סיכום שבוע

../images/Emo181.gif../images/Emo181.gif השבוע שלי- אלין ../images/Emo181.gif../images/Emo181.gif

דוגמן השבוע: דוגמנית השבוע: דבר טוב שקרה השבוע: צילומים..ושיחה שממש עזרה לי, קרן תודה. דבר רע שקרה השבוע: עבודה עבודה עבודה..ממש נמאס אדם שעשה לך את השבוע: סרט השבוע: שיר השבוע: take a bow של ריאהנה בילוי השבוע: קלרוווושש קניית השבוע: שמלה מהמממתת פדיחת השבוע: בא אבא לקנות לצאצא שלו נעליים ואני חשבתי שזה בן, הוא הסתכל על נעליים של בנות ואמרתי נעלי בנים זה שם...והוא עושה לי: זאת בתתת אני התפדחתיייייייי ואי ואיי, באלוהים היא נראת כמו בן משפט השבוע: יש אותם האנשים, שאוהבים שכואב להם. לסיכום,איך עבר השבוע ב-3 מילים: מעייף, ממצא וממריץ מסר לפורום: תאמינו בעצמכם

lil leelush

New member
../images/Emo41.gifסיכום ../images/Emo41.gif

דבר טוב שקרה השבוע: הופעת סופשנה , המון המון ממש מלא כסף , אמרו לי שנוסעים לאמסטרדם ביום שלישי , "הוא" (חחח) מאוד רוצה לראות אותי :) דבר רע שקרה השבוע: ריבים מיותרים בבית והדיחו את אוזי היפה שלי מהשרדות עדיין לא התחלתי ללמוד נהיגה ואני מבואסת שלא עשיתי עדיין קעקוע אדם שעשה לך את השבוע: צ'רני שלי סרט השבוע: -- שיר השבוע: כול שיר של ליל ווין.. בילוי השבוע: אחריי ההופעה עם 2 חברות לבית קפה .. היה טעים =] קניית השבוע: צמיד מושלם מTFS פדיחת השבוע: -- משפט השבוע: "איכסס ביי " לסיכום,איך עבר השבוע ב-3 מילים: ממש ממש כיף

lil leelush

New member
:S

שכחתי תתמונה היא מההופעה אני מול הריבוע השחור השמאלי חחחח תיאור עילג

שבת משעממת

דבר טוב שקרה השבוע: שישי כיפי ובוקר ללא האנגובר דבר רע שקרה השבוע: פספסתי שיעור משחק אחד, וזה מבאס =/ אדם שעשה לך את השבוע: הכלבה שלי :) סרט השבוע: כשהארי פגש את סאלי שיר השבוע: אריק ברמן - מה עוד ביקשת

דנה!

New member
סיכום השבוע שלי

דוגמן השבוע: המציל ביםם (L) דוגמנית השבוע:תמר מהפורום דבר טוב שקרה השבוע: שילמתי את כל המחיר של הכרטיס טיסה לארגנטינה דבר רע שקרה השבוע: מממממ... אין משהו רע אדם שעשה לך את השבוע: חברה שלי מיכל שיר השבוע: השיר החדש של ישי לוי בילוי השבוע: היום בים קניית השבוע: כרטיס טיסה חחח משפט השבוע: fondo blacooooo הוסיפו את תמונת השבוע שלכם סוף שבוע נפלא

תורי!

דוגמן השבוע: אורן תורג'מן כמו תמיד דוגמנית השבוע: ויקטוריה קצמן דבר טוב שקרה השבוע: השבוע הראשון שלי בתור אזרחית דבר רע: הרבה התרצצויות צריך לחפש עבודה אדם שעשה לך את השבוע: אחותי עשתה לי מנוי לALL JOBS ויש שם מלא מלא הצעות עבודה סרט השבוע: וול-אי (כל כך מצחיק- באמת שווה לראות) שיר השבוע: HEY YEAH-CHRIS BROWN בילוי השבוע: וול-אי - באמת סרט עד כדי כך טוב. קניית השבוע: חולצה יפה פדיחה- השבוע לא הייתה משפט השבוע: בחיים לא הכל דבש! איך עבר: ל-א-ט!

brasiloca

New member
אני:)

דוגמן השבוע:\ דוגמנית השבוע: יאנההה דבר טוב שקרה השבוע: 2 מחנות אימונים של קפוארה היה מטורף דבר רע שקרה השבוע: נראה לי קרעתי רצועה בברך=\ אדם שעשה לך את השבוע: כל הקפואריסטים למינהם סרט השבוע: קונג פו פנדה שיר השבוע: "S.O.S" בילוי השבוע:אי אפשר לתאר את זה חחח קניית השבוע: 2 מכנסיים 2 גופיות וחולצה.. הכל של קפוארה חחח פדיחת השבוע:התרסקות מתרגיל אקרובטיקה משפט השבוע: "הוודקה כל כך חמה שנתפסו לי השקדים" לסיכום,איך עבר השבוע ב-3 מילים: מושלםםםםםםםםםםםםם

שיקום שבוע.

דבר טוב שקרה השבוע: התעשרתי! טוב, במושגים של מובטלת. דבר רע שקרה השבוע: אע.. היה אחלה שבוע. אדם שעשה לך את השבוע: חבר. סרט השבוע: אני לא שם. שיר השבוע: שלל שרב. אבל כשרונה קינן שרה. בילוי השבוע: קיעקעתי את עצמי בזידינגוף נסטר. קניית השבוע: הקעקוע החדש והמקסים שלי, ארנבון ששמו הייזל. פדיחת השבוע: נסעתי באוטובס שהתחיל לבעור באמצע הדרך. נשארנו, חמישים ומשהו איש, תקועים באמצע כביש מספר אחת. משפט השבוע: הא? לסיכום,איך עבר השבוע ב-3 מילים: טוב, תודה רבה. (אחלה וריאציה ל"מה קרה השבוע". שלוש מילים. מקורי. סחתיין.) מסר לפורום: שלום עולמי!!!!!!11

SamLin

New member
את ממש יפה..

וסתם לדעתי ממש ממש יתאים לך שיער שחור.

למעלה