סיכום שבוע

Adar Azulay

New member
../images/Emo41.gifסיכום שבוע../images/Emo41.gif

דוגמן השבוע:
דוגמנית השבוע:
דבר טוב שקרה השבוע:
דבר רע שקרה השבוע:
אדם שעשה לך את השבוע:
סרט השבוע:
שיר השבוע:
בילוי השבוע:
קניית השבוע:
פדיחת השבוע:
משפט השבוע:
לסיכום,איך עבר השבוע ב-3 מילים:
מסר לפורום: הוסיפו את תמונת השבוע שלכם
סוף שבוע נפלא

Rayu4ka

New member
../images/Emo203.gif סיכום השבוע שלי ../images/Emo203.gif

דוגמן השבוע: - דוגמנית השבוע: יאנה כמובן!!! וג'ניה (חברה) דבר טוב שקרה השבוע: ראיתי מלא אנשים קרובים =] והלכתי לסרט הנקוק עם החבר היה מעולה דבר רע שקרה השבוע:ריב עם ההורים אבל בסוף הסתדר :] אדם שעשה לך את השבוע: חבר,רוסטי ואמא! 33> סרט השבוע: הנקוק שיר השבוע: לינקין פארק Leave Out All The Rest אני לא מפסיקה לחרוש עליו! בילוי השבוע: עוד מעט מתחיל חחחח XD קניית השבוע: שמלה וכמה ספרים :] פדיחת השבוע: חחח לא היו ^^ משפט השבוע: זה למי שמבין רוסית חחח רוסטי :-"זה טאבואי אוצ'יריד" אני -"מה זה אוצ'יריד? צ'ו יא אפטקה" לסיכום,איך עבר השבוע ב-3 מילים: מצחיק,מעייף וטיפה עצוב

Tamar Lev

New member
../images/Emo42.gif מסכמת ../images/Emo42.gif

דבר טוב שקרה השבוע: המון דברים טובים! אין מקום להכניס את כולם..
דבר רע שקרה השבוע: ריב קטן עם החבר.. אבל הכל בסדר עכשיו :]
אדם שעשה לך את השבוע: ללא ספק החבר המדהים שלי!
סרט השבוע: אירון מן ראיתי בקולנוע ולא אהבתי.. :\
שיר השבוע : עברי לידר - גשם אחרון
קניית השבוע : עגילים ואיפור
משפט השבוע: "אנא הציעי תרופה שתעצור בעדי מלרעוד כמשוגע מרב שמחה כאשר אני מקבל וקורא את מכתבייך... הענקת מתנה לי, מתנה שכמותה אך לא חלמתי שאמצא בחיי אלה" קראתי בספר וזה ריגש אותי מאוד.
לסיכום, איך עבר השבוע ב-3 מילים: עמוס עמוס עמוס.
מסר לפורום: אתם מדהימים!!

סיכוםשלי

דוגמן השבוע: תומר ארוך מפאשן,ותומר שעבר מחיים שרגא(לשעבר לוק) דוגמנית השבוע: ספיר צימרמן מזל טוב עד 120... דבר טוב שקרה השבוע: :)היום ב 12 בלילה יש לי יום הולדתתתתתת:p ב 26.7:):):) דבר רע שקרה השבוע: כוסאמאשל כל האנשים החסרי חיים האלה!! פרצו לי למסנג'ר ומחקו לי את כולם=\ ולעזזל שכחתי את המטען שלי אצל חברה מעיר אחרת אני כבר כמה ימים בלי פאלפון=\ אדם שעשה לך את השבוע: אופיר דויד..טנקס...ושחרר תודה על הכל=] בילוי השבוע: קלרההה סוף אין דברים כאלההה איזה כיף היה ברביעי חחחחחחח..! קניית השבוע:. הרבה זוגות נעליים חחחחח לסיכון איך עבר השבוע ב 3 מילים: כיף כיף כיףףףףףףףףף!!!!!!! מסר לפורום: תפסיקו להיות תמימים ולקפוץ על כל מי שמתחיל לדבר הרבה..לא כולם צדיקים יש כאלו שירצו אותכם למטרות אחרות אז תפתחו את העינים שלכם..! בתמונה: אני ואלברטו מהקלרה ברביעי

../images/Emo189.gif סיכום שבוע שלי ../images/Emo189.gif

דוגמן השבוע: מממ אין לי דוגמנית השבוע: ME? חחח דבר טוב שקרה השבוע: 2 תצוגות,צילומים,ים,ולצאת כל יום, והמושלמים חוזר היוםםםםםםםם!!!
דבר רע שקרה השבוע: שאהובי בחול אדם שעשה לך את השבוע: יפית וליהי [ידידות של חבר שלי] סרט השבוע: המופע של אסי וגורי שיר השבוע: הצלצול שהחבר מתקשר בילוי השבוע: ים, והרבה ערבי בנות קניית השבוע: ג'ינס ורוד מושלם פדיחת השבוע: אין משפט השבוע: "קוששתי ביערר" לסיכום,איך עבר השבוע ב-3 מילים: עצוב, מהיר, מעייף מסר לפורום: אין לי :/

../images/Emo176.gifהסיכום שלי../images/Emo176.gif

דוגמנית השבוע:קטיה מרוברטו.. דבר טוב שקרה השבוע:התחלתי לעבוד
ולהיות עם החבר הרבה
דבר רע שקרה השבוע:שום דבר מיוחד... חוץ מזה שאני מתגעגעת למשפחה שלי
....... ויש אנשים כל כך מלשנים בעולם! אדם שעשה לך את השבוע:אהובי כמובן.. שיר השבוע:Offer Nissim feat. Maya - I Wish You Were Here בילוי השבוע:מטרוק... והיום נראה... קניית השבוע:כלום!!!! משפט השבוע:"בתור רוברטו אני אומר לך אם היית משמינה כמה קילוגרמים היית פצצה " לסיכום,איך עבר השבוע ב-3 מילים:סבבה לגמרי... מסר לפורום:
רגעים של סטלה באילת..

סיכוםם

דבר טוב שקרה השבוע: חבר שלי חזר מהצבא דבר רע שקרה השבוע: אין לי זמן לעשות ציפורניים בגלל העבטדה והכל כבר סדוק כואב ומגעיל אדם שעשה לך את השבוע: מישהו שאמר לי משהו יפה... סרט השבוע: -- שיר השבוע:שיר של אנריקה... אבל אני לא יודעת איך קוראים לו.... בילוי השבוע: הופעה של שחר חסון קניית השבוע: חולצה פדיחת השבוע: -- משפט השבוע: "טוב חרא שלי, איי לאב יו" לסיכום,איך עבר השבוע ב-3 מילים: עבודה, עייפות, עבודה מסר לפורום: שבת שלום לא בטוחה לגבי התמונה הזאת...

EtaiLavie1

New member
התמונה הזאת הפחידה לי את הנשמה

הדבר הזה שיוצא לך מהעין....מפחיד....

דווקא אני חושבת שזה מאוד יפה

ומאוד מתאים להפקה שהייתה בטבע התמונה הזאת מזכירה לי סיפורי פיות כאלה ובגלל זה העלתי אותה למרות שאני לא הכי אוהבת איך שיצאתי בה... אבל כל אחד והטעם שלו

למעלה