סיכום שבוע

../images/Emo180.gif הסיכום שליי ... ../images/Emo180.gif

דוגמנ/ית השבוע: - ‏צלמ/ת השבוע: - ‏משהו טוב שקרה לך השבוע: המון, שבוע רגוע כזה :) חח ‏משהו רע שקרה לך השבוע: הספר של התחרות עשה לי קארה !!! ‏שיר שלא הפסקת לשמוע: sean kingsto-no woman no cry ‏התחדשות השבוע: תספורת חדשה, ק-א-ר-ה! חח ‏תוכנית\סרט השבוע: היפה והחנון, טעם האהבה, מפרץ האהבה ‏מאכל השבוע: - ‏יציאת השבוע: אתמול בג'י ספוט, היה מושלם :) ‏אדם שעשה לך את השבוע: המון אנשים... ‏ציטוט השבוע: "את קרובה של קארין מהדוגמניות? איך את דומה לה" , כמה שמעתי את המשפט הזה מאז שעשיתי קארה =\ חח ‏המלצת השבוע: - ‏מסר לפורום: תנצלו כל רגע בחיים !!!

kimi d

New member
תמונה ממש יפה!!

יש לך פנים ממש ממש יפות, המבנה עצמות שלך מושלם

דנושקע

New member
הסיכום שלי

דוגמנ/ית השבוע: ממממ .. ג'סיקה סטאם . ‏צלמ/ת השבוע: :נייג'ל מהטופ מודל ‏משהו טוב שקרה לך השבוע: קניתי מחשב נייד ? ‏משהו רע שקרה לך השבוע: למדתי עד מאוחר כל השבוע.. ‏שיר שלא הפסקת לשמוע: Leave out all the rest של לינקין פארק
‏התחדשות השבוע: חולצות בצפר רק ‏תוכנית\סרט השבוע: משו ברוסית ‏מאכל השבוע: כנפיים בגריל ‏יציאת השבוע: שישי אצל ידיד.. ‏אדם שעשה לך את השבוע: - ‏ציטוט השבוע: "את לא מרפה מיתדות המזבח!" [מורה לספרות] ‏המלצת השבוע: אל תרפו מיתדות המזבח. ‏מסר לפורום: שבוע טוב העלו את תמונת השבוע שלכם! שיהיה שבוע מצויין . בתמונה אני וצ'וצ'ו שלי .

סיכום אחרי שבועיים לא הייתי על המחשב

דוגמנ/ית השבוע: מישהי מהבסיס שלי משהו טוב שקרה לך השבוע: גיליתי שאני צלפית חחחח ‏משהו רע שקרה לך השבוע: צבא זה מחצ'קןןן ‏שיר שלא הפסקת לשמוע:"אז נרים כוס יין...." ‏התחדשות השבוע: שניי מכנסיים לספורט ‏תוכנית\סרט השבוע: רק זמן לטלויזיה יש לי.. ‏מאכל השבוע: ארטיק אבטיח ‏יציאת השבוע: יצאה הבייתה מהבסיס בשישי ‏אדם שעשה לך את השבוע: לא עשו לי אותו אבל היה לי שבוע כיף בכל זאת ‏ציטוט השבוע: "פין פציללללל" ‏המלצת השבוע: כל מי שחושב לא להתגייס! אתם תפסידו חוויה כיפית וחד פעמית ‏מסר לפורום:תבלו אין לי תמונות כי נהרס לי המחשה ואני על המחשב נייד של אבא שלי..

AmiT0123

New member
מסכמת.... :)

דוגמנ/ית השבוע: קים המהממתת לכי לסוכנות כברר ‏צלמ/ת השבוע: נייג'ל מהטופ מודל הבאה ‏משהו טוב שקרה לך השבוע: הכרתי מלא אנשים חדשים ‏משהו רע שקרה לך השבוע: לא היה ‏שיר שלא הפסקת לשמוע: gravity של שרה בריילאס (או איך שלא כותבים) ‏התחדשות השבוע: מכנס קצר.. ‏תוכנית\סרט השבוע: הטופ מודל הבאה ‏מאכל השבוע: פנקייקס :) ‏יציאת השבוע: לים ‏אדם שעשה לך את השבוע: ידיד שלי .. ‏ציטוט השבוע: "טוב אז לדויד הביאו בחורה כוסית שתחמם אותו אבל בואו נגיד ש.. טוב חברה, לא עמד לזקן!" - המורה שלי לתנ"ך!! ‏המלצת השבוע: - ‏מסר לפורום: שמרו על עצמכם שבוע טוב :) תמונת השבוע - אני בדר"כ לא מחייכת בתמונות :\ אבל שיהיה..

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifסיכום שללללי !! :)../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif ........

דוגמנ/ית השבוע:אסתי גינזבורג ובונני אהובי :) ‏
צלמ/ת השבוע:קרן רובין. ‏
משהו טוב שקרה לך השבוע:הייתי בטרמינל והייתה מסיבה שלא מהעולם הזה ואתמול הייתי באולטראסאונד ביגור ואחרי זה בכינרת!! אין סופ"ש מדהים (ק.ר.ח.נ.ה) !! ‏
משהו רע שקרה לך השבוע:האקס לא רוצה לצאת לי מהחיים :/ ‏
שיר שלא הפסקת לשמוע:שלמה ובן ארצי-שבע עשרה! ובכלל כל השירים של שלמה אין אני כלכך אוהבת אותו!!!!!!
‏
התחדשות השבוע:שני ג'ינסים עד הברך ואהמ תיק מהמם של אוניל :) ‏
תוכנית\סרט השבוע:מפרץ האהבה, היפה והחנון ו-הטופ מודל הבאה!!סוף סוף יש עונה חדשה ... ‏
מאכל השבוע:לא ממש אכלתי השבוע אבל מה? אלכוהול זרם לי לדם בלי הפסקה !!
‏
יציאת השבוע:כתבתי למעללללה ..
‏אדם שעשה לך את השבוע:אושר אחי והחברות המדהימות שלי :) ‏
ציטוט השבוע:"את הכי יפה במועדון הזה, אם לא היית פה אז אולי הייתי מסתכל על הכי יפה במועדון אחרת" כשמסטולים מדברים שטויות ... ‏
המלצת השבוע:תמשיכו הלאה אל תתקעו בעבר כי מה שנגמר יגמר שוב!! ‏
מסר לפורום:אתם מדהימים תמשיכו להיות כמו שאתם :) תמונה מהלונה פארק :) מותשת ...

noiush15

New member
סיכום שבוע

דוגמני\ת השבוע: וולריה יפנובה דוגמן השבוע: עמיר רחמים צלמ\ת השבוע:לא מכירה צלמים משהו טוב שקרה לך השבוע: אמממממ עשיתי יום כיף בלונה פארק נחשב? משהו רע שקרה לך השבוע: שגרה חזרה ללימודים:( שיר שלא הפסקת לשמוע: DARIN - STEP UP התחדשות השבוע:קניתי שמלה מעלפת מקסטרו תוכנית\סרט השבוע: נורביט מאכל השבוע:פריקסהההה אדם שעשה לך את השבוע: חברה שלייייי:)עשתה לי הפתעה ובאה מקרית גת עד אליייייייי ציטוט השבוע"אין דבר העומד בפני הרצון" המלצת השבוע: תשתו הרבה מיםםםםם חםםםםםםם לקראת צהריים אגבב אני חדדדשה פה אז גיבוווווו מוווווווווואהההההההה

../images/Emo190.gif סיכום שבוע :]

דוגמנ/ית השבוע: קטיה פנקרושין. חולה על הילדה הזאת ‏צלמ/ת השבוע: אורי משו חחח לא זוכרת את השם משפחה ‏משהו טוב שקרה לך השבוע: צילומים לקטלוג ג'ינסים ולאיזה מעצבת,המתנה שלו לשנה. יאללה מדהים ‏משהו רע שקרה לך השבוע: מממ לא ראיתי איזה יומיים את אהובי ואני רואה אותו כל יום ‏שיר שלא הפסקת לשמוע: מממ I KESSED A GIRL ‏התחדשות השבוע: ממ תוספות שיער ‏תוכנית\סרט השבוע:איך פגשתי את אמא ‏מאכל השבוע: כנפיים ברוטב צילי יאמממיי ‏יציאת השבוע: האמת שכמעט לא יצאתי הייתי צריכה להסדיר שעות שינה אחרי הצילומים ‏אדם שעשה לך את השבוע: אהובי ואמא ‏ציטוט השבוע: "טוב הוא שוכב ככה ואת עליו" "טחחח ממש היית מת" ‏המלצת השבוע: לישון המון ‏מסר לפורום: ממממ אין

Rayu4ka

New member
../images/Emo203.gif סיכום השבוע שלי ../images/Emo203.gif

דוגמנ/ית השבוע: אולגה וולריה יפנובה :] צלמ/ת השבוע:---- משהו טוב שקרה לך השבוע:סופ"ש מושלם! עם החבר חגגנו 3 חודש ^^ משהו רע שקרה לך השבוע: מחר אני חוזרת לבית אחרי בצפר ב-9 וחצי בערב :( שיר שלא הפסקת לשמוע: p.o.d - goodbye for now התחדשות השבוע:כמה חולצות מגניבות לחורף וג'ינס פצצצה אעש ממנגו ^^ תוכנית\סרט השבוע: ‏יורדים בגדול,המטבח מאכל השבוע: ארוחת בוקר שחבר הכין לי :) יציאת השבוע: סופ"ש עם המושלם יצאנו לסתם לבלות עם חברים אדם שעשה לך את השבוע: חבר שלי כמובן ^____^ ואמא ציטוט השבוע: ----
תמונה שלי אממ מוזרה אבל אהבתי אותה
יש לי שאלה באיזה ערוץ הסופרמודל כי ביאס ריל אני לא מוצאת את זה!!!!!!

yulka303

New member
הסיכום שלי

אחרי זמן מה שלא הייתי:) דוגמנ/ית השבוע:אסתי ‏צלמ/ת השבוע:--- ‏משהו טוב שקרה לך השבוע:יום עם אמא בת"א ‏משהו רע שקרה לך השבוע:לא זכור לי ‏שיר שלא הפסקת לשמוע: Lloyd - Do what you feel ‏התחדשות השבוע:עגילים מזהב צהוב וטבעת מזהב אדום שנראת ורודה מדהימים:) ‏תוכנית\סרט השבוע:הטופ מודל הבאה,נמלטים העונה השלישית
‏מאכל השבוע:אוכל של אמא ‏יציאת השבוע:בפארק חח ‏אדם שעשה לך את השבוע:אח שלי ‏ציטוט השבוע:באוקראינה נוסעים באוטובוס..אח שלי בן ה-4 ראה כנסיה וצועק לאמא שלי:"תראי כיפת הזהב"
‏המלצת השבוע:לישון:) ‏מסר לפורום:
העלו את תמונת השבוע שלכם- מכפר נידח חח

למעלה