סיכום שבוע

../images/Emo41.gifסיכום שבוע../images/Emo41.gif

‏
דוגמנ/ית השבוע: ‏
צלמ/ת השבוע: ‏
משהו טוב שקרה לך השבוע: ‏
משהו רע שקרה לך השבוע: ‏
שיר שלא הפסקת לשמוע: ‏
התחדשות השבוע: ‏
תוכנית\סרט השבוע: ‏
מאכל השבוע: ‏
יציאת השבוע: ‏
אדם שעשה לך את השבוע: ‏
ציטוט השבוע: ‏
המלצת השבוע: ‏
מסר לפורום: העלו את תמונת השבוע שלכם! שיהיה שבוע מצויין .

Jillian

New member
חזרתי מלונדון :(

דוגמנ/ית השבוע: ג'סיקה סטאם ‏צלמ/ת השבוע: Eugenio Recuenco ‏משהו טוב שקרה לך השבוע: לונדון המדהימה ‏משהו רע שקרה לך השבוע: חזרתי לארץ ‏שיר שלא הפסקת לשמוע: וואו רימיקס של NIN ‏התחדשות השבוע: המוןןןן בגדים ‏תוכנית\סרט השבוע: מופע שנות ה70 ‏מאכל השבוע: כריכים בריטים ‏יציאת השבוע: לונדון דאנג'ן ‏אדם שעשה לך את השבוע: אמא שלי חחח ‏ציטוט השבוע: יש יותר מידי! ‏המלצת השבוע: לונדון! ‏מסר לפורום - תיהיו סובלנים וסבלנים הינה בלוג שלי עם תמונות וסרטונים http://yaelheart.blogspot.com/

Tamar Lev

New member
אין על לונדון, גם אני הייתי לפני כמה חודשים

ונהנתי בטירוף! :)

keren LC

New member
אוקיי

‏דוגמנ/ית השבוע: אסתי גינזבורג ‏צלמ/ת השבוע:אמא חח ‏משהו טוב שקרה לך השבוע: יום הולדת:) ‏משהו רע שקרה לך השבוע: אני חולה מאתמול... וזה הרס לי את כל הסופשבוע ‏שיר שלא הפסקת לשמוע: וסיליסי ‏התחדשות השבוע: מתנות... ‏תוכנית\סרט השבוע:מגרש ביתי ‏מאכל השבוע: דג מושט ‏יציאת השבוע: ספא... ‏אדם שעשה לך את השבוע: חברים, הורים, אחותי והמשפחה. ‏ציטוט השבוע: "וואי אין מצב שאת 17 את ניראת פחות, לא בעצם את ניראת יותר, לא יודע בעצם" ‏המלצת השבוע: ‏אל תלחצו ותכננו מראש.... זה סתם הורס מסר לפורום: תשמרו על עצמכם תסלחו לי על התמונה... אני חולה;)

חזרתי מח"ול:)

דוגמנית השבוע: דוגמן השבוע: מקס מגרמניה.. צלם השבוע: רן רפאל
משהו טוב שקרה השבוע: היתי בטורקיה וקפריסין היה מושלם!!!! משהו רע שקרה השבוע: יצאתי יום שלישי היה לי יום חרא חחחח נקרעה לי הנעל שיר שלא הפסקת לשמוע: את כל השירים של סלין דיון את רובם התחדשות השבוע: מלאמלא בגדים חדשים מטורקיה תוכנית/סרט השבוע: הפיג'מות 5
מאכל השבוע: סושי
יציאת השבוע: לאונג' ,שלוותה,אולד סקול ,אפטאון אדם שעשה לך את השבוע: ארז, יער ואמא:) שיהיה שבוע מושלםםםם!! בקרוב תמונות .. מלא תמונות חדשות יש לי:)

דוגמנית השבוע ***

אסתי גינזבורג ,ולריה יפנובה שקיבלה את אירית במקום בר רפאלי.. ובר רפאלי כמובן כזו מדהימה במציאות :)

ואווו התמונה עם החזיהה

וואווווו איזה מדהימה.. הבגד ים ממש יפה.. יושב עלייך מושלם

L e n a K o n

New member
מסכמת:]

דוגמנ/ית השבוע:אולגה ונטלי ‏צלמ/ת השבוע:- ‏משהו טוב שקרה לך השבוע:חזרתי מהגדנ"ע :] ‏משהו רע שקרה לך השבוע:נמאס לי מהבצפר חח ‏שיר שלא הפסקת לשמוע:שנינו יחד-סיוון וסאבלימינל ‏התחדשות השבוע:- ‏תוכנית\סרט השבוע:על תתעסקו עם הזוהן ‏מאכל השבוע:שקשוקה ‏יציאת השבוע:טבריה ‏אדם שעשה לך את השבוע:חברה טובה ‏ציטוט השבוע:"בעעע" חח ‏המלצת השבוע:תאכלו זה כיייף ‏מסר לפורום:התגעגעתי!

kimi d

New member
צודקת !

לאכול זה כיףףףףףףף ואני גיליתי את זה בשלב מאוחר חח אין לנה גם במדים את ניראת מושלם!!

Tamar Lev

New member
אני :)

דוגמנית השבוע: ריקי חברה שלי 3> צלם השבוע: עמירם משהו טוב שקרה לך השבוע: הייתי אתמול בגיחה של הבית ספר והיה קטלני משהו רע שקרה לך השבוע: לא הרגשתי טוב לקראת אמצע השבוע :\ שיר שלא הפסקת לשמוע: קרן פלס - פיז'ו 92 התחדשות השבוע: טוניקה מהממת מקסטרו תוכנית\סרט השבוע: CSI ניו יורק העונה הרביעית פשוט מדהימה! וגם סאותפארק מאכל השבוע: פסטה שהכנתי יציאת השבוע:לא יצא לי לצאת חוץ מהגיחה אדם שעשה לך את השבוע: חבר שלי ששיחק אותה כמו תמיד :) ציטוט השבוע: "כל רגע שעובר הוא הזדמנות נוספת למהפך בחיים." ונילה סקיי המלצת השבוע: אמ..:\ מסר לפורום : - אני והחמוד שלי :)

למעלה