לה שהיא יכולה ללכת לשחק כדורסל! ;)

kimi d

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח =]

זה לא מצחיק אני יותר גבוהה מחצי הבנים שבנבחרת כדורסל שבתיכון שלי חחח

למעלה